Jobbardag!

Kneg, möten, manus och kvarsamtal..
Jag och Charlie har flugit runt som bumeranger idag. Det är lite stressigt nu, men efter morgondagens inspelning så kommer det lugna ner sig…
Lance hade INTE brutit handen igår, det var bara en stukning som tur var!

Dagens outfit vart en gammal gravidskjorta som NU äntligen passar över magen..

8 mån gravid, och det känns som en evighet sedan. Vad kul det är att titta på gamla bilder..

9 mån gravid, ”och så farligt var det ju inte” hehe
Jag avskydde att vara gravid! ”Men NU skulle jag lätt kunna göra det igen… ”
Tur att minnet är som en gulfisks när det kommer till barn, graviditeter och förlossning för annars skulle jag knappast ha skaffat mig fyra ungar.

Det ringde på dörren imorse, och utanför stod det två snygga karlar med choklado’gram!
Det händer inte varje dag! Så jag vart glatt överraskad..
Vem ska jag välja?! Gul eller röd, gul eller röd?!!! Jag tog bägge hehe
Tyvärr kan jag ju inte njuta av det goda, men barnen kommer garanterat kasta sig över dem när de kommer hem.. X

 1. Man glömmer det ganska snabbt. Finns inget bättre en att kolla tillbaka, jag hade kunnat vara gravid hela tiden haha mådde precis som vanligt visserligen. Hur många månader är lilleman? Jag är 20år och är mamma till Leya som är 5 månader på söndag!

 2. Jag tycker tavlan som syns i bakgrunden på första bilden är fantastisk ! 🙂

  Dessutom, måste jag tillägga att jag gillar din blogg och ditt sätta att skriva och se på saker & ting 🙂

  Ha en trevlig kväll!

 3. Du verkar ha fullt upp just nu, skönt att det blir lite lugnare efter morgondagen! Se där, en skjorta som passar både som gravid och icke gravid, den var fin 🙂 Ja tänk vad fort man kan glömma av 9 månader med bebis i magen och att trycka ut den, jag har inga barn själv men jag kan förstå att det är värt allt besvär och lite till när barnet har kommit till världen 🙂 Härligt med choklad till dörren, det är inte helt fel!

  Ha en fortsatt fin kväll!

 4. Hmmm varför varför varför känner jag igen killen i gul tröja? Är sååå frustrerande att inte kunna placera honom, för jag känner av någon anledning igen honom från nått . . . .

 5. Hej,
  Måste få fråga vart du har köpt de linnet spanx? Har försökt att leta efter de på internet men inte hittat svart linne. Vore jätte snällt om du ville svara på detta. Satt så himla snyggt och verkade så skönt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..