Shopping på PLAGG

Ska jag, ska jag inte?

Jäkla skit!!! OCH det är ditt fel hehe (för att du påminde mig när du frågade vart jag köpt min rutiga skjorta igår)


Plagg!!! Är min drog! Jag brukar hitta på olika anledningar till att unna mig själv, jag belönar mig själv, jag sopar mina räkningar under mattan och låtsas som att dem inte finns.

Bara en liten, liten, liiiiiiten sväng förbi, innan jag går hem till Skorpan.

Min anledning är att jag fyller år på söndag, och att jag MÅSTE köpa en present till mig själv från familjen.


De har just fått in små mönstrade klänningar med drapering över magen (så man inte behöver hålla in den tills man spricker)

Jättefina!


Perfekta till fest, jobbet eller över ett par jeans?

Tyvärr glömde jag mina höfter på Djurö, men jag plockar upp dem i veckan hehe

”Samma märke” har tröjor oxå

Provade en svart Tshirt med spets på ryggen

Åhhhhh jag blir tokig! Jag vill ha allt..

Uppdatering:


Som svar på din fråga Christine.
Nej jag är inte gravid. Vet du Christine?! Det är tjejer som du, som ger andra tjejer komplex och anorexia
 1. Kära Maggan! Du får ursäkta men klänningarna ska du nog vänta 20 år på att använda;) Möjligen kan klänning nr:2 gå ann. Däremot var du mkt fin i tröjorna. Kjolen och jeans jackan som hänger i fönstret verkar passa dig mer,lite coolare. Kram

 2. Jag såg nu att Du hade gjort ett tillägg, om att Du inte var gravid.
  Men jag menade absolut inget illa och jag hade varit glad för
  din skull om det var så.

 3. Usch, jag mår lite illa när jag ser alla negativa kommentarer. Och undrar om det är människor som är lika gamla som min mamma som sitter och skriver detta? Eller är de 19-åringar som jag? Hur som helst – skrämmande!

  Jag tyckte du var jättefin i kläderna! Vilken snygg kropp du har! Hoppas du får en fin helg!

 4. Jag tycker att du ska unna dig den svarta
  med spets och klänningen som är /svart/beige,
  den som du skrev passar vid alla tillfällen!
  Det är du värd snygging:-) Kram!

 5. Att fråga någon om man är gravid är bland det värsta man kan göra, inte alls ok ett fråga denna frågan.. Skäms på dig/er som antyder det!!

 6. Magdalena, du är superfin både på utsidan och till insidan. Jag har följt din blogg ett bra tag nu, men aldrig kommit för att kommentera. Men man märker att du trivs i livet just nu, till skillnad för ett par år sedan. Det strålar verkligen om dig nu för tiden. Jag blir så glad utav att läsa din ärliga, roliga och härliga blogg. Tycker att det är så skönt att du kan bjuda på dig själv även när du mår som piss. Fortsätt som du gör och låt alla negativa kommentarer som kommer från trollen rinna av dig. Ta hand om dig och din fina familj. Massor med <3 till dig

 7. Magdalena du är jätte fin och smalare kan man väl inte bli! Ren avundsjuka att trycka ner någon som har så fin kropp och som provar kläder!
  Och nej det är ingen komplimang att fråga om nån är gravid:)) om ”ni ” hade sett mig hade ni väl frågat om jag gått över tiden;)) Förr i tiden när någon Tanta var avundsjuk ropade dom ” Häxa”, så var det överstökat;)) Tack för en underbar blogg, du är bäst!!

 8. Vad heter märket?
  Klänningarna är super snygga! Plagg:s webshop verkar inte funka men man kanske kan hitta dom i fler butiker. (Bor i Ystad)

 9. Maggan.
  Skitläckra plagg, du ser inte ut att vara en dag över 25. Hur snygg som helst! Vilken IDIOT som kommenterar om graviditet och dessutom med tusen frågetecken och sen påstår att man inte menar ngt illa. Nej du, Christine, dra ngt gammalt över dig och låt oss och framförallt Maggan, som så generöst delar med sig av sin vardag, slippa såna neggon!!!

