Bålsta och app

Nu är vi färdigpackade och på bussen, mot Bålstas djupa skogar bär det av!


Hur kommer det sig att man jämnt överpackar? En natt ska vi sova borta, och jag har packat för en vecka.

Appen jag använder mig av är en NIKE app, titta på bilden under..
Jag köpte en liten sensor som man la i sulan, sen cynkar telefon och manicken varandra

Skorpan äter själv

På väg ut ska jag stanna till i Häggvik och köpa nya nappflaskor.

C u later! X

 1. så lilla Morran är hos er,älskar hundar och saknar henne här inne. Så söt,hoppas på lite bilder på henne snart 🙂

 2. Ja det där med alltid att det blev en veckas packning för en natt med bebis förundrade mig alltid oxå. Både i omfång av packning och i antalet saker.
  Hoppas du får en trevlig kväll!

 3. Jag överpackar jämt.
  Släpar jämt på mycket mer packning än jag behöver, ska vi bara borta ett dygn så har jag packning för en vecka! 🙂
  Jag brukar tänka hellre för mycket än för lite.

  Kram.

 4. Åååå sååå fina ni e!!!! Hoppas ni får en riktig trevlig kväll:) å så hurtig du e Maggan!!! Grymt bra jobbat!!! Tack vare dej så har dy gjort en piggare och jag har orkat ta tag i träningen igen har massor av gravidtitets kilon kvar som inte vill ge sig.. Beundrar dej som hinner träna så mkt och att du kan motså alla godsaker det kan ju inte en annan….. Ååå skorpan lille gör ju att man smälter bär man ser han:) kram till er

 5. Härliga Charlie så söt så söt:) Längesedan jag kommenterade här inne.Känns ibland som man bara är en i mängden men ja det är man ju;) Måste bara säga att du var strålande i M efter 10.Helt bedårande.Vackrare än någonsin.Hela du strålar LYCKA.Nu till soffan och L.D.Ha en underbar Fredag.Puss o kram.

 6. Hoppas du slipper stöta på vildsvinen i Bålsta 😉 Är livrädd när jag besöker familjen, så äckliga djur! Trevlig helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..