Du som känner mig..

Du som känner mig vet hur min uppfart i Österby by såg ut. (full av gamla kaffekoppar) jag tror att jag som mest hittade 15 när jag gick skallgång i rabatterna.


Bor man istan, vart hamnar kopparna då? Förr veckan tömde jag åsnan på 5 hehe

Vi pratade om att åka bort en weekend med barnen kring jul/nyårsdagarna. Tanken var ju att åka till LA och snylta på Bingo och Katrin en vecka. Men nu när bäbis är så liten, vågar jag inte flyga så långt.
Åka iväg med 4 ungar och bo på hotell är inte gratis! Vi hade hade familjeråd med barnen i måndagskväll, för att höra på skoj vart deras drömweekend/semester skulle gå.

Lance topp tre OM han fick välja och drömma, är:

Alperna
Åre
Kina

Tristan:
NY
Kina
Thailand

Isak:
Turk and Caicos
Japan
LA

Inte dåliga drömmar! När jag var lite var Gran Canaria det mest exotiskta semesterstället jag kunde komma på.

 1. Förlåt en lantis försynta fråga: men alltså, var kommer kaffekopparna ifrån? Slänger folk dem längs vägen, eller? Livet är fullt av mysterier!!! Ha en härlig dag!

 2. Hej! Jag är ganska ny läsare här på din härliga blogg. Nu undrar jag hur gamla dina barn är och har alla 4 olika pappor? Bor dina stora barn hos sina pappor också?
  Inte alltid lätt att hänga med i stora, moderna familjer 😀

 3. Det finns många fina ställen i Europa om man inte vill flyga långt med bebis. Åk till Åre vettja och bo i stuga om inte ni vill mysa hemma med familjen 🙂 Du får skaffa en termos att ha kaffet i så slipper du alla koppar och all disk 😉

 4. Gran Canaria fick duga för oss! 😉 Vi hade storslagna planer på Dubai och Thailand men det landade i en chartervecka på ”kanarjörna”. Jul i solen är härligt och ganska bra priset sista minuten.

 5. Hej
  Gå in på en hemsida typ novasol och hitta en stuga med pool och jacuzzi. De kostar inte så mycket off-season och med 6 personer blir det mycket billigare än att flyga. Mys vid brasan, bad och kanske lite biljard, Lugnt och toppen. Vi gör detta varje sportlov, eftersom det är mycket billigare då än på sommaren.

 6. Isak har bäst koll, Turks ligger högst på min lista också. Men det är bökigt att åka dit.

  Vi flyger till Aruba på måndag, direktflyg med Ving. Smidigt!

  Kram Karin

 7. Haha, Kina eller Japan över en weekend, hinner ju inte mer än dit och vända igen 🙂 Inga dåliga ställen att upptäcka, Åre är väl det som är närmast och kanske billigast också. Ni är ju ett helt gäng 🙂

  Ha en fin dag!

 8. Det finns ett jättefint vandrarhem (som troligen är tomt på andra gäster) i det hus som jag bor i med 16 platser totalt där ni kan bo 6 st för 8400 i en vecka. Hockey plan utanför (om det nu kommer kyla…) de minsta kan vara ute själva. Bondgård bredvid och vacker utsikt. Bara 1 timme från din pappa… 🙂 Kan det vara nått?

 9. En kompis var till Prag på weekendresa i helgen och det hade varit jättetrevligt o mysigt. Det är ju hyfsat nära också.
  Ni kommer nog på nåt!
  Låt Skorpan bestämma 😉 .
  Kram

 10. Jag har varit i NY en gång och vill tillbaka! Jag vill tillbaka till Cypern där jag också har varit en gång. Jag vill se mer av USA, jag vill till London, Paris, Grekland, Italien och Spanien. Många ställen man vill se mer av eller bara se över huvudet taget så att säga!

 11. Hej! Att bo på hotell är ju inte alltid så billigt. Vi brukar ta och hyra en lägenhet när vi är ute och reser. Blir mycket billigare och man känner sig lite mindre ”turistig”. Det finns många olika bra sajter att leta lägenheter på (alla möjliga kostnader och standarder). Har jättebra erfarenhet av det och bodde t.ex. i en urmysig lägenhet för 2 personer med väldigt hög standard på Manhattan för 100 dollar natten (centralt). I Barcelona hittade vi en central lägenhet med takterrass för en väldigt billig penning. Bara ett tips för att göra semestern lite billigare (och enligt mig ofta bättre…) 🙂 Ha det gott!!

 12. Vi en stuga i Sälenfjällen (Orrliden) där övervåningen fortfarande finns att hyra under nyår , om Ni fortfarande inte har nått planerat 🙂

 13. skulle bara vara hemma denna jul.
  de stora får förstå att man ej reser i RS-tider med liten bebis som dessutom ej ökar i vikt som han ska.
  nä hemma o mysa är bäst och minst stressigt för alla.
  varför måste man visa sig ”duktig” bara för man har stor familj o pengar.
  nä hemma är bäst!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..