 10. F…n vad bra svarat Maggan!! Äntligen ngn som biter ifrån när okänsliga å egostiska människor sprider sin dynga!! Brukar oftast handla om avundsjuka….suck.

 11. Måste bara vara liiiite negativ. Dina nya jeans gör inte din kropp rättvisa. Förlåt, men jag brukar vara ärlig.
  Det som du varit allra snyggast i, var den blå klänningen som Filip valde till dig. Han har stil!

 12. Nu är tjafset igång här igen! Så tråkigt! Till Lena m.fl, Maggan
  behöver inga bloggpoliser! Det har blivit väldigt lite kommentarer
  här, antagligen p.g.a. att olika åsikter inte tillåts.

 13. Maggan!
  Du är sååå fin!
  Ville bara ge dig min tolkning av den plumpa kommentaren om graviditet. Kanske menade hon att hålla in magen är så absurt när det gäller dig att en graviditet i så fall vore det enda tänkbara (om du behöver hålla in magen)! Så smal som du är nu har inte jag sett dig under den tid jag följt bloggen!
  Lycka till med man och barn, din man verkar vara så snäll och omtänksam och mogen! Plus goa gossar! Kram!

 14. Me like den svarta t-shirten i spets! Snygg! Jag har själv fått frågan om graviditet (jag var inte det), kan säga att jag inte brydde mig så avsevärt, skrattar åt det istället 🙂 Du är smal och fin Maggan, tror inte personen försökte kalla dig fet med den frågan.

 15. Gun: det är väl ganska långt ifrån till att överreagera?? Min åsikt och det är ju inte direkt en snäll komplimang att fråga någon om man gått och blivit gravid.. Det är samma sak som att tala om för någon att man blivit lite tjock, för det blir man ju av en graviditet. Sågar tycker jag, du kanske tycker det är helt ok att slänga ur sig en sån fråga som kan i vissa fall, vara väldigt känsligt och sårande. En för mig förbjuden fråga.. Annat är det såklart om man är hel säker på sin sak och då får an nog också känna personens fråga väldigt väl för att våga fråga. Och jag tycker fortfarande att de om frågar detta sa skämmas riktigt rejält, UTAN att överreagera, Gun.

 16. Alternativt så väntar man med att fråga om personen är gravid tills det utan tvivel syns väldigt tydlgt. Fast då är det väl knappast ens nödvändigt att fråga…::)

 17. En välmenad kommentar med tanke på hur smal och fin du blivit; jag tror du skulle bli jättefin med lite mindre tuttar, Det skulle ge en bättre balans och proportioner till dina smala höfter. Om du ändå har tankar på att fixa magen tycker jag du skulle lägga in mindre inlägg i brösten samtidigt. Tack för en kanonbra blogg!

 18. Har aldrig kommenterat,men måste göra de nu,du verkar va en så otroligt fin människa både på insidan och utsidan du ä jätte fin!!!!!!

 19. Du är jättefin Maggan! Ser inte alls gravid ut, undrar hur man kan skriva något sådant. DU är jättefin precis som du är!!
  Kram

 20. Jeansen ger ett väldigt rakt intryck på dig eftersom du har smala höfter och smala ben. Både första och andra klänningen var supersnygga och svarta t-shirten med spets i bak var häftig! Bara å shoppa loss! 🙂 Du ser inte gravid ut för fem öre förresten… så du vet! 🙂

 21. Nu tycker jag att du var lite löjlig Magdalena.
  Du vet ju inte hennes anledning till frågan, dessutom antyder du något i ditt inlägg om att slippa hålla in magen.
  Jag förstår inte heller varför det ska vara så laddat att vara lite rund om magen, du har för fan fött fyra barn, vem bryr sig?
  Jag har fått frågan flera gånger, vet själv att jag är smal men har efter ett par graviditeter lite slappa magmuskler, so what? Jag trivs med mig själv så fråga på den som undrar!
  Får man anorexia och komplex av en sådan fråga så är problemet mycket större än frågan i sig och bör inte läggas på den som ställer den.

