Vinn Braun Silk-épil 5

Snart är äntligen våren här och med våren kommer så klart också bara ben i härliga klänningar! Men för många av oss kräver spirorna lite arbete innan vi kan skippa strumpbyxorna helt – BUS, exfoliering, hårborttagning, lotion, guldolja eller ett extra varv på gymmet… Vi har denna veckan kommit över två helt fantastiska Braun Silk-épil 5, och du har chansen att vinna en av dem.  Ge oss bara ditt allra bästa tips för att få snygga vårben?

De två roligaste/smartaste/påhittigaste tipsen belönas med Brauns nya Silk-épil 5 som är perfekt för att bli av med oönskad hårväxt på benen, är extra skonsam och ger ett resultat som håller länge – du behöver inte ödsla tid med att stå och raka dig i duschen varje morgon med andra ord! Värde ca 1199 kronor styck, eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Mer om Braun Silk-épil 5

Nya Silk-épil 5 från Braun är designad för effektiv och extra skonsam hårborttagning som varar länge, och passar utmärkt för kvinnor som inte har testat epilering förut. Den innehåller Close-Grip-tekniken med 40 pincetter som avlägsnar korta och tunna hårstrån så korta som 0,5 m.m. Komfortsystemet med massagerullar stimulerar huden för extra skonsam epilering och kylhandsken som medföljer lindrar huden efter behandlingen. Läs mer på Brauns hemsida: http://braun.com/se/female-grooming/silk-epil-epilators/silk-epil-5.html.

Tips vid epilering

Huden är mer avslappnad och mindre känslig efter att ha badats i varmt vatten. Ett tips är därför att ta ett bad eller en dusch innan och sedan försäkra dig om att din hud är helt torr innan du börjar epilera. Det finns också vattentäta epilatorer som går att använda direkt i badet. Arbeta med epilatorn i en uppåtriktad rörelse, i motsatt riktning från hur håret växer. Om du behöver kan du också ändra epilatorns riktning för att försäkra dig om en ännu lenare yta. Regelbunden användning av massagesvampar (t.ex. efter din dusch) eller en kroppspeeling kommer hjälpa att förhindra inåtväxande hårstrån.

De som är nybörjare inom epilering kan tycka att deras hud är något rödlätt efter epilering. Det är därför det är bäst att inte epilera samma dag som du vill sätta klackarna i taket, utan kvällen innan. För att lugna din hud och skapa och uppleva en riktigt snygg och len look kan du applicera en bodylotion efter epilering.

Så? Vilket är ditt bästa tips för att få snygga vårben?

Tävlingen är avslutad. Vinnare blev: Kajsa Sangvall Huddinge och Emelie Ridderstedt i Kalmar. Grattis!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..