Ystad i pyjamas


Filip och killarna har dragit till Danmark och jag är kvar hemma och skriver.
Jag har en riktig rövdag! Kan var p-sprutan? Känner mig deppig! Ingen inspiration och orkeslös…
(Skönt för barnen att slippa mig en stund)

Har tagit en paus och gått ner till den lokala kinaresturang för att få i mig lite friterad katt.

Stripig, oduschad och iklädd pyjamas har jag traskat omkring på Ystads gator och andas in lite frisk luft.


(Måste sluta fota mig själv!) Kineserna börjar se lite smått sura ut. Misstänker att de överväger att kasta ut mig snart..

Jag har köpt dagens tidningar och tänker sätta mig ner och unna mig en ensamlunch i tystnad. Otroligt skönt!

Återkommer ikväll och förhoppningsvis på lite bättre humör.

Kram x

 1. Åh vad härligt att det är fler än jag!! Går oxå i pyjamas fortf o borde verkligen ta en dusch… De sjuka barnen har hur mkt energi o själv känns det som ett tåg träffat mig o backat tillbaka, o jag är dessutom frisk;)

 2. Hej

  Nu har du väl gått över gränsen, tänk på din mans släktingar här i Ystad. Och Philips kunder. Se dig med brallorna nere i pyjamas, hur gammal är du?

  1. Cecilia / tvivlar på att Filip släkt bryr sig. Och vad hans kunder säger? Det skiter jag fullständigt i. Inte faan får de mig i kofferten när de köper en bil?
   Stör det dig hur jag klär mig eller lever mitt liv? Så tycker jag att du försvinner från min sida.

 3. Hej Magdalena,

  Sänder Dig en styrkekram <3.

  Ingen kan vara glad och på topp alltid;… kanske lite tid till reflektion och återhämtning?

  Både kropp och psyke behöver nog det. Ditt liv har så snabba
  kast, många intryck och känslor att smälta , och miljöombyten.

  Tror lätt att det kan bli lite "downs", när Du plötsligt är ensam (van att vara omgiven av familj o andra) och en massa måsten.

  Känner igen Mig! Men Du känner ju Dig själv bäst. Hoppas Du inte tar illa upp.
  Tycker Du är skööön som ger Dig ut på Ystad och visar bilder på bloggen när Du inte har "fixat" till Dig. Det är det Jag Gillar bäst med Din blogg,

  Ta hand om Dig och gör något som Du inte brukar göra annars – kanske inget alls!? Snart vänder det.

  Ett annat Tips är att läsa eller se något roligt, som får Dig att skratta, kanske på "youtube"? Det brukar hjälpa Mig , är såå hääärligt att inte kunna låta bli att skratta eller le fast man inte alls är på det humöret. 😉

  Undrar hur det går med läkningen av brösten? Har Du ont? "Skaver" det? Hur ser det ut?

  Jag måste nog också förminska min byst, har inte riktigt tagit mod till mig, men bättre att "lida pin" under en kortare tid, än varje dag…
  Kram <3 från norra Skåne

 4. Du må vara deppig men med dina inlägg och roliga bilder så får du mig att skratta. Du är ju knäpp, rolig, tokig och så kul! Hoppas deppen släpper och du får tillbaks din inspiration! kram towe.

 5. Hejja dig!! Underbart med någon som både skriver och visar bilder från när allt är solsken och glatt och från när livet känns skit! Det är ju så det är för oss allihop, men sällan någon som vågar stå för det! Kram o hoppas du snart mår bättre!

 6. Jag tog p-sprutan 1991 o det jag vet nu så skulle jag aldrig ragit den gick upp över 25kg i vikt o den gjorde så jag fick fibromylagi som gjort att jag har ont i hela kroppen. Jag förstår inte varför läkare o barnmorskor inte varnar för vilka följd saker den kan ge o jag säget till folk ta aldrig den. Har en väninna som oxå har blivit jätye dålig av den. Så se upp Magdalena för man kan få ett hemskt humör av den o då tycker jag synd om dina batn o Filip.

 7. Underbara du! Skrattar åt din rumpbild, precis min humor! Önskar jag också hade modet att gå ut i pyjamasbyxor!! Hoppas deppen går över och att du känner dig piggare snart! 🙂

 8. Hahahaha! Jag dör, du är ju helt galen. Styrkekramar till dig Maggan och tack för att du bjuder till skratt även fast du inte är på topp.

