Baby Ruuuuuuuuth!!


Nestle har hört av sig och frågat om Skorpan inte skulle vilja bli Baby Ruths nya affischnamn?
OM inte hans megahematom försvunnit innan han hunnit fylla fem?

Killarna här hemma, tycker att vi ska avakta och ha is imagen, utifall Steven Spielberg skulle hör av sig om en rollen i den kommande Gonnies 2 istället..

Hjälp! Det här kommer bli svårt..

 1. Haha, så sött! Jag tycker definitivt ni ska ha is i magen, vem vet han kanske kommer kunna försörja hela familjen innan han har slutat med blöjor?! Behöver ni en manager så hojta till 😉

 2. Ha ha…. du e rolig 😉

  Vi flög till Thailand när vår son var 3 månader och det gick hur bra som helst så jag tror inte Skorpan tar illa vid sig utan det är mest du som ”nybliven” mamma som måste känna att du fått tillbaka krafterna och orkar.

  Kramar!

 3. Men lilla Skorpis. Håller med ‘Bea’ ovan. Tur att han inte förstår sig på era ‘dumheter’, lilla plutten. Jag får lite ont i hjärtat när du skämtar.
  (Men det är bara för att jag har PMS, en annan dag skulle jag nog ha garvat ihjäl mig. Kanske…)

 4. till O. Det kan också vara att de tycker att de är lite jobbigt med att skorpan varit sjuk och att humor är att sätt att smälta och hantera allt det jobbiga? Många funkar ju så? Eller så är det en familj där de rått driver med varandra – alla får en släng ibland, och det är deras jarjong osv osv.

 5. Jag vet en baby som flög med sina föräldrar till Thailand ( mamman thailländska och pappa svensk) och dog sen p.g.a. att flygresan inte var nyttig för honom. Inte ska ni ut och flyga med Skorpan väl?

 6. Magdalena, jag vet att du har andra saker i dina tankar och att det inte är rätt tidpunkt, men jag hoppas på att du från en orolig mamma till en annan, hinner svara. Jag har lite frågor om charlies kefalhematom som han hade när han föddes. Min son på två veckor har ett enormt kefalhematom och jag är så hemskt orolig. Vad sa läkarna till dig om det? Gjorde ni ngt ultraljud ngn gång? hur lång tid tog det innan det försvann? Försvinner det gradvis eller ung. över en natt?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..