Frukost och hälsa..

Började morgonen med löpning på gymet.


Min nya H&M hatt, och en gammal färgglad scarf som jag knutit runt och poppade upp den med.
Skjortan är ny, den köptes i Bromma Blocks för 199 kr


”Trampolinavdelningen” kommer jag testa, jag måste bara åka in till stan och köpa ett paket Tena först hehe


Det här stället är helt enormt! Galet stort, det slukar folk..
Buffén var så gigantisk att det var bufféer i buffén hehe


15 olika olivsorter


Ett bord med olika honungsorter


Gotte-borden, bröd och alla nybakade croissanter tillät jag mig inte att stanna förlänge intill


Här kommer jag stå vid 4 och steppa i otakt, en jäkla tur att det inte är så överdrivet mycket svenskar här, för då kanske mitt koordinationspektakel skulle sprida sig till Sverige hehe

Det finns en vuxenavdelning vi barnlediga mammor kommer lägga sig vid och…


….Läsa tidningar och OAVBRUTET prata OM våra barn.
Är det inte lustigt? Att när vi kvinnor träffas pratar man oftast relationer eller familj. Undrar om våra män gör det oxå? Jag tvivlar faktiskt på det, det hade varit kul att få vara en fluga på väggen under en killhelg (eller kanske inte hehe)

 1. Haha, trodde ett tag att du bjöd ÄNNU mer på dig själv än vanligt. När jag kom ner till din andra bild i inlägget, men inte scrollat ner så att jag såg hela, utan bara de översta centimetrarna, så det ut som något helt annat än en hand:) Någon annan som oxå ser att det ser ut som en väldigt naken bild?

  Hoppas resan blir bra! Själv tänker jag tillbaka en massa på för ett år sedan då min bebbe föddes. Man blir varm i hela hjärtat av alla fina minnen:)

  Ha en fin dag! Kram

 2. ÅÅÅÅ sååå härligt!!!! njuuut Magdalena njuuut!!!!! ta vara på tiden där och va bara dig!! vardagen väntar på en hemma..Ha dte så underbart!!man är allt lite avis:(kram på dig

 3. Vad härligt det låter!! Ett paket Tena och du kan hoppa huuur mkt du vill 😉 Roligt, hälsosamt och fint ställe ni verkar ha hamnat på, hoppas ni får superbra väder också!

 4. Vad underbart det ser ut! Men var försiktig i solen, vill inte skrämmas men 500 personer dör i Sverige varje år i malingt melanom.:(
  Kram kram

 5. Maggan
  Läser din blogg, imponerad!!
  Varför ordnar Du inte resor till typ Turkiet.Häslo resor med träning
  LCH kost, ja allt. Jag o mina vänninor skulle direkt hoppa på!!
  Du är en toppen tjej

 6. För att inte förstöra de höga klackarna när du går på nästa fest, kan jag tipsa dig om en jättebra sommarpryl som räddar de höga klackar från att sjunka ner i gräset. Bra att ha även på bryggor och grova ytor till och från festen. Enkla att ta av och på. Kolla närmare på http://www.klackspararen.se ! Vi skickar dig gärna ett par om du vill, meddela storlek och färg (se hemsidan).

 7. Du är verkligen så fin i håret ser så somrigt och fräscht ut.
  Jag kanske själv borde klippa av mitt långa hår som oftast är uppsatt i en tofs:)
  Ha så skönt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..