 9. Visst kan det vara p-sprutan som spökar. Hoppas att det snart går över och du mår bättre igen.. Din härliga humor har du i alla fall kvar 🙂

 10. Hoppas det bara är en tillfällig svacka det har vi ju alla då och då. Bara älskar dina inlägg så jäkla skoj att läsa dem och du bjuder verkligen på dig själv. Det gillas!! Ha det gott! Kramar

 11. Rumpan bar med pyjamasbyxor på stan och fula grimaser, som
  man har sett så många gånger! Inte så rolig humor, det finns ju
  gränser! Jag vet, nu är inte jag önskvärd här heller!!

 12. Shit Maggan om det var du verkligen som svarade på Cecilias inlägg…då är det psprutan!!! Att du ens bryr dig? Det är ju en reaktion såna puckot vill ha. Ge dem inte det!❤kram

 13. Varför kommenterar du bara där du får chansen att fräsa åt dina läsare? Finns ju många läsare som ställer frågor, typ var kläder är köpta eller nummer/namn på nagellack som jag har gjort. Där är det sällan/aldrig svar. Måste väl kännas bättre att lägga tid på dom ”snälla” läsare du har?

 14. Det är väl Filips kunder ni lever på? Du har bara gått dåligt med kommentarer en längre tid och du gör allt för kommentarer och för att inte bli glömd! Du vill synas!!

 15. Varför bara svara där du får chansen att fräsa åt dina läsare? Jag har ställt frågor men inget svar. Är det inte bättre att lägga tid på oss ”snälla” läsare?

  1. Maria/ jag svarar på era frågor VARJE dag!! Och har jag under påskhelgen råkat glömma din fråga om nagelacket?? Så ber jag om ursäkt.
   Namnet på nagelacket stod väldigt tydligt på nagellacksflaskan. Så jag trodde ingen kunde missa det.
   Jag är faktiskt inte mer än människa tyvärr.

 16. Ni som ”dör av skratt” när M drar ner sina pyjamasbyxor o fotar sig själv på en restaurang, vad exakt är det som ni tycker är så roligt??
  Jag tycker mer det verkar som att det gått överstyr på något vis.
  Och man behöver inte vara skittråkig, för att tycka att det är riktigt märkligt…Varför liksom?

 17. Läste igenom kommentarerna…. ?! Fattar inte varför endel är så gnälliga… vissa vill verkligen klaga på allt. Dom måste verkligen ha ett förbaskat tråkigt liv :/

  Kramar till dig Magdalena. Du är såå rolig och skön!

 18. Py och Rikard håller med er! M har ett behov att synas! Vilken snart 40 årig kärring 4barns mamma drar ner pyjamas brallorna på en restaurang! Och varför går man ut i pyjamas brallorna!?när hon tom skrivit här på bloggen att barnen inte vill att hon ska göra det!? Och vad är poängen med att upprepade gånger blogga om att man går ut i pyjamasen? Och att man inte duschat på tre dagar vilket hon ofta skrivit att hon inte gjort. Vad är roligt??? Hoppas inte hennes barn klasskompisar lärare föräldrar skäms ögonen ur sig! Och dessa larviga grimaser! Fjantigt av en vuxen människa!

 19. Ja tänk, förr i tiden trodde man att systrarna Graaf var lika både till utseendet och personligheten men nu ser man verkligen hur olika ni egentligen är.

 20. Äh lägg av och va så elaka. Maggan bjuder på sig själv och är rolig och härlig. Varför ska man bli tråkig för att man är 40. Om ni stör er varför läser ni då bloggen. Skillnad om hon va elak och otrevlig och tex skrev nedlåtande om olika sorters människor. Hon är ju den roligaste bloggaren som finns enligt mig. Härlig o humoristisk och mysig. JAG TYCKER IAF DU ÄR SKÖN!!!!!! Fortsätt så här vi är många som gillar dig och bara några få som är elaka och gnälliga. Kram kram från Sanna

 21. Äh lägg av och va så elaka 🙁 blir ledsen när vuxna människor ska gnälla och va dumma. Maggan bjuder på sig själv och är inte fin i kanten som många andra bloggare. Fortsätt så här vi är många fler som gillaar dig än dom som bara gnäller. Lämna bloggen om ni inte gillar den. Jag älskar din blogg och din humor KRAM

 22. Att Maggan skriver med ironi verkar inte alla ha fattat? Precis det hon ville skulle finnas med i sin bok. Varför läser man det om man inte fattar ironi och tycker det är roligt? Det är väl lite utav det denna bloggen går ut på?!

