Våldtäkt och mördar vind

Jag packar förfullt..
Var tvungen att gå upp på vinden och hämta termobyxor mm
Jag är så förbaskat rädd för våran vind! Den är stor mörk och fylld av korridorer skrymslen och läskiga vrår.
Det är en riktig tortyr-våldtäkt-mördar-mask-vind
Man bara väntar på att dörren ska slå igen och att någon lugnt och smekande ska säga:

-Immmm coming to get youuu mwohaaa…

När jag besökte vinden idag så var Filip tvungen att avbryta ett möte för att prata med mig i telefon samtidigt hehe

Min ”alla talar om honom men ingen har sett honom Jesus” är inte i Italien, han är i Spanien (Jag blandar ihop alla hans resor)


Skönt! Bara ett par täckbyxor till Tristan som saknas.
Lance ärver mig, Isak Filip och Tristan Lance..

Det betyder att Tristan och Isak är de olyckligt lottade och inte får nytt lika ofta..


Vädret börjar dra ihop sig, vi har friktionsdäck. Börjar bli lite orolig för vägarna upp till Dalarna. Jag vill ju inte krocka eller köra av vägen med alla fyra barnen i bilen..
 1. Skulle vilja avråda dig från att åka. Du åker mot mycket dåligt väder, massa snö . Problem i trafiken, så kör försiktigt som sjutton. Kram o trvlig helg. 🙂

 2. Hej! Jag vet inte vad du tänkt tagit för väg men i södra Norrland är det snökaos! Vore jag som dig skulle jag ställa in resan den här helgen! Även fast du är försiktig i trafiken så finns det många idioter som du ska dela vägarna med!

 3. Dubbdäck är vad som gäller i det här väglaget…
  Säg till Jesus att det är ett måste med 1+4 guldklimpar i bilen.
  Jag har halkat av vägen i uppförsbacke med friktionsdäck, efter den resan är det alltid dubbdäck med kompletteringsdubb som sitter på. Vill miljönissarna att det ska kosta mer är jag villig att betala. Ha en bra resa och fyll bilen med vitpepparkorn, blåbärssoppa och spolarvätska…

 4. Håller med Monika och Susanne här ovan, vänta med resan. Bor vid gränsen mot Norrland och det är trafikkaos utan dess like. Snön har vräkt ner och fortsätter göra så, bilar och bussar ligger i diket och det krockas. Även om du kör försiktigt så finns det andra som hellre missar hela livet än lägger några extra minuter på restiden genom att köra försiktigt.
  Om du nu väljer att köra ändå, ta det lugnt och var rädd om dig och killarna på vägen upp!

 5. Snälla Maggan! kan inte du uppmana dina läsare i ett inlägg att stödja UNG CANCER. Det lilla hjälper, köp de fina pärlarmbanden i deras webshop och du hjälper. Denna sjukdom tar allt för många vi älskar och vi kan hjälpa att stoppa det. Skulle vara evigt tacksam! Kärlek. FUCK CANCER.

  http://www.ungcancershop.se/

 6. Hej Maggan! Följer din blogg dagligen och ÄLSKAR den! Skulle behöva din hjälp med en sak.. Min kille tycker om snabba bilar (själv inte så insatt) så tänkte om det finns någon bilracingtävling/liknande i Sverige eller närliggande som man kan boka skulle nämligen vilja ge honom detta i julklapp. Filip håller väl på med sånt så tänkte göra en chansning och se om du har lite koll också kanske 🙂 Kram Madde!

 7. Vet precis vad du menar med läskiga vindar…usch! Men i mitt hus, där verkar varenda kotte springa på vinden nätterna igenom. Har aldrig tidigare i mitt liv upplevt ett sånt spring. Skulle aldrig gå upp frivilligt mitt i natten, glöm det! :-/

  Trevlig Helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..