Födelsedagskalas och kvällens outfit

Mina Turkiet-inköpta horskor för 200 spänn!


Nu ska vi på baluns!

Klänningen är av märket clubMed, jag köpte den (och skorna) i hotellshopen på ClubMed hotellet i Turkiet..

Jag vill önskar dig en härlig kväll, ochl tacka dig för att du vill vara min cybervän

Kram x

 1. Jag gillar dig.. jag har slutat äta så mycket mat nu så snart blir jag också smal har varit tjock och äcklig hela mitt liv.. på min 18 års dag ska jag också vara smal som dig. Det går ju om man inte äöter så mycket

 2. väldigt fina skor och riktigt vacker klänning. hoppas ni får de kul med massa hjärtliga skratt.

  tack själv, för att du vill vara med OSS 🙂

 3. Wow, vilken ”brutta”….tack för att du vill vara vår cybervän och att du bjuder på dig själv så vi andra får skratta lite.
  Hoppas du får super kul i kväll i dina läckra skor. Skulle jag försöka mig på att gå i ett par sådana så skulle det inte behövas en droppe starkt för jag skulle se dyngrak ut när jag gick i dem.
  Kram på er och njut av ledigheten nu.

 4. Tack själv Magdalena för att vi får vara din vän. Och att du vill dela ditt och grabbarnas liv med oss. Och som du brukar skriva till oss : Tänk på att Du är unik och speciell. Kramar i massor. Monia

 5. Hej! Planerar att åka ner till ystad i början av juli, verkar så mysigt och fint där! 🙂 Undrar om du kan rekomendera ystads saltsjöbad hotell? Tack för en mycket bra blogg!

 6. Härligt att du gjort det bästa med ditt liv.. blivit smal, jag och min man har ett stort problem en tonåring som inte äter pga. att hon ska vara smal snygg och omtyckt… jag är livrädd att hon kommer svälta sig till döds.. dessa jävla komplex.. livet honner ej levas bara fockus på att vara snygg.. ucsh fy fan

 7. Tack själv för att du delar med dig av dit liv:). Din blogg är grymt bra. Hur klarade sig småbarnsföräldrar tiiiiidiga mornar förr, utan bloggar och iPhone :):)!?
  Hoppas att ni hade en kul kväll igår.

 8. Jag hoppas att F är ett troll. Om inte, så är det tragiskt. Även JUNI ger mig kalla kårar. Där ser man vad bloggar och ideal gör med människan.

 9. …men trots att du är så smal, ser du ut att ha ett större midjemått än rumpmått! Å ja, jag vet att min kommentar inte är korrekt! Kunde bara inte låta bli! Suck för alla dessa kroppsideal!

 10. Juni: ja du har en dotter som inte vill äta pga att hon vill vara smal, tragiskt ja. Men din dotter har även en mamma som sitter och kommenterar stöddiga kommentarer på en persons blogg. Även de är tragiskt, du ska väl ändå vara en förebild för henne mer än någon annan.
  / en 20 åring som skulle skämts ihjäl om min mamma satt och skrev elaka kommenterar bakom skärmen.

 11. Hej ! Jag har börjat läsa din blogg för två veckor sedan. Du verkar verkligen bjuda på dig och din familj till en viss gräns. Tycker jag är bra att du håller en viss distans. Som du förstår så är jag lite äldre än dina vanliga läsare så mina kommentarer är kanske mossiga.
  Du är en fin tjej som sliter med jobb och familj som många andra. Och du får ihop det. Bra gjort tjejen!

 12. VACKRA MAGDALENA lägger upp en bild på sig själv i en supersnygg outfit och får höra kommentarer om att hon har ”större midjemått än rumpmått”.

  seriöst? kan vi inte bara ge varandra komplimanger och peppa varandra? så typiskt att tjejer alltid ska kommentera andra tjejers kroppar och hitta fel.

 13. Här är en till som har större midjemått än rumpmått. Efter tre barn är det som förgjort att bli smal om midjan men jag vet att det går att korrigera på kirurgisk väg men jobbar man i vården med usel lön kan man glömma det. Jag är glad ändå. Ett tips vill jag ge till alla storbystade, naturen har varit generös mot mig (cup D )
  och det var ett helvete att hitta bra BH tills jag fann Swegmark. Tack Gud för Swegmark! Deras BH är snygga, stadiga och formar bysten fint och de har inga byglar som skaver. Finns också i mindre storlekar. Magdalena, dina skor är jättefina. Jag skulle dock aldrig kunna gå i så höga klackar men drömma kan man. HAHA.

 14. Tycker att det är mycket otrevliga och taskiga och framför allt kränkande kommentarer här. Bara för att Magdalena är känd ska hon inte behöva ta en massa skit från en massa avundsjuka människor. Hon blir ju också sårad och ledsen som alla andra människor.

  Tänk er för nästa gång ni skriver. Skulle ni vilja ha otrevliga och kränkande kommentarer på er blogg? Jag tror inte det!

 15. Jag tycker Maggan är så fin man kan vara efter att ha fött fyra barn.
  Men klänningen har en del att önska,knappast smickrande för figuren.
  Nej tacka vet jag den blå klänningen som maken valde ut till bröllopet i Italien.

 16. Seriöst!
  Vem av er kan säga att ni är nöjda med era kroppar och att det inte finns något ni skulle vilja ändra på??? Ärligt?
  Jag blir så ledsen när jag råkar läsa kommentarer som säkert sårar fler personer än bara skribenten(Magdalena).
  Jag råkar ha större midjemått och pigmentfläckar också !
  Fy vad tråkigt med negativa kommentarer!

  Maggan, tack så hjärtligt för att du delar med dig !
  Fortsätt att kämpa och du har all anledning att vara stolt över dig själv, det ger mig/oss styrka att våga tro på att vi också duger och att vi kan!
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..