Framme i Åre!

Resan har gått bra, det var snorhalt sista biten. Men vi tog våran tid och stannade länge och åt mat i Järvsö. Värdshuset där hade de absolut bästa färsbiffen med kantarellsås jag någonsin ätit! Jag rekommenderar dig varm att stanna till, om du har vägarna förbi.


Den lilla busen fick sträcka på sig en stund…

Nathalie är med oss! Jippi, hon är som en liten extradotter för mig. Klart att Natta ska få en ny ”Åre-chans” sist bröt hon ju armen.

Det blir rätt mycket jobb i Åre, Filip har ett jättestor bilevent, och jag har lovat att hjälpa honom så mycket det går.


Rummet här på Tott är enormt, det finns micro, kök och ett megabadrum! Vi har inte hunnit se oss omkring ännu, men komplexet känns stort, väldigt stort..

Top model på TV’n, som jag har väntat…
Är du i Åre, isåfall vart?
 1. Avis!!! Åre är underbart..min kille är från ösd o de har blivit endel turer till åre..
  hadet underbart!
  Charlie är sååå söt 🙂 Kram

 2. Hoppas ni får en kjempe greit vistelse där uppe.
  Nu har jag plöjt mig igenom din blogg från start. Över 600 sidor med rent nöje, ett par kvällar, flera glas vin och 3 morgnar försovning för jag läst för länge in på natten, hihi
  Du är verkligen en människa att beundra.
  Du fått en ny läsare till din blogg:)

 3. Vad härligt! Den lilla lilla byn ”byhålan” som heter Ytterhogdal som ni passerar på vägen kommer jag ifrån! Tänk dig att bo där i ca 20 år, hehe. Nu bor jag dock i Umeå sedan 10 år!
  Ha det så härligt i Åre och ta hand om er!

 4. Måste ju vara underbart att ha som ”extraknäck” att vara barnvakt åt dina barn och få hänga med eran,som det verkar iallafall ( vilket jag är rätt övertygad om att ni är ) underbara familj 😀 Ha så härligt i åre ;D kramar

 5. Jag önskar jag var i Åre men ack nej. Här hemma i Skåne så är vardagslivet i full gång. Haft en ledig dag och ska tillbaka på jobb imorgon.
  Ha det super mysigt.
  Kram N

 6. Först vill jag tacka för Apolivavinsten.
  Och lite lustigt, min dotters farfar bor i Järvsö och hennes farmor bor så att hon ser Åreskutans baksida från köksfönstret.
  Själv var jag i Järvsö i helgen som var. Lite onödigt vetande bara 🙂

  //Madde

 7. Tjenixen!!
  Jag har följt din blogg ett par månader nu; KANON BRA!!
  Läst din bok har jag oxå gjort då jag själv va i din situation(kvinnojourer,misshandel osv) Men tvisten fortsätter.. Har hållt på i 3 år…
  Jag gillar dig å tycker du är ärlig och en suuuper mamma:)
  Synd bara att du hela tiden måste förklara dig för att idioter gör påhopp på allt du skriver osv.. Dom är så långt under din intelligensnivå så de ska du bara borsta av dig!! Ta ingen skit!! Du e grym!! Kramar

 8. Åh vad trevligt att ni stannade till i Järvsö..där bor jag! som ovanstående skrev har ni tid så sväng förbi Lill-babs caffär på hemvägen å prova på den kända räkmacka…så god! Å varför inte ta några åk här i våran slalombacke 😉 Tack för en underbar blogg!

 9. Välkomna 🙂
  Såg eran bilresa har varit halt hit upp, tur ni tog det lugnt.
  Hoppas ni får det riktigt skönt här uppe, tyvär ingen sol idag 🙁
  Men dock plus ute 😉
  Rummet på Tott ser stort och härligt ut, nästa gång kan jag rekomendera holiday club´´s strandhus, lite dyra tyvär, men så himla stora och underbart fina. 2 sovrum, bastu och riktig fint kök 🙂

 10. Va kul att ni stannade till på Kramsta värdshus i Järvsö! Det är min pappas 2 kusiner som äger och driver värdshuset, varav en av dom jobbar som kock där. När jag ringde och talade om för dem att du hade gett dem en så fin recension blev de sååå glada! Och jag kan bara hålla med, maten där är verkligen jättegod 🙂 Hoppas ni har möjlighet att äta där igen. Kram

 11. Hej! Har aldrig tidigare kommenterat men tycker att det är så kul att vi bodde på Tott i flera dagar men åkte hem samma dag ni kom….Läste din blogg på vägen hem och när vi stannade i Järvsö för att äta så såg jag er bil åka förbi utanför. Kul! Läser ofta din blogg och tycker att den är så rolig att läsa.

 12. Hejsan! Vi var i Åre förra veckan. Jag har en handikappad son som åkte skicart med Totalskidskolan! Vi var och fikade på Copperhill ett underbart hotell! Åk och titta om ni har tillfälle. Kramis Anette

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..