 22. Hehehe, om du nu ser gravid ut så hade hon nog frågat mig om det inte var dags snart. Ändå ser jag mig absolut inte som tjock (180 cm lång, 70 kg, storlek 31/34 i jeans. Inte smal, men inte tjock) men efter 5 barn så är magen där, trots träning 🙂

  Satt ändå och tänkte på det när du visade kläderna.
  Sitter sjukt snyggt på dig, med den kroppen kan man ha dom!
  Tex den svarta med spets, snygg på dig men få som kan ha den, man får ju inte ha tillstymmelse till valk över byxan på ryggen för att ha den, hahaha.

  NEJ, du ser inte gravid ut, någonstans!!!

 23. Hej Maggan! Du är skitfin och smal och fit. Jag tittade på gamla avsnitt av Dallas och förutom den enorma nostalgitripp det var så tänkte jag på att kvinnorna hade former. Lite runda om magen och höfterna. Detta var ju de snyggaste sim fanns då tyckte man. Pam och Lucy 🙂 Dagens sjuka ideal är inte hälsosamt för Guds skull. Varför ska man svälta sig för att vara snygg? Det är ju galet! Vad hände med det hälsosamt vackra?

 24. Jag förstår din känsla om frågan om gravid…. Jag träffa en kvinna igår på en klädaffär. Jag hade min 7 månader son på höften så jag stod lite som en ostkrok (enligt mig) 😉 Kvinnan sa till min son: – Men lilla du vad kul ska du bli storebror (och så stirra kvinnan på mig) – oj verka bli tätt där blir jobbigt för dig… Jag tappa totalt visste inte vad jag skulle säga, vände på klacken gick ur affären, ville bara gråta. Snälla medmänniskor varför måste du vet om någon är gravid?? Och tänk på vad du säger till en småbarnsförälder/tjej, trött mamma. Som ska få ihop livet, mat, träning, barn i skolan, aktiviteter, komplex för gravidkilona, kost etc JAG vill inte då höra att man ser gravid ut och känna sig ofin den dan.. (klänning som jag hade på mig åkt in långt in i garderoben.. ) Trevlig helg till er fina tjejer!! 🙂

 25. För att försvara dem som frågade om graviditet ( även om det är ofint att fråga) så står ju Maggan i en lite konstig vinkel när hon har på sig sin Tiger skjorta i inlägget innan. Så magen ser ju mkt större ut än vad den är!

  Gillade den svarta spets toppen och den första klänningen.

 26. Hej! Tänkte bara Säga att du är så otroligt fin och vilken fin kropp du har med tanke på att du fött några barn! Har läst sin blogg ett tag nu och jag tycker om den mkt, du verkar Så snäll och rolig. Det är kul att få lite tips på kläder m.m. Jag fick En son i dec så jag tycker de är roligt att följa skorpan också. Ska försöka få tag på ett lekbord till min son! Du måste köpa den svarta toppen med spets, du va snygg i den!
  Ha de bra!

 27. Maggan har du hört om jordbävningen på Filippinerna. Hade inte ni barnhem där, för ni var väl där för inte så längesen?? Hur har det gått för dom?

 28. Skrattade igenkännande när du nämnde din avsaknad av höfter:-) Jag har samma problem, inga kurvor alls, varken höfter, midja, eller bröst för den delen. Mina bröder har mer former än jag:-) Man får bara lära sig skratta åt eländet.

 29. Hoppas du shoppade loss ordentligt!!
  Tröjorna var riktigt snygga å jag har en känsla av att klänningarna gör sig bättre i verkligheten än vad en bild kan förmedla.

  Stort grattis lite i förskott!!!!

 30. Fina magda! Jag ääääääälskar den sista svarta toppen, to die for! Lyckliga du som har ekonomi till shopping, själv lever man på studiebidrag och ser fram emot den dag man kan UNNA sig 🙂 kraam

 31. Jag måste säga att du har väldigt fin kropp även ifall du inte hade fött barn :). Många som skriver att du har en fin kropp för attt ha fått barn, men de flesta skulle nog vilja byta kropp med dig, Önskar att jag också kommer blir så fin längre fram :). Kämpar med mina gravidkilon. :). Sen är du så glad å härlig. Man blir alltid glad ab din blogg.
  Kram jenny

 32. Njae, de där klänningarna tycker jag var så där faktiskt. Är man rak i kroppen ( jag är det också) så tycker jag raka kläder går bort. Tycker du skulle ha en klänning som har vidare kjol för att kompensera att du inte har så mycket höfter.

