Badhuset i Höör

Rent, fräscht och inte så mycket folk..


Vi har badat i över tre timmar.
Jag som i vanligaste fall har fobi för offentliga badhus, tyckte det här var riktigt skoj…

Glada?

Oves jungfrudopp…

Och mitt blev en ordentlig kallsup i den fruktade centrifugen hehe

Nu ska vi hem, titta på video och äta take away pizza

 1. Hej Maggan:) Ja där bor ja:) ja i Höör alltså:) Hörby har ett mycke finare badhus ! Hade varit roligt om msn träffa på dig i Höör nån gång 🙂 kram Sandra

 2. Hej måste också rekommendera Hörby bättre på alla sätt fik inne på badet, bättre översikt över alla pooler, varmt i luften, bastu och bubbelpool. Ja helt enkelt mycket bättre 🙂

 3. Men så skoj att ni va i lilla Höör!! Har badat där många gånger men aldrig vågat testa centrifugen 😉 kidsen gillar den lilla bassängen, har gått med båda mina små på babysim i den uppvärmda bassängen 🙂
  Kan oxå rekommendera Hörby eller ugglebadet i Perstorp. Vi va i Perstorp igår och kidsen älskade det! Uppvärmd bassäng och en massa skoj 🙂
  Ha en fortsatt mysig tid i Skåne 🙂

 4. Maggan maggan jag trodde aldrig jag skulle få se dig bada på ett badhus hehe, den där kallsupen kan vi ju bara gissa vad den innehöll 😉 Glömmer inte ditt inlägg från Falun & Lugnetbadet, det var så beskrivande om vad som flyter runt i bassängerna att tom jag fick uppstötningar & badfobi :)))) Ser ut som ni haft en toppendag, ha en mysig kväll kram ♥

 5. Men, jag som tänkte svara på ditt förra inlägg att har du vägarna förbi Höör så har jag en hel hög med leksaker som Charlie kan få. Nu gjorde jag ju aldrig det för aldrig kunde jag väl tro att ni skulle åka till Höör inte, ha ha! Jag är inte själv så förtjust i badet här men kul att ni gillade det och det behöver sannerligen all reklam det kan få för att överleva!

 6. Vilken tur att du inte skrev i förväg att du skulle till badet i Höör där vi bor, för då hade jag förmodligen svimmat av lycka el nåt om jag hade sprungit på dig… 😉 Ha en fortsatt underbar helg.

 7. upplands bro har liknande badhus… ser lika dant ut exakt… men de måste du väl ha spenderat ngn gng I? granne till kungsängen ju!

  kramar catta

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..