Idol och matthat..

Rödhåriga tjejen och den sista måste ju gå vidare ikväll.
Vilka tjejer! ALLA verkar charmiga, de ÄR otroligt duktiga och MYCKET vackra. Det verkar bli en riktig dunderomgång iår!

Småkillarna har åkt till sin pappa idag, så jag och den äldste åt en pasta runt hörnet.  I morgon är kranarna förhoppningsvis monterade i köket! Längtar efter att få laga riktig mat.
(kaklet blir en mild sandgrå sjösten) det ska bli så kul att få ta dig på husesyn när allt börjar bli färdigt..
Vår sovrumsmatta kom idag.
Jag gillar den inte, jag började grina. Jag rent av hatade den! Konstigt hur gravidhormonerna kan framkalla så mycket känslor. Hehe Gråta över en sovrumsmatta?! Ja då är man verkligen hormonell och oerhört fånig!
Den känns svettig och plottrig, det blir märken av att bara andas på den.. Den ser och känns lite smutsig, om du förstår vad jag menar. Jag älskar färgen! Och jag har själv valt den, men på det lilla matprovet såg man inte att den skulle se så nertrampad och skifta så mycket i färg.
Jag har säkert ångrat mig imorgon, och grinar över något annat. (just nu torkar jag snor då tårarna sprutat under Idol-balladerna..
Naglar hos vietnameserna på Queen nails i Stinsen, Häggvik, och en vaniljkrämsfylld semla hos City gross
Vad har du gjort idag? Berätta något kul, så jag får fnissa lite.

Förresten! Jag älskade min pappa Kenneths bäbisnamnförslag igårkväll..
Kid Galahed! Tror du jag lyckas övertala resten av familjerådet 😉
 1. Mattan SER jättefin ut!! Mysig och go. Här har inte hänt så mkt, musten går ur lite när 4-åringen är inne i VÄRSTA TROTSEN!! Han somnade tillslut och jag hade gjort likadant om jag satt mig. Det tar på krafterna. