God morgon önskar vi

Godmorgon min vän! Idag är det Valborg. Vad har du för planer?

 1. Godmorgon!
  Jag har åkt på en jobbig förkylning, så jag kommer vara hemma och mysa i min ensamhet. Fast hade jag inte varit förkyld så hade det säkerligen inte hänt så mycket ändå.

 2. God morgon! I dag kommer mannen hem efter fem dagars jobb så det första jag vill göra är vila en stund:) Sen är det bara att bita ihop och börja packa igen. Nästa vecka flyttar vi nämligen till Spanien!!!
  Ha en fin dag!

  Kram
  Rebecca

 3. God morgon!
  Ska försöka intala min grabb att det INTE är kul att åka och titta på nån jäkla trist brasa som man ändå knappt ser( här har de brasan ute på en ö, 100 m bort typ , så ingen ska bränna sig, inga raketer, ingen sång- inget) och ist hoppas kunna spendera den kyliga kvällen framför brasa med en film 😉

 4. God Morgon!

  Jag tänker, som traditionen bjuder, grilla i (nästan) minusgrader… 😉

  Vi får väl se om vi tar oss ner till någon brasa. Barnen skulle nog gilla det. Men jag antar att vi låter vädret avgöra… Brrrrr….

  Ha en fin Valborg!

 5. Jag undrar om Magdalena eller någon annan kan svara på detta…..maggan hade köpt nyttiga nuddlar på hemköp VAD HETER DOM????

 6. Hej Maggan. Hoppas ni får en fin valborg. Om vädret tillåter så ska vi åka och titta på en majbrasa och sen blir det en lugn hemmakväll.. 🙂
  Men som det ser ut nu så ska det regna och blåsa ikväll.. 🙁

 7. Fia! Nudlarna heter SHIRATAKI nudlar från Risbergs och finns på ICA. Säljs där du hittar dom vanliga nudlarna och asiatiskmat. Har inte butiken så fråga i din Ica affär om dom kan ta hem den. Nudlarna igger i en påse med vätska i så det är inga torra nudlar. Hoppas du hittar dom någonstans. Lycka till!

 8. Fia! Nudlarna heter SHIRATAKI nudlar och kommer från Risberg. Finns på ICA där du hittar andra nudlar och asiatiska produkter. Nudlarna ligger i en påse med vätska så det är inga torra nudlar. Hittar du dom inte i din butik så be dom beställa hem till dig. Hoppas du hittar dom någonstans. Lycka till!

 9. Hej! Det blir bio och god mat för min del, mår lite dåligt över alla små djur som troligtvis hunnit bygga sina bon i stora kasar, igelkottar, fåglar, katter?? Hoppas du får en bra dag/kväll iaf. =)

 10. Jag jobbar till kl 16.30 idag, sen hem och förhoppningsvis grilla och ha en myskväll med hela familjen 🙂 Maken ska ner till elden här i Kungsängen med dom kids som vill men jag hoppar den. Kram !

 11. MONIA.. shirataki nuddlarna är inköpta !!!! Ska äta rättikagratäng idag så nuddlarna tar jag till matlåda imorgon !! Tack igen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..