 23. men snälla carina py och rikard nu får ni la ändå ge er??? på vilket sätt påverka detta er ?? om det är så att filips kunder ta illa vid sig att se maggan i pyjamas byxor och de i hennes närhet blir illa berörda så är la de Maggans problem och inte eras eller?? Om ni inte missat det så är detta MAGDALENAS BLOGG och inte eran, duger inte hennes inlägg så klicka inte in här. Vad hon gör och hur hon beter sig har ni inte ett skvatt med att göra, sluta lägg er i andras liv och styr och ställ hur folk ska bete sig så ska ni se att det blir någonting utav er också.

 24. Heja Maggan du är så öppen och ärlig som alla vill vara men inte vågar utan väljer den perfekta fasaden utåt och sen sitter och är bittra och avundsjuka på såna som du för att du vågar. Du är bäst!!! Strunta i alla negativa människor där ute!! Blir alltid så glad av att läsa din blogg 🙂

 25. Haha du är ju bara bäst!!! Man måste fan få skoja lite, trist att vissa människor i klarar av det…finns många bittra människor! ! Tycker du är stört skön maggan som bjuder på dig själv:-) Hoppas du mår bättre nu, kram till dig fina du♥

 26. Ha ha ha jasså det klagas då en kvinna har byxorna lite långt nere på rumpan men tänk alla män man sett fisdiket på genom tiderna 😛 Maggan du är så rolig och bjuder på dej själv…skit i alla sura pryda människor som inte vet vad humor är. Vi har ett mycket roligare liv än dom 😛 Kram

 27. Richard/Carina Det är ju så med humor, att alla inte har samma…Om ni inte tycker Maggan är rolig el har ”eran” humor,varför ens gå in och kolla bloggen? Alla är inte lika och tur är väl det 🙂 Herregud,spelar roll om man är 20,30 el 40…måste man vara så allvarlig? Skulle inte tro att det var nån som såg att hon drog ner byxorna på restaurangen…ha,ha…tycker du är superskön,Maggan…och jag är en gammal ”kärring” på 42! Kram till dig och hoppas du känner dig bättre.

 28. Oj va folk är arga helt plötsligt! Har man en blogg får man väl skriva precis vad man vill på den, rätta mig om jag har fel…det är ingen som måste läsa bloggen under pistolhot! Och det är väl inte åldersgräns på att ha kul eller? Och vadå ”dina barn skäms för dig” barn i så låg ålder skäms väl för allt…och ska man låta sina barn bestämma hur man ska klä sig eller?
  Tycker man inte om Maggans humor ska man väl inte hänga här inne, så enkelt är det! Eller gör ni det bara för att kunna hacka på nån för att själva må bättre över era egna patetiska liv?
  Förresten så brukar Maggan vara hur bra som helst på att svara på frågor gällande ditten och datten! Ha en fin kväll underbara fina Maggan!<3

 29. Oj va folk är arga helt plötsligt! Har man en blogg får man väl skriva precis vad man vill på den, rätta mig om jag har fel…det är ingen som måste läsa bloggen under pistolhot! Och det är väl inte åldersgräns på att ha kul eller? Och vadå ”dina barn skäms för dig” barn i så låg ålder skäms väl för allt…och ska man låta sina barn bestämma hur man ska klä sig eller?
  Tycker man inte om Maggans humor ska man väl inte hänga här inne, så enkelt är det! Eller gör ni det bara för att kunna hacka på nån för att själva må bättre över era egna patetiska liv?
  Förresten så brukar Maggan vara hur bra som helst på att svara på frågor gällande ditten och datten! Ha en fin kväll underbara fina Maggan!<3

 30. Hahaha, du är för skön Maggan 🙂
  jag följer några bloggar. Men tycker det alltid är roligast att läsa din. Längtar tills boken kommer ut.
  Tusen kramar/Louise

 31. Bästa bloggen och bloggerskan som verkligen drar läsare skulle jag tro.
  Alltid något nytt och roligt man hittar här, även bland kommentarerna 😉
  Men vad olika du och syrran din verkar vara, förr när ni var unga så såg jag inte ens skillnad på er. Men när man läser bloggarna era så märker man verkligen skillnaden.

