Middagsgäster om 40 min och knarkkungar

Middag om 40 min, och Filip med matkassar är som bortblåst?!


Köksbordet är fullt av räkningar och kylskåpet gapar tomt! Var ÄR min middag, jag måste ju börja förbereda?!?

Läste om den nya knarkkungen i tidningen, eller förlåt! Jag menar baron. Hur skapar tidningarna rangordning och titlar?
Hur mycket kokain ska man ha sålt för att vara en greve, baron eller kung, någon som vet?

Kan INTE tänka mig att den här killen blir utan hundratals brevväxling-beundrarbrev av galna kvinnor på kåken?
Tjejerna kommer säkert stå på rad utanför grindarna vid Kumla för att få gifta sig.

Vad är det med kvinnor och män bakom galler, till och med äcklet Anders Eklund har fått massor av kåta kvinno-faans.

Har du skrivit brev till någon brottsling?
Vad är det för nerv som triggas hos OSS kvinnor när något är farligt OCH förbjudet?
Jag drogs själv till idioter som en magnet, när jag var ung och dum..
Tur att man vart äldre och klokare

Ps: Nu skriver jag INTE om dig som har en partner som sitter i fängelse. Jag menade dem som skriver ett brev till en främling i fängelset, som man bara läst om och aldrig träffat.
Bl.a. Bl.a. Ja, du fattar nog….


Blommor och ljus på plats..

Och Skorpan hänger med, och är glad som vanligt.
 1. Min farmor man, som inte var min farfar, gick ut för att köpa tidningen en kväll. Han kom aldrig tillbaka. Det visade sig senare att han hade dragit till min farmors syster, systrarna hade inte så mycket kontakt. Vi brukar skoja om detta när sambon ska gå och handla. Jaha…du ska ut och köpa en tidning.

 2. Vad ska du bjuda på för gott?
  Såg precis dig på postkodsmiljonären i Lindesberg. Gud vad lycklig han blev när han till och med fick en puss! 😀 1,2milljoner, en bil och får träffa dig! Vissa har det bra 😛

 3. Hej Magdalena!
  Såg precis kvällen avsnitt Vem vill bli miljonär, du delade ut 1 000 000 kr till ett äldre par:) Jag fastnade för din fina blå/grå mockajacka! Helt fantastiskt fin! Var kommer den ifrån?
  Tack på förhand, ha en fin kväll!

 4. Ville bara skriva att va fin och go du va i dagens postkod:) fast d e du alltid!! Hoppas du kommer hit nån dag:) hoppas middagen blir kanon!! Kram

 5. Hej.
  Det var tur att du menade knarkkungar och inte knarkungar som det stod i din rubrik. Blev lite smått orolig…. Lätt att missa en bokstav så blir det något helt annat 🙂
  Middagsgäster om 40 min och knarkungar.
  Ha en trevlig kväll..

 6. Hejsan!
  Jag såg precis ett avsnitt av Postkodmiljonären, du hade en så snygg jacka på dig, en grå/blå mockajacka i mc modell, var kommer den ifrån?
  med vänliga hälsningar Linda

 7. Kvinnor som triggas av kriminella män borde väl både du och din syster själva kunna svara på med facit i hand. Själv skulle jag inte stå ut en dag med någon som pysslade med droger.
  Puss o Kram

 8. Hoppas ni får en trevlig kväll Magdalena! Kan det vara så att jag skymtar Minnetonkas på dig idag? Tänkte om du skulle kunna hjälpa mig om hur dom är storleksmässigt, går mellan 39-40 i skor och har inget ställe i min lilla stad som säljer dessa så det skulle hjälpa så mycket om du kunde berätta 🙂

  Kram, Veronica

 9. Jag själv har brev kontakt med en som sitter i fängelse 🙂 Man ska inte ta alla över en kant, för till och med den som sitter i fängelse kan vara en bra kille 🙂

 10. jag var ihop med en kille för ca.15 år sen som satt i häktet..jag ”prya” där när jag utbilda mej men idag är jag mycket förståndigare.

 11. min sambo sitter inne för droger vi har barn tillsammans. det finns dom som in ser va dom gjort å vill börja om på nytt dom e värda en andra chans. men han sitter med såna som inte vet något annat såna som så fort dom kommer ut gör ett brott igen för dom trivs så bra i fängelset. våra fängelser är väldigt bra. min sambo har fått den hjälp han behöver å kommer snart hem. å vill inget annat än bli en bra pappa å man till oss.

 12. Hej!!
  Har läst din blogg ett tag nu..shit va jag diggar dig..grym e du 🙂 Alltid lika roligt att läsa om dig och din familj. Jag har själv en dotter som är precis lika gammal som skorpan, och en dotter på 4 år. Ha d gott..kramar Mia från västkusten!!

 13. Min farmors man, inte min farfar, gick ut för att köpa tidningen en kväll. Han kom aldrig tillbaka. Det visades några veckor senare att han hade flyttat in hos en ny kvinna bara sådär. Vi brukar skoja här hemma när sambon ska gå och handla. Jaha… du ska gå och köpa en tidning.

 14. Din mamma var i sundsvall många blev helade vilken ande var det.lyckliga du som har en mamma som är en karismatisk ledare.

 15. Hej! Kul att du tar upp något intressant. Tycker det är för jävligt att människor tjänar pengar på människors drogberoende. Fult att bli rik på att sälja droger. Många dör av droger.
  Tycker det är märkligt och sjukt att tjejer skriver till seriemördare eller till barnmördare. Får dom moderskänslor för monstret eller tror dom att dom kan omvända monstret ?! Märkligt.
  Hoppas att några tjejer kan skriva och berätta hur dom tänker.
  http://agneta blomberg.bloggo.nu
  God natt alla
  AGGE

 16. Hej! Tycker om din blogg! Tycker ganska olika än dig i ganska mycket men varför ska manläsa en blogg som säger sånt jag redan tycker själv!? Tycker du är cool! Såg dig på efter 10 i Malou och du bjuder så mycket på dig själv men har ändå sån integritet! Åh! Heja dig!

 17. Tjena Maggan!

  Måste bara fråga vad din fina vita byrå är köpt? Den är så otroligt fin!
  Ha en jättefin söndag vännen….

 18. Supertipset till hoppgungan!!!!!! Lägg lite olika prassliga papper, plastpåsar, kuddar etc, dva lite olika material under gungan. Oj vad han kommer tycka det är jul att upptäcka. Min lilla kille kunde forska på det i evigheter!

  Kram

  Ps: köpte en randig tröja på lindex igår, tänkte på dig då! Ha ha!

 19. Man sitter väl i fängelse av en anledning? Man kan inte ha varit helt bra och smart om man hamnat där?! Klart man kan bättra sig. Men att skriva kärleksbrev till en pedofil? Njääääää sorry där blir jag mörkrädd. Jag föredrar laglydiga män 🙂 En polis är inte helt fel *gillar uniformen*

 20. Hur kan du lägga upp en bild på en av sveriges mest kriminella? Han kallas bl.a. för ”den nye clark olofsson”. Du tycker nog att det är ganska intressant med dessa män, verkar d som? Annars hade du inte gett honom mer media än han redan fått? Har följt killen sen han var i 20-års åldern o du ska veta att det är ingen lammunge som du visar upp.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..