Hittat tjuven

Jag sitter hemma hos Camilla och Thomas med barn vid vattnet, Camillas gravida syster är här..


Tjejerna bankar kött i köket och jag och Skorpan ligger på golvet och tittar på miljonären. (Snart kommer mitt inslag från Lindesberg..)

Det är så fridfullt här på landet, jag kan sakna rofylldheten, lugnet och tystnaden inne i stan.
Det hugger i hjärtat när jag tänker på mitt lilla röda hus och underbara grannar i byn i Sigtuna.

Idag var måttet rågat!

Jag fick nog av min tjuvakiga sambo. Vi har inte en kaffekopp i lägenheten, så jag stampade iväg till hans kontor med röken sprutandes ur öronen

Det här hittade jag i hans gömmor!
Hädanefter är det muggförbjud, INGA koppar lämnar lägenheten hehe
Sen har han misskött sin uppgift som strump-VD i familjeföretaget.
Korgen är till brädden fylld av omaka par. Jag måste tukta, och dra honom i örat imorgon.

Kul!! Nu börjar Lets dance snart..

 1. Vet precis vad du menar…min bror gör exakt likadant, så nu kom min syster på den smarta idén att ge honom en sån där termosmugg i julklapp. Den var lite större modell (så man får i ung två koppar) och så var det sån där smart öppning så man kan dricka ur den. Kanske något att ge Filip. Sen gäller det bara att han kommer ihåg att ta med den fram o tillbaka sen då, men det får bli nästa problem 🙂

 2. Hejsan
  Precis tittat på Barda med min son på 7år, visst har dina söner ansökt om att var med där..har ni hört nåt?

  Trevlig kväll
  Kramar

 3. Haha stackars karl 🙂 Maggan va nu snäll hmm jag kommer ihåg någon som bodde i ett rött litet hus och placerade kaffekoppar lite här och där hehe kanske du vet vem jag menar 🙂 Ha en toppenkväll på landet puss o kram :-*

 4. Hahaha, men Filip då!! Tänk att han har dragit med sig alla de där kopparna till jobbet, du får ta honom ordentligt i örat för kopparna och misskötseln av arbetsuppgiften i familjeföretaget 😉 Vad mysigt ni verkar ha det hos din kompis, det är så härligt att ha hus vid vattnet, det skulle jag också vilja ha!

  Ha en fortsatt fin kväll!!

 5. Haj på daj! Visst har landet sin charm,jag bor på en liten hästgård m paddock och lösdrifft mm men utan hästar,aldrig haft några tösen fick en ide men det rann ut i sanden. Men våra hundar gillar springa fritt på gården.Snart får du komma med dom roliga kuveren till Kungälv,vi har sju lotter fick brev i veckan att vi vunnit 1350 kr,bättre än inget,nu ska lacamilla dansa kram trevlig helg

 6. God kväll du får säkert massa roliga minnen från din Lets dans tid?! Snart får du komma till Kungälv och dela ut dom roliga kuveren,vi har sju lotter,fick brev förra veckan att vi vunnit !! 1350 kr bättre än inget. Några kuver under armen så bjur jag på gött kaffe eller en grogg !!? Önskar er trevlig helg kram från landet.

 7. Ja men visst är det mys i ”mitt” Bålsta! 😉
  För mig är det tvärt om ibland… Kan sakna pulsen och närheten till allt i stan. Fast skulle jag flytta tillbaka så skulle jag istället sakna lugnet här.

  Är jag här vill jag va där. Är jag där vill jag va här!

  Pözz!

 8. Min sambo köpte storpack med take-away-muggar i papper när porslinsmuggarna började ta slut hemma 😉 Finns att beställa så man får sin egen företagslogga på oxå!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..