Konferens

Konferens!

Ordet kittlar på tungan..
Det är både vuxet, lite förbjudet och mytomspunnet.

Nu ska jag på konferens i två dagar. Det ska bli spännande och intressant.

What happens on a konferens stays on the konferens?!

Brukar det vara så? I alla filmer
och böcker är människor otrogna på jobbresor.

Är du rädd för att släppa iväg din partner, har du upplevt svek?


Vi syns lite senare, jag önskar dig en bra dag x
 1. Ja, jag kan nog säga att konferens och firmaresor gör mig orolig i maggropen. Skild från barnens pappa sen 9 år. Men det var en av anledningarna. Alla dessa firmaresor som sen visade sig innehöll både jobb och otrohetsaffärer. Har en ny man i dag. Tror verkligen inte han skulle vara otrogen. Men oron finns där, tyvärr. Kan få såna ångestkänslor när han ska ut med firman och på firmaresor. Men han vet det och vi pratar om det. Men jag tror inte jag kommer bli av med känslan helt.
  Ha en jätte bra dag. Kramis

 2. Det kan ju vara riktigt kul med konferens också, lära känna jobbkompisarna på ett annat sätt 🙂
  Jag har inte upplevt det själv, men sett hur folk beter sig när de är utan sina respektive på några dagars julbord med jobbet t.ex. Det är HEMSKT! Hoppas för gudsskull att man slipper ha en karl som håller på sådär, för jag själv skulle aldrig göra det.

  Ha nu en trevlig konferens!

 3. Ja firmaresor och jobba över samt konferensresor kan mkt väl handla om otrohet. känner många som blivit otrogna när männen har gjort något av dessa exempel. jag tror att otrohet är såååå mkt vanligare än vad man tror och vet! Med det sagt lev väl!!!!!

 4. Träffade min man på en 4 veckors fackkurs. Men!
  Man ”träffar2 inte ”någon” om inte den egna relationen är dålig.
  Vi har nu varit gifta i 18 år =))
  Min bäste vän, min älskare och hand i handske.

  Ha en bra dag!

 5. Älskar din blogg! Du verkar vara en härlig människa! Har en son som är ett par månader yngre än din skorpa så det är extra roligt att följa er. Jag har bara en fråga, var har i köpt lekbordet till skorpan?

 6. Ja men hör ju ofta hur folk beter sig på konferenser. Här där jag jobbar finns tydligen en man som kallas för ”konferens-k**llaren”.
  det är hemskt!
  Men sist jag var iväg så var jag singel och hade väldigt roligt 🙂

 7. Min sambo är ofta iväg med jobbet, och jag kan inte påstå att jag är orolig. Vi tillbringar mycket tid på Facetime eller Skype. Vi tycker inte om att vara ifrån varandra, men accepterar faktum och gör det bästa av situationen. Vill man vara otrogen kan man vara det på jobb-toan .Finns viljan så finns tillfällena också…
  (http://whoopsiedaisie.blogg.se)

 8. Der må da være utro kvinder som følger din blogg?
  Jeg har ingen angst når min mand er ude. Havde jeg det, ville jeg ikke kunne holde forholdet ud. Som udgangspunkt må man stole på hinanden, ellers er det hele en tom skal. Bare min mening…

 9. Jaaa SKJORTAN någon som vet vart den kommer ifrån??? Super snygg och vill ha:) Hoppas du får en fin konferans jag har varit på massa konferanser och aldrig varit otrogen eller ens tänkt på det inte heller när jag var singel så fick jag till det med någon kollega, man blandar inte business with pleasure:)

 10. Kan inte säga att jag oroar mig nämnvärt men vet också att klyschor blir det av en anledning… Brukar ofta skämta innan han åker ”ska du till din andra flickvän nu? ”. Litar på min man och på deras konferenser är det mest män och äldre kvinnor. Men är också av åsikten att man inte automatiskt är en dålig människa om man skulle göra ett misstag. Alltså skulle det kunna hända även oss. Men… Man är alltid ansvarig för det man gör, det finns ingen som är otrogen under pistolhot 🙂

 11. Fina Maggot!
  Jag läser din blogg varje dag, den ger mej kraft, mod och förhoppningar om att livet KAN bli bra tillsist.. Jag lever (men inte så länge till) med en dysberoende/sexmissbrukare så frågar du mej om konferenser vänder sej blodet i mina ådror.. Vi har försökt söka hjälp, fått riktigt bra hjälp, men han kämpar som ett djur för sin differpersonlighet.. Den är viktigare än barnen, allt vi byggt upp och alla de drömmar vi en gång skapade tillsammans.. Närrå, jag e inte bitter ;))
  Önskar dej och din goa familj den bästa torsdagen ever! KRAMAS..

 12. Har ofta tänkt att man borde förbjuda konferens med övernattning för oj vad jag sett tråkigheter. Alternativt förbjuda alkoholen för utan den hade många otroheten undvikits. Nåväl, är ingen förbudsmänniska men skulle önska att fler än jag tänker till och dricker lite måttligt. Ett bra sätt att bespara sig ledsamheter. Och visa respekt för sin partner och sig själv.

 13. Här är sambon borta sön kväll till torsd. Kväll. Så det hade inte funkat nåt vidare att ens fundera på sånt.
  Nu är han väl inte just på konferens, men borta från landsdelen:)
  Tror det är bra att göra lite sånt ibland – konferens alltså:)
  Men det är tråkigt att läsa om allas erfarenheter:(

 14. Om det blir så så var det väl inte meningen det skulle hålla eller så är man ju inte så intresserad av den andra hälften. Fastnar man för någon på en jobbkonferans så kommer ju det en ny någon gång och gör han eller hon om samma sak då, tar en ny partner. Nej jag blandar inte in kärlek på jobbet.

 15. Det här kan låta konstigt men för mig är det mina konferanser som ger mig ont i magen. Detta pga att min förra sambo var otrogen mot mig under den första konferans jag nånsin haft möjlighet att åka på. Helgen var egentligen jättehärlig o jag sa till min kollega att jag älskade känslan av att kunna åka iväg utan att på något sätt oroa mig för vad som sker hemma eftersom jag litade på honom och trodde att vi hade ett fantastiskt förhållande. Han berättade sex månader senare.
  Idag är jag förlovad o sambo med en annan man. Och med mina erfarenheter så VET jag nu att honom kan jag lita på till tusen. Trots det fladdrar det till i magen på ett obehagligt sätt när det är dags för min konferans. Får påminna mig om att det är hjärnan som lagrat ett minne som kanske för alltid kommer att göra sig påmint, dock utan att skada.

 16. Konferenser är oftast mer jobb än nöje, är min erfarenhet iaf. Jobbar på ett internationellt företag och de ggr vi sammanstrålar med andra marknader så är det så kul att träffa de personer i verkligheten som man annars bara pratar med via telefonmöteten eller via email. För egen del så ser jag inte varför otrohet hör ihop med konferens. Jag ser det som ett tillfälle att nätverka och ha kul. Vill gärna kunna se mina kollegor i ögonen dagen efter så otrohet är helt ointressant. Skulle heller inte oroa mig för min sambo. Have fun

 17. Bli tillsammans med snickare…De åker aldrig på konferens! Men är de snabba och bra i huvudet kan de räkna och är starka ändå! Har varit värdinna på många konferenser, ta bort alkoholen bara=No problem…

 18. Hm nä kan inte säga att jag kännetecknar konferens med otrohet. Inget jag sett iaf. iofs är vi mest kvinnor i företaget men även män har deltagit. Tja vi är kanske tråkiga haha? Skämt å sido. Otrohet är ju bara barnsligt. Gör slut om du vill ha någon annan innan du börjar mysa med någon annan! Basta!

 19. Jag har upplevt svek i ett tidigare förhållande. Har man blivit utsatt för det så är det svårt att släppa det och att lita på någon igen.

  Jag och min sambo är sällan ifrån varandra.
  Skulle nog ha lite svårt för att släppa i väg honom, även om jag litar på honom och inte tror att han skulle vara otrogen.
  Men har man en gång blivit sviken så finns den tanken alltid i bakhuvudet.

 20. Om han/hon är otrogen på en konferens då är det väl lika bra att det kom fram hurdan han/hon är. För vem vill leva med någon som skulle kunna tänkas vara otrogen? Då kan man ju inte ens göra småresor med vänner på egen hand heller utan att vara orolig.

 21. Kollade igenom lite Dolce Vita avsnitt där Emma Andersson var programledare och stötte då på två program där du medverkade, gud vad länge sedan det var! Men ändå kul att se. 2005 tror jag det seplades in. Men som sagt, kul att se iaf 🙂

  kram Hanna e

 22. Har blivit sviken i ett tidigare förhållande och min nuvarande sambo reser mycket i sitt jobb och jag kan villigt erkänna att ibland knyter det sig i magen när han är borta trots att jag litar på honom till 100%… Känslan varar dock bara en kort stund…. Han är bortrest nu och kommer hem i morgon 🙂
  Hoppas du får det trevligt!! Kram

 23. Det är definitivt vågat att släppa iväg dig på konferens 😉 Det har man ju hört vad som händer där framåt småtimmarna (Ja alltså bara vad jag hört andra säga; själv vet jag inget om sanningshalten i det hela.)

 24. Hallå Snyggo!

  Nää, aldrig orolig även om det oftatst är jag som är iväg. Har man ett sunt förhållande och sunda värderingar tror jag inte sånt händer även om alkohol är inblandat!
  Å du – VAR kommer den ybersnygga skjortan från?
  Knus

 25. Hoppas du får det trevligt på konferensen! :0) Jag måste säga att din blogg är en sådan energikick & glädjespridare. Man blir så glad av att läsa om dig, din familj, ditt liv, ditt jobb & dina raka svar. Jag blir inspirerad & tänker som så att jag duger som jag är. Keep up the good work Maggan! :0)

 26. Vad roligt att se programmet HANNA. M du är lika charmig, söt och rolig då som nu! Roligt att se dina söta barn, Hanna och Bingo. Hoppas att konferensen är bra! <3

 27. Sophia väx upp, du kanske inte skulle vara i en relation om du inte bestämt dig för EN partner? 😉
  Ps. Såg länken, oj vad längesen, M har ditt perspektiv förändrats något sedan den tiden? Du upplevs som lite ”uppe i det blå”. Ja att ni skiter pengar liksom 😛

 28. Men maggan jag bara älskar dina jeans, har försökt gått tillbaka i bloggen för å se var du köpt dom, men jag hittar inte 🙁

  Skulle bli så glad om jag fick veta vart du köpt dom 🙂

  tack 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..