Nu är vi på väg..

Fina härliga vägar! Barnen har somnat och jag kör första sträckan. Vad härligt det ska bli med höstlov, sovmorgon och att få vakna upp i Filips fina lilla hus i Ystad. Killarna har verkligen längtat ner..


Vi syns i Skåne vänner!
Kram på er x
 1. Har du något bra restaurangtips eller något bra tips på något att se i Ystad? Ska jobba i Ystad i veckan och känner inte till staden så bra. Ha det så mysigt!

 2. Du är världens coolaste mamma! Älskar din personlighet och önskar dig all lycka!!!! Ska blio SÅ spännande med den nya bebisen också, längtar:)
  Kramar carro

 3. Happy Halloween på Er alla!!!!!
  Hoppas resan gick bra och den inte tog alltför lång tid.
  Glöm nu inte köpa hem godis lr frukt till alla barn, som lär komma och ringa på dörren idag.
  Jag har köpt färdiga små godispåsar samt lite frukt…..e redo…hahahah
  Ha en härlig måndag!!!
  Kramizzzz…

 4. Hej Magdalena! Vi har träffats utanför Magasin 1 någon gång i början av september, min kille jobbar på Autoropa. Vill berätta att vi fick en underbar dotter den 11 september:) Kram och lycka till! Olga

 5. Om bebisen vill komma ut i Ystad kommer det vara något av det bästa som kan hända dig (och killarna). Personalen är fantastisk, omhändertagande och framför allt lugna. De har TID med dig och din förlossning, Ystad är ingen bebisfabrik, inget rullande band, där man bara ses som ett jobb. Man är en familj i deras ögon. Ett underbart BB och jag önskar dig den upplevelsen!

 6. Om jag har rätt för mig så är Ystad kända för att ha ett av de bästa BB i Sverige. Så jag tror att du kommer vara i goda händer. Lycka till!!

 7. Hoppas resan gick bra och att Wolfgang inte halkade ut på nån mack… om han mot förmodan gjorde det så hoppas jag att nån fångade!

  Ha ett härligt lov, och om du är sjuk – kom ihåg att du föder ju så snabbt så du orkar nog ändå! 😉

 8. Hoppas resan ned har gått bra och att ni får en mysig vecka. Att W har stannat kvar inne till ni åtminstone var framme.

  Och till er som tycker det är puckat eller dumdrisitgt: Vi har väl alla en fri vilja att göra vad vi vill och klarar av? Jag tycker inte M verkar vara vare sig puckad eller dumdristig. Jag kan förstå henne till viss del. Därmed inte säkert att jag själv skulle gjort samma val, men man vet aldrig. W kommer när han kommer ändå. Kunde lika gärna tittat ut när hon var på jobb…

  Jag önskar familjen stort lycka till!

  Kram!

 9. Nu måste ni väl vara framme! Kanske bebisen också 😉
  Om du inte får barn nu, så ska du/ni väl ha det så trevligt på semestern. Passa på att vila upp dig inför det som väntar.
  Kram!

 10. Klart ni ska ha trevligt om ni får bebisen också, men hoppas han föds när ni kommit hem. Hur ska han annars fraktas? Som man hört så ska ju nyfödda bara sitta korta stunder i bilstolen. Eller det har kanske blivit ändringar nu, allt ändras ju hela tiden 🙂

 11. Trevlig resa och kommer W i Ystad har ni tillgång till världens bästa BB! Som någon annan skrev är det ett litet ställe med underbar personal som verkligen ser HELA familjen! Lycka till o ha en fantastisk semester i vackra Ystad:)! KRAM

 12. ÖNSKAR ER ETT FINT LOV! Klart att sjukvården i fina skåne är bra! Jag har inget att klaga på under någon av gångerna jag födde barn. Har man så ont som man har är bara det lilla viktigt. Vilken nostalgitripp du bjöd på. Jag blir med tårögd. Dessa första bilder är så speciella! Kram på dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..