Och dessa…


Örhängen, ett par gröna flippisar och en klargrön tshirt..

 1. Hej Maggan! Ja har en lite jobbig feeling varje gång ja går in på din blogg ( dvs ca 3 ggr om dan). Jag var på elodie details invigningen då du o katrin va där o ja bad er om att få ta ett foto, o då du ”rättar till dej” så säger ja lite ironiskt ” Dra in magen snygging!” (Ja visste att du va gravid då) men ja vet inte om du tog illa upp? ja tror inte ens att du hörde men ändå. Ja ville bara få detta ur mig så ja kan gå in här me lite bättre samvete

 2. Tycker faktiskt att det är skillnad på att tjäna och spara pengar, man kan spara pengar på rea och i Ullared, kanske tjäna också men då krävs mer än shopping.

 3. Jättefint! Men snälla du, skydda åtminstonen händer och ansikte i solen! Om ett par, tre år kommer du att ångra dig. Kommer själv ihåg när jag kom hem från en utlandssemester för hundra år sedan när jag var i samma ålder som du är nu…väl hemma tittar jag mig i spegeln och inser att jag åldrats våldsamt med den solbrännan.Numera solar jag sparsamt men vill gärna få lite färg på armar och ben eftersom de ser bättre ut med lite färg. Ansikte och händer får vila. Brun utan sol och färgad hudcreme funkar perfekt i ansiktet.

 4. Kul ni som gillar skorna.
  SidSId är ett nytt märke som jobbar med rättvise design från fattiga länder. Vi älskar vackra saker men tycker det är viktigt att allt går schysst till.
  Sandalerna finns på 3 magasin i Ystad bla.

 5. Snygga skor!! Kul att det gick till nåt bra dessutom.
  Behöver inte alls vara så att man inte skyddar sig för att vara så brun.
  Har med genetik att göra också. Jag smörjer mig alltid-trots att jag aldrig bränt mig nånstans i världen- sitter 96% av soldagar i skuggan. Brunast av alla.så det är inte alltid det handlar om inget solskydd:)

 6. Nu blev jag inspirerad o springa statslopp! Underbar känsla när man hittar det där fyndet! Fast oftast brukar det följa med lite annat smått o gott också som det inte är så bra PPA på! Hehe
  Ha en fortsatt härlig dag! Kramar Petra

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..