 32. Jag tycker iallafall att du är helt underbar! Att du bjuder på dig själv så mycket och skojar på din egen bekostnad är det som gör att jag orkar läsa DIN blogg och inte en miljon andra bloggares som försöker verka så perfekta hela tiden…

 33. Heja Maggan!!
  Varför inte dra ner brallorna lite och visa bakdelen, den är ju SNYGG:)! För min del får du visa vad du vill, vara på vilket humör du vill…..jag gillar dig ändå. Kramar!!

 34. Jag ser väl att märket är Lippman men den lär ju heta nåt mer. Antingen nåt nr eller namn! Men jag tror jag struntar i det. Attityden är inte den bästa.

 35. Varför skall det alltid gnällas å gnällas. Låt människor få vara som man vill. Pyamas brallor, grimaser, häng so what! Heja Maggan var dig själv, galen och oduschad. Om jag någon gång vilket jag betvivlar skulle tycka du blev ”to much” så slutar jag läsa. Men än så länge får du mig att dra på smilisarna varje dag. Åh jag ser verkligen fram emot din bok <3 kram Nettan

 36. Det finna sååå många bloggar idag, men de finns bara en som är rolig att läsa och det är fan ta maj din Magdalena. Du är så rak och ärlig och verkar inte försköna saker och ting eller bygga upp någon sorts fasad! Har man dessutom en snygg gumpalalla (rumpa på skånska) ska man självklart bjuda på lite av den då å då, ha ha. Du är BÄST! Kram från Malmö

 37. Härliga Du! Visst måste man bara få må dåligt ibland och inte ens du kan vara på topp alltid. Såna dagar är det skönt när man få rå sig själv och slippa familjen. Jag har själv haft en sån eftermiddag och har njutit massor av de timmarna. Hoppas bara att du snart mår lite bättre och skit i alla de tråkiga kommentarerna som inte har annat att göra en att såra. Har man inget gott att säga när man besöker någons blogg så kan man snabbt går där i från och i så fall skriva av sig på sin egen blogg.. Det är vad jag tycker..
  Kram på dig Maggan från just Skåneland

 38. Snygg rumpa. Visst är det härligt att få vara lite crazy ibland. Det är så mycket hemskt som händer i världen så ett gott skratt kan vi alla behöva.

 39. Godmorgon!

  Jag förundras som alla andra här ovan hur en del bara måste gnälla!! Undrar just varför de läser bloggar över huvudtaget.

  Jag kan också balla ur och bli galen, somliga kallar mig galen jämt. Livet är alldeles för kort för att levas allvarligt och ”rätt” Vill jag åka ner på stan i säckiga hemska kläder så gör jag det. Var på Folkets Hus här i Kalix och lyssnade när Kalix barnkör sjöng och då hade jag sjukhuskläder på mig! Brydde jag mig om det? Nää, det viktigaste för mig den dan var att få höra min dotter sjunga.
  Självklart kan även vi galna människor gå överstyr i bland men det är ändå inte hela världen. Jag tror dessutom att alla i Magdalenas närhet, släkt och vänner vet hur denna dam fungerar 🙂 En del av charmen!

  Jag tycker din blogg är superhärlig Magdalena och jag hoppas som många andra att du orkar ta emot alla elaka kommentarer och lever upp av alla superfina i stället

  Många vårsoliga kramar från ett snöigt Kalix
  //Sabina

 40. Hahaha, jag fick mig iallafall ett gott skratt så här på morgonen. Såg att du tagit dig samman. Det är nog bra att du gör det emellanåt. Men du är underbar Maggan. Jag gillar dig skarpt! Precis så känner jag mig vissa dagar men vågar inte leva ut det fullt……det borde jag göra, det borde alla göra. Må väl!