  Den svarta toppen var skitsnygg!!

 33. Älskar din blogg! Du skriver roligt, ärligt och om saker jag känner igen mig i. Grymt fräsch är du dessutom! Hoppas du får dn fin helg!

 34. Blir lite nyfiken på den butiken!! Var ligger den i Sthlm? Ska upp till storstan med ett par tjejer och då skulle det ju passa att kika in i den butiken 🙂
  Kraaaam

 35. hej!

  du har säkert skrivit om jeansen innan, men vart är dom ifrån och hur mkt kostar dom… jag bara äääälskar dom!

  och du… du är grym!
  😉

  Stor kram!

 36. Hallå Magdalena o alla andra brudar….
  Nu måste jag lämna en liten kommentar som jag gjort en gång tidigare fluktar runt mest…nu till saken jag ser att du älskar kläder som jag såååå härligt att shoppa…jaså har inte alla möjlighet till det SORRY det kan inte jag tänka på o jag tror inte att någon vill att jag ska sluta shoppa för det??Men nervärdera inte dig själv med att kritisera mitt shoppande,eller någon annans hur taskig smak jag har,men gud vad hon tror hon att hon är,tror hon att hon är sexig?,borde hon inte lägga mer på barnen…mm
  Det är väl härligt att se välklädda kvinnor för tyvärr så faller många kvinnor ihop när dom fått barn,man,hus o kombi går i mjukisbyxor jämt med en manhaftig tröja till,utväxten o färgen i håret har blivit utväxt x tre o blaskig rysknyans,en lätt make up för att se vaken ut vad är det nä ser ut som man nyss klivit upp ur sängen,högklackat o nej gympadojor till allt…nä för sjutton även jag som kvinna tycker om att se feminina fräscha kvinnor som tar hand om sig vi har ju så fantastiska REA perioder som man kan shoppa loss i till kanonpriser.
  Så snälla underbara kvinnor ta hand om er o låt eran skönhet flöda istället för att lägga energi på att vara missunsam mot kvinnor som gör det…

  BÖRJA IDAG…….

  Tjinggeling………

 37. Marleen, Nu nervärderar Du alla som t.ex. inte har råd att köpa
  dyra kläder mest varje dag! Det finns saker i livet som är så
  mycket viktigare….

 38. Men va ni tjafsar! Maggan är snart gift med en rik karl (igen) låt henne shoppa! inte blir man lycklig av att shoppa! tror säkert maggan är lite lesen idag som inte är med och firar sin syter på hennes fest! ”Allt är INTE vad det ser ut att vara”

 39. Tack för en härlig blogg Magdalena. Du har uppenbarligen en fantastiskt rolig humor:)
  Vill bara säga att dina jeans är supersnygga!

 40. Hon som skrev om gravid skrev säkert det för hon TYCKER du är så smal. Alla som ser bra ser ju att du är inte som en pinne men smal är du så det var nog lite kritik till att du pratar mycket om vikt och op av magen.

  mvh A

 41. Bra svar Magdalena!! Man ska passa sig för att ställa en sån fråga om man inte är i princip säker på svaret. Blir förbannad! Har fått liknande fråga själv…. Man blir både ledsen o överrumplad på samma gång o sen förbannad. Jag råkar bara ha delade magmuskler o orkar inte dra in magen hela jävla tiden!! Och yes, det satte griller i mitt huvud. Med tankar på att göra en tummy tuck… En liiiten kommentar kan få stooora konsekvenser… Tänk på det ni alla. Vi ska väl boosta varandra tjejer, kvinnor, damer, mammor?!! Eller? Hursom, du ser smashing ut o du har en otroligt fin figur efter 4 barn!! Jag är impad! Så en stor kram till dig M o ignorera kommentarer som den du fick.

 42. Hej
  Hoppas verkligen inte att du tar åt dig att du skulle se gravid ut? Stört löljigt du är supersnygg. =) Keep ut the good work.
  Kram Karin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..