Uppsala here we come!

Glad Valborg mina vänner!


Min kalaskavaj är på, och jag är på riktigt, riktigt bra humör!
Den här dagen har varit inbokad sedan ett halvår tillbaks.
Jag vet med mig att saker man bokar, oftast inte brukar bli lika roliga som spontanare.
Men känsla i magen säger att den här dagen/kvällen kommer bli en riktig höjdare!

Har du varit i Uppsala på Valborg? Jag var där en gång som tonåring, och det ända jag såg var ”golvstenen i en trappuppgång” så vi hoppas att jag återvänder som en mogen och klok kvinna.

 1. Välkommen till vår stad uppsala 🙂 Valborg kan aldrig bli tråkig här i uppsala 😉 Själv ska jag tyvärr jobba annars skulle jag själv härjat på stan.

 2. Jaaa, jag var rätt ”gammal” innan jag kom till Uppsala på Valborg första gången. Jäklar vilket drag det var!!! Har helt galna minnen från dem gånger jag varit där. Härligt opretentiöst och glädje skulle jag säga! Ha en härlig kväll!

 3. Håller mig inne tyvärr, här i Gbg det är för mycket bus och fylla.
  Så ledsamt att se ungdomar ragla omkring med en plastpåse i handen, men så är det. Inte alla så klart men många för många. Roa dig med förstånd vilket du säkert gör.

 4. Valborg i Uppsala är toppen! Har sett/läst att du köper mycket lundmyr kläder till skorpan, så måste bara tipsa om Lager 157 (ligger på kungsgatan 95 vid willys i uppsala) dom säljer lundmyr, jätte billigt! Dessutom har dom kanon fina o billiga kläder till både stora o små 🙂 ha en underbar valborg!
  Kram

 5. Uppsala är mysigt med eller utan Valborg.Den klart bästa staden i Sverige enligt mig. Jag har varit där både på Valborg och inte. (bott där i flera år) Jag har underbara minnen från denna stad som vi gärna återvänder till min man och jag.Det var där vi möttes och blev kära. Vi firar nu 25 årig bröllopsdag till hösten
  Ha en trevlig Valborg Magdalena och tack för att du är du.

 6. GLAD VALBORG! Hoppas ni får det riktigt roligt och mysigt. Jag ska fira med min mamma. Vi ska grilla och äta en chokladtårta jag just bakat till efterrätt med jordgubbar på. Sk bli mysigt.

 7. Trevlig Valborg, hoppas ni får en riktigt kul helg utan barn.
  Tycker du är så flitig som tränar och står i med fyra barn och en man.
  Som vanligt bjuder du mycket på dig själv och din familj!
  Kram Iréne

 8. har tyvärr bara dåliga minnen fr Uppsala,i ungdomen festa man hejvilt där. Men en dag kanske man ska ta sig dit,se allt som har för’ndrats-

  glad valbord söta du
  sanna

 9. Jag var i Uppsala en gång i min ungdom, nykter. Gick mest runt och tittade på alla som mådde dåligt 🙂 Men det var en härlig stämning med alla studenter. Hoppas du får en kanonkväll. //Ulrika

 10. Hej Maggan!

  Trevlig Valborg på er också! Hoppas ni får det kanon.

  Tänkte på det för nån vecka sen att vilken krutkropp Maggan har som grejar löpning var o varannan dag sådär. Att hon inte får ont nånstans som jag får. Lite avis var jag nog 🙂 för jag tycker om att springa. Jag får ont i mina hälsenor om jag inte varierar och kör motionscykel och lite simning också tillsammans med lite löpning. Inte för att jag tränar så ofta men jag måste variera när jag kör annars så får jag ont. Hoppas du piggar på dig fining. Du är bäst och inspirerar i massor!

  All kärlek <3

 11. Bor i Uppsala och har gjort det hela mitt liv så visst har jag firat Sista april många gånger. I dag blir det dock mer familjefest över det hela med forsränning på förmiddagen och majkase på kvällen. Ha det så kul!

 12. Välkommen hit Välkommen hem!!!
  Uppsala är det bästa valet på Valborg 🙂 Bor här och har alltid varit i Uppsala på valborg 🙂

 13. Du ska till Uppsala? Då är det bäst att utfärda en varning. Stanna inne; man vet aldrig vilka upptåg M. kan hitta på…

 14. Har man aldrig firar Valborg i Uppsala – då har man aldrig firat Valborg på riktigt!!!
  (Fast här säger vi sällan ”Valborg” utan ”Sista april” helt enkelt)
  Hoppas du haft kul!!!
  Kram

 15. Det var trevligt att träffa på dig först på flustret ,sen en liten pratstund på trappan utanför bisztron hoppas ni kom hem ordentligt ..Stina

 16. Ja men hoppas du hade roligt i Uppsala, magisk stad att vara i på sista april!!!
  Man mår inte lika magiskt idag dock…

 17. Jag hittar inte inlägget med din idrottskada längre? (jag minns min första idrottskada precis som du, med glädje! Tänk att man var övertränad.. hoho)
  Anyway. När jag sökte jobb här i usa så fick jag nöja mig med ströjobb innan jag hittade något som passade min karriär och bland annat arbetade jag i en löpskobutik eller vad det heter. Jag har alltid gillar löpning men inte alls förstått att det finns bättre och sämre metoder av löpning.

  Kolla på Poserunnning, chi running pose method etc. Det handlar om att springa och landa med fötterna UNDER dig i stället för långt framför, (att ta kortare steg i framåtlutande form och få hjälp av dragningskraften) Har du din kroppsvikt under dig så kommer du minska skadorisken och belastningarna på knä och leder. Ett bra tips är att kolla in barfotaskor (behöver inte vara fula tå-skor) för med dem så känner du ofta om du landar fel. Landar fel betyder alltså att du landar på hälen istället för med framfoten.

  Mycket roligare att springa för kroppen orkar så mycket mer! Däremot blir lungorna helt slut 🙂
  Lycka till!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..