I kväll smäller det

Gott nytt år!! Mina älskade bloggvänner! Ett nytt år är på ingång..

2009 satt jag ensam under fläkten och rökte! Jag däckade innan 12 slaget efter att ha svept två flaskor vin och grinat lite.
2010 satt jag och jobbade med Rikard och Tomas på 12 slaget.
2012 var vi i Åre
2013 i Norge med Svedarna

Nyår ser olika ut för oss alla! Förutom jul så tycker jag nog att nyårsafton är årets mest överskattade dag!

Jag var först in i duschen, smart att vara snabb när vi är 12 personer som ska dela på en toalett.


Ikväll ska jag ha rakt hår och min spetsskjorta från Zara

Tattarläger i vårt sovrum! Blöjor, påsar och packning blandat i ett.

Charlie ska ha nya julklappskläder, Lance fluga och Tristan finskjorta.

Jag ska laga middagen ikväll.

Men Filip och Linn kom hem från affären UTAN saffran..

Det finns inte saffran i Norge!!

Tanten i affären sa att baggarna åker över till Sverige och handla?.

Hjälp mig FORT snälla!! Recept Fisksoppa/gryta. Kvällen är förstörd hohoho
Internet bråkar och jag har svårt att googla

Kram!! Och jag önskar dig en glädjens natt vart du än befinner dig. X

 1. Ha i det du tänkt från början- minus saffran!’ En skvätt curry och aioli så blir det gott;) Ett glas vin eller två kan rädda det mesta! Smaklig spis! Och lycka till! Gott nytt år! Kram

 2. Jag lagar nästan alltid min fisksoppa/gryta utan saffran, tycker nästan att det är godare.
  Fiskfond, vitt vin, tomat och grädde brukar jag använda som bas.
  Och för att ta bort lite av det syrliga som blir av vinet och tomaterna så tillsätter jag lite socker.
  Lycka till och Gott Nytt År!

  Kram Inredningshjälpen

 3. I år är dett mitt djävulsår. Jag ligger fortfarande i sängen och försöker värja mig mot min exsambo som hotar med att ta livet av sig. Lång historia bakom. Jag ska nog också dricka en flaska vin och förhoppningsvis däcka före 12-slaget. Nu kan det dock bara och nästa nyår kommer bli så mycket bättre!

  Kram och tack för att du delar med dig av ditt liv!

 4. Magdalena, ta vitlök, vitt vin och någon fond i grytan i stället. Det blir goda smaker till timjan och ingen kommer att sakna saffranet.

 5. Min nyårsafton är som din 2009. Bara det att jag inte tänkte på att köpa vin så jag kunde däcka och få slut på denna fruktansvärda jul å nyår lite fortare. Är verkligen helt ensam. Hur kunde det bli så här tokigt? Är jag så hemsk?!

 6. Önskar dej ett gott slut och ett gott nytt. Stor kram och tack för att du låter oss vara delaktiga i ditt liv. 2013 kommer bli ett kanonår!!!

 7. Men vad hände med 2011?

  Ialla fall jag har varit i stallet och hjälpte en vän att hoppa sin häst, mycket trevligt. en kvart kvar. kanske ett glas vin.

 8. Jul liksom nyår inbillar jag mig att det är jättemysiga högtider men ska sanningen fram innebär det bara långledigt och därmed bråk, tårar och skrik. Fy fan vad vi vuxna ”håller ihop” och blåljuger om hur fint allt är bara för att det är högtid 🙁
  Vad jag längtar efter styrka att ta mig ur detta!
  Gott nytt för dig och din fina familj!

 9. Jul är inte så överskattat…men en lång dag med massa väntan, så lite halvtråkig. Men mysig också 🙂 Däremot tycker jag att valborg och midsommarafton är lika överskattade som nyår. Men allt blir vad man gör det till 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..