ROM, reskläder, dåligt samvete och reklamhund

Det är 17 grader varmt i Rom! Så det var inte svårt att packa kläder.

Imorse kändes det jobbigt att lämna en sovande lill-skorpan..
Jag brukar vara rätt duktig på att ge mig själv egentid utan att känna samvetskval. Men idag var/är jag blödig.
Jag vet att han kommer ha det jättebra med Linn, och att jag kommer komma hem som en bättre mamma och människa (men ändå!)


Dagens outfit är:
Ginajeans
HM basic tröja
Gucci halsduk (julklapp)
Zara skor (Linns)
Och This is who i’am-jacka (REAn i Ystad i somras)

Accessoar: Det lilla ljuvliga äcklet

Borde vara Glossybox reklamansikte!

Please make me sweeter…

Ha nu en fantastisk torsdag/helg! Så syns vi senare… X
 1. Du är alltid jättefin!
  Här i Rom är det en ljuvlig dag kan jag säga dig,strålande sol
  Fräsch temperatur perfekt för flanera runt i!
  Så välkomna hit belli!
  Kram Alex

 2. Du är alltid jättefin!
  Här i Rom är det strålande sol,fräsch temperatur,perfekt väder för flanering..
  Så välkomna hit belli!

 3. hej härlig och ärlig blogg du har så är livet upp och ner men jag undrar en sak ska ni inte operera lilla vovens öga. min hund hade likadant och det är ingen svår operation. jobbig att se voven sån kram och ha det bra i rom

 4. Hej maggan! Jag hatar verkligen när folk kommenterar hur man ser ut och hur man borde se ut osv MEN nu måste jag bli denna parasit själv. Kan man inte få se dig med allt hår i en hästsvans nån gång på dig? Du har alltid nersläppt, skulle bara vara kul att se hur du ser ut med svans:) För du måste väl ha dagar då du inte kan få till ditt fina blonda svall? Eller ligger det helt enkelt alltid perfekt;) 🙂
  Nu ska parasiten gå och skämmas. Kram!

  1. Anna/ nej jag har inte alltid mitt hår nersläppt. Jag har haft det i en knut i 3 år. Kul med lite omväxling ibland.

   Ha en bra dag x

 5. Så snygg du är Maggan 🙂
  Du är min stora förebild, kram och ha det underbart i Rom 🙂
  Passa på och köp nån snygg väska också 😉
  kram

 6. Hej ! Önskar er en trevlig resa. Gillar det du skriver i din blogg mycket. Jag undrar en sak och det är, portionsvikten? Du köpte en matvåg nyss. Jag behöver gå ned i vikt och mina portioner är nog för stora. Hur mycket väger dina portioner ungefär? 🙂

  1. Gunilla/ det är jättesvårt att säga/svara på. Då all mat väger olik.
   Jag använder en app som heter ”Shape up” där man räknar kalorier.

   Jag väger och räknar kalorier, för att få ett hum om hur mycket jag äter varje dag.

   NEJ! NEJ INTE I BANTNINGS SYFTE UTAN U HÄLSO’syfte

  1. Anna mfl / jag är fullt medveten om Pyrets öga. Det kallas cherry eye och är ofarligt. JA det ska opereras bort.
   Vi har en tid bokad!
   Men undertiden försöker vi på rekommendation massera bort det

 7. Heeeeeej Maggan=D

  Hoppas ni får en underbar semester även om den oxå innehåller jobb å bok skriva:) Lite miljöombyte med kärleken brukar göra susen;)

  Undrar lite vad som hänt vid ena ögat på ”det lilla äcklet” som är så söt:) nåt rött som ligger mot ögat…ser ut som en köttbit:/

  Ha det så bra nu:)

 8. Åååh vad underbart att åka till Rom!! Hösten 2011 var vi där en weekend på tu man hand. Sen dess har vi inte varit iväg på något själva men känner att det är dags nu. Mys mys mys nu (mellan jobbandet). Because you`re worth it:)

 9. Inte bara jag som trodde de var Fredag idag ; ) Jag va helt säker på det tills karln kom hem på lunchen med mat åt sin sunkiga inluensa kärring & minsan sa att det va Torsdag…Ha så fint nu tillsammans i härliga Rom puss <3

 10. Halloj Magdalena!! Hoppas du får en toppenresa 🙂 Guu va fin din lilla vovve är. Såg att ögat såg lite rött och svullet ut. Liknar precis en åkomma min lilla hund (dock inte samma ras) hade för ett tag sen. Cherry eye även kallat. Men du kanske redan har kollat upp vad det eller oxå ska det se ut så 🙂 Ville bara tipsa om det ser lika ut som mitt lilla äckel hade, det blev en liten operation och det läkte sedan jättesnabbt med stygn som försvann av sej själv. Vi fick sedan göra en lite koll så att ögat kunde tillgodose sej vätska själv och att tårkanalen inte blivit skadad. Den ska tydligen orsakas av en svullnad och inflammation i tårkörteln. Ha det bäst!! Kraaamar.

 11. Tjo! Du har säkert skrivit det en drilljon gånger förut, men jag har helt lyckas missa det. Vem är Linn? Är hon en släkting/au pair/både och eller något helt annat? Bor hon hos er och hur länge ska hon göra det (om det nu finns något slutdatum)? Uppdatera mig gärna Maggan eller någon av er andra läsare som hängt med bättre än vad jag gjort 🙂 Kram på er

 12. Det var inte meningen att du skulle ta det som ett påhopp när ja skrev om cherry eye. Det var i all välmening. Ja visste inte heller om det var just det er hund har, bara att min hund haft något liknande och jag ville tipsa dej ifall ni inte hunnit kolla upp vad det kunde vara. Var inte alls meningen om du tog illa upp (!?) Sorry 🙁

 13. Njuuuut nu av varandra Maggan ni är så fina ihop❤ Pyret är ju bara så söööt ❤ jag ville ha 2 såna hundar innan som skulle hetat Biffen och Bullen ❤ knasigt va? Kram

  1. Bar mage/ jag ber om URSÄKT om jag förolämpade någon med min mage..
   Meningen var att ni skulle se hur jeansen satt runt midja. (Höga eller låga)

 14. Alltså, den där hunden är så söt och så ful på än gång att jag får tårar i ögonen. Tänk om vi kunde känna så om andra människor också 😉

  Ha det så mysigt i Rom!

 15. Be aldrig om ursäkt Magdalena. Din blogg du, skriver o visar vilka bilder du vill. Dom är bara avundsjuka dom som knorrar. Ha det gott i Rom. Kram.

 16. I’ve been training a class and now we are looking at this particular subject matter withnext week. I am directing my own student to look at this post for good details I have been which means to create something like this upabout my internet site plus you’ve got provided
  myself an idea.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..