Kanal 7

Jag sitter och tittar på mig själv på TV. Jag är höggravid och så svullen att jag ser ut som en blandning av köttfärspaj och ett roadkill i ansiktet.


Har du inget för dig? Slå på 7an, det är ett rätt kul program! Jag är oerhört hormonig och vass hehe
 1. Kikade på ”På bar gärning” nyss. Tänkte bara säga att du verkar vara en väldigt vettig person.. allt jag satt och sa i min vilda debatt här hemma i soffan, sa du precis efteråt på tv. Så, bra jobbat! 😉

  Och förresten, nämndes här hemma att du ser bra ut också!

 2. Hej !
  Vill bara säga att jag blev total överaskad av att se dig på ”På bar gärning” !
  Det var så roligt att få höra vad du hade att säga, du är så skön!
  🙂
  JÄTTE VACKER kvinna som satt i soffan med en ljuvlig liten mage! *looove*
  Jag och min kompis brukar skoja om våran bästis Maggan när vi träffas, vi går i genom blogginlägg ( förhör varandra, så vi inte missar nåt ) och saker du gjort bara för att vi gillar dig så GRYMT MYCKET! Tack för att du är du!

 3. Ha ha jo jag märkte att du var lite vass. Bra att du säger vad du tycker. Har sett det tre ggr nu. Gillar Kittys färgglada stil.
  Ett bra program. Trodde nästan att jag var med i programmet när jag gick förbi en bil på Karlavägen där en bebis låg ensam i en bil och skrek förtvivlat. Tänkte precis gå in i en affär och fråga efter mamman när hon kom ut. Frågade om det var hennes bebis och det var det som tur var. Självklart ska man lägga sig i det har jag gjort många ggr vare sig det gäller barn,vuxna eller djur. Det är läskigt att det är så få människor som lägger sig i i programmet.
  KRAM AGGE

 4. Magda magda, nu ska du lyssna. Du ska inte trycka ner dig så där ajajaj

  Du är så vacker, fin,cool, underbar människa.
  Jag tycker det är så fint, ngt vackert när man ser kvinnor med stora magar..det är något fint som kommer och som finns i magen. Kan inte få barn med min make, så jag är lite avundssjuk..
  Magda va jag vill säga är JAG GILLAR DIG, oavsett hur du än ser ut, för du är såååå fin som du är, oavsett om du är sminkad eller inte, gravidtjock eller smal 🙂
  Slå inte ner på dig!! lova mig det!!

  Ensak till..du äter ju ris ofta..har du provat på råris? om inte prova det..det är jätte gött..

  Ha en en bra dag, var rädd om dig och dina kära <3

  Puss och kram
  Anna-Karin

 5. Hej ! Jättehärlig och rolig blogg! Så kul att du bjuder på dej själv!!:)) Undrar bara om kommentarerna till höger som hoppar upp, kan man inte läsa dom? Isf hur?? Ha en goo dag alla”!!”

 6. Hej Maggan!

  Såg lite på programmet och gillar din rakhet!
  Dessutom var du hur fin som helst med din mage!
  Du är jättefräsch och nu fyrabarnsmamma!

  Ha det så bra på konferansen

  Kram Iréne

 7. Förlåt igen Magda,men när du beskriver dig själv som en köttfärspaj när du är gravid så sänder du ut helt fel signaler till gravida som känner sig obekväma i sina kroppar.
  Din raljerande jargong i detta fallet om dig själv är inte det minsta roligt eller uppbyggligt.

 8. Men Maggan du är för jävla härlig ! Jag har följt din blogg väldigt länge och bara råkade sätta mig ner framför tv:n igår kväll. Och så ser jag att du är med! Min favorit! Satt som klistrad framför dumburken och skrattade omvartannat åt dina kommentarer. Det är så coolt att du törs stå på dig och vara dig själv! Du gör ett kanon jobb med dina barn och du är verkligen en super morsa! Din blogg är så rolig och jordnära att läsa och jag till och med citerar dig till min sambo ibland och fnissar 🙂 Egentligen ville jag inget speciellt med dethär inlägget, bara skänka diglite glädje i vardagen och hoppas att du förstår hur bra du är!

 9. Jag vill bara säga att jag tyckte att det kändes så befriande att få höra dina vettiga åsikter i programet! Kitty är alltid så utsvävande och överdriven, och det var så skönt att se att någon vågade konfrontera henne i hennes löjliga utspel! Väldigt bra frågat om hon tyckte att det var mer ok för homosexuella att hångla öppet bara för att provocera än för hetero. 😀 Bra att du står på dig!

  Carina, vad menar du med att hon sänder ut fel signaler?!? Hon kanske själv var obekväm, trots att hon är hur vacker som helst, och då har hon väl all rätt att skriva det?!? Hon har väl inget ansvar för hur andra gravida kvinnor ska känna sig?!?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..