Fönstershopping och spa

Det blir en lugn och skön dag med lilla Charlie.
Filips bilkörningsevent på isen börjar imorgon, så han har fullt upp, medans vi spa’ar och njuter av hotellet.


Charlie ska vila, men han vill inte..


Jag har tagit nya starka tag med min LCHF!


Charlie vill vara med, inte ligga! Så jag har satt fast ”sittdelen” i halvliggande läge. Det funkar jättebra!
För dig som undrar vad jag kör för vagn, en Bugaboo Donkey” varför? Den är extremt rymlig, jag får plats med hundar, fotbollar, skidor, ryggsäckar och matkassar (till och med Filip) Ett måste när man bor i stan och bär hem matvaror mm på ett helt annat sätt än i villa med bil. Den är oxå lätt smidig och snygg…


Jag har bokat fotmassage..


Morgonsimmat i den underbara poolanläggningen.


Och om en stund beger vi oss ner till byn för att äta lunch, boka frisörtid och fönstershoppa.


Ikväll kommer förresten Bingo och Katrin hit! Då ska vi göra byn utan barn…

Kram på dig!

 1. Åh va mysigt ni har!! Njut!!! Tipps till dig som, precis som jag har en liten underbar knodd!! Gå in på Hanna Hedlunds blogg ( Mama), där har hon skrivit ner en jättefin text som är tillägnad en utav hennes barn. Blev jätteberörd av den!! Så fin!! Besvärjelsen heter den.Kram

 2. Vad otroligt söt han är, lilla Charlie! :))
  Det är så gulligt hur han alltid är med och kollar in i kameran på alla foton. :))

  Hoppas att ni har det toppen i Åre. TACK för att vi får följa med på ett hörn! :))

  KRAMAR till er!

 3. Ser härligt ut, hoppas att ni får en något mindre skadedrabbad Årevistelse den här gången.

  En lite snabb fråga slänger jag in också..
  …funderar på lchf, har inte provat det men är lite sugen, hur är den om man tränar mycket? är det dumt att utesluta kolhydraterna då?? På vilket sätt känner du att kroppen förändras med lchf? Finns det något negativt som du upplevt med att äta så?

  Oj, blev visst några stycken frågor 🙂

  Tack också för en underbar blogg, läser den med gjäde varje dag 🙂

  Kram Carina J

 4. Charlie blir mer och mer medveten om omvärlden och intresserad av att utforska den, då vill man vara med och titta på allt som finns 🙂 oj vad mycket de verkar ha på Tott, Spa är ju aldrig fel, herregud så skönt!

  Ni får ha en fantastisk dag och ”vuxenkväll”!

 5. Hej maggan! Du gör min dag med din blogg att tips m.m du är bäst 🙂 nu vill jag tipsa om det är fler från örebro eller i närheten av Örebro som läser att en LCHF butik öppnar 1mars imorgon här. Ha en bra kväll kram Emma

 6. Myspys! Det ser nästan ut som Charlie vill klappa dig på kinden på första bilden. ♥
  Han är för jäkla söt!!

  Vilken mysig dag ni verkar ha haft du o lillplutten!
  Och vad kul att vännerna kommer upp! Fast jag har slutat läsa Katrins blogg, för jag tycker hon är så sjukt överdrivet provocerande. Hon är säkert supergo, men det framgår liksom inte, så det blir inte min grej.

  Kram på dig!

 7. Hej
  Jag heter Terese och har följt din blogg ett tag.
  Jag pluggar till barnmorska och råkade i ett inlägg se att du har p-plåster och såg i ett annat inlägg att du haft hjärnblödning. Det är ju inte alls min sak och du har säkert diskuterat med din BM men annars ska man ju inte ha kombinerade p-piller när man haft en blödning. Hoppas du inte tar illa vid. Ville bara poängtera att det lät lite konstigt att välja ett sådant preparat. All lycka till dig. hälsar Terese

 8. Maggan, man blir glad av å läsa din blogg och få ta del utav din vardag! Du är snygg å grym! Din man e grym och dina kids e så fina! Fan va rik du är!!
  Hoppas vi springer på varandra innan vi åker hem till Gotland och ni hem till Sthlm!
  Kram Lollo

 9. Snälla Maggan, kan inte du och Katrin som är kraftfulla tjejjer läsa igenom ditt fattiginlägg och vi kanske kan samlas och göra något? Snälla Magda, hjälp oss som inte har din styrka!

 10. Hoppas du/ni får en trevlig kväll/natt! Med Katrin får man väl ALDRIG tråkigt 😉
  När kommer svaren från din frågestund? Såg många intressanta frågor där, som jag trodde du skulle svara på 🙂
  Den som väntar på nå gott….

 11. Jag håller helt med Agneta att vi måste hjälpa till på något sätt. Alla kanske inte kan bidra med pengar men vi kanske kan försöka samla kläder och andra saker som vi har ligger i förråd/källare och samlar damm. Jag gjorde en rensning innan jul av barngrejer som jag skänkte till fattiga familjer med barn i örebro och hon som tog emot sakerna sa att det blir julklappar till många barn. Det kändes riktigt bra. Kram Emma

 12. Håller helt med Agneta att vi måste kunna hjälpa till på något sätt att kanske inte har pengar men många har vind/förråd med saker som samlar damm. Innan jul rensade jag ur både kläder och gamla leksaker som inte används och åkte iväg med in till Örebro och hon som tog emot sakerna sa att det här kommer bli julklappar till många barn, det tyckte jag kändes jätte bra. Tack för du finns Maggan och alltid delar med dig av ditt liv varje dag 😉 kram Emma

 13. Howdy! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout
  out and tell you I genuinely enjoy reading your articles.
  Can you recommend any other blogs/websites/forums that go over the same subjects?
  Thank you so much!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..