 41. Men herregud! Carina, Py och Rikard … Läs någon annan blogg istället! Varför hänger man här om man bara retar sig???
  Är det inte bättre att göra något vettigt av sin tid?
  Jag går oxå ut i pyjamas och handlar mm 😉 himla skönt faktiskt.
  Magdalena, jag hoppas du kan strunta i dom där elaka kommentarerna. Det är som bekant förmodligen bara den sk ”Svenska avundsjukan” som lyser igenom då och då. Tyvärr…
  KramKram

 42. Laila, mycket dum kommentar av dig. Det är inte alla som tycker
  om att gå ut och handla i pyjamas! Det får du acceptera! Varför
  ska man läsa en annan blogg, om man någon gång råkar ha en
  annan åsikt än Maggan?

 43. Åh, Maggan du e för jävla rolig! Tänk om fler hade din störtsköna humor, världen skulle vara en bättre plats:)

 44. Underbart med människor som bjuder på sig själva!
  Jag gillar bloggen därför att det är just det som Magdalena gör.
  Humor är viktigt!
  Humör är också viktigt, men inte dumma påhopp, och det är väl ändå Magdalenas blogg detta?
  Vill man vara en grå, bitter, tråk-tant finns det säkert sådana bloggar med 😉

 45. Tycker återigen att du inte behandlar dina läsares åsikter med respekt Maggan, trist, skulle du själv vilja ha en sån här kommentar när du frågar en fråga?

  Maria/ jag svarar på era frågor VARJE dag!! Och har jag under påskhelgen råkat glömma din fråga om nagelacket?? Så ber jag om ursäkt.
  Namnet på nagelacket stod väldigt tydligt på nagellacksflaskan. Så jag trodde ingen kunde missa det.
  Jag är faktiskt inte mer än människa tyvärr.

  förstår att du inte har tid alltid men det finns olika sätt att meddela det på

 46. Jag kan tycka vad jag vill om rumpbilder och grimaser och har också rätt att uttrycka det i skrift här eftersom det är en öppen blogg. Man måste vara beredd på kritik som bloggare! Alla läsare är ju som dina arbetskamrater.

  Så länge det inte är personangrepp så får man nog svälja att alla inte tycker lika.

  Jag håller med om att det är väldigt sällan som du svarar på vanliga enkla frågor. Det vore kanske bra om bloggen hade så att man kunde svara på varje enskild kommentar. Dina kommentarer, Magdalena, borde vara länkade på något sätt så att man verkligen ser att det är du. Har svårt att ta alla ”Magdalena-svar” seriöst för de är alltid så aggressiva.

  Jag tycker att signaturen Maria fick onödigt hårt svar!!! En enkel fråga om nagellack blev till ett attitydsproblem. O N Ö D I G T.

  Alla kan ha en dålig dag, men om det gick ut över mina arbetskamrater så skulle jag få påhälsning av chefen.

  Om man nu inte gillar Magdalenas bilder, ord etc så får man ju självklart uttrycka det. Men ni som inte gillar nåt av hennes inlägg – Bye Bye!!!

  Jag gillar 99% av dina inlägg. Det finns å andra sidan säkert nån procent hos mig som du inte skulle gilla, Magdalena!!

  Men vi kan väl skita i den procenten – åt båda håll!! 😉
  Kram

 47. Är 23 år har för tillfället enorm värk och smärta. Läkarna nonchalerar mig pga koppling till psykiatrin. Jag läser din blogg varje dag och älskar din humor och hur du bjuder på dig själv.. det gör min dag lite bättre. Kram

 48. Min kommentar var inte med som jag skrev igår ser jag nu när jag går tillbaka o kollar. Så är det ofta när jag kommenterar. Och inte skriver jag nåt elakt heller.
  Jaja nu orkar jag inte skriva om det igen:-((
  Kram!

 49. Så faschinerad av alla gnällisar som tar av sin dyrbara tid & läser en blogg som de tydligen inte gillar crazy…Fortsätt va den du är I love it. Puss puss sköning ♥

 50. Cecilia .. Tänk hit och tänk dit. Tänk på vad du skriver. Du bör ej ens fundera över vad hennes nära och kära tänker. Tänk på vad du skriver om det ska tänkas så att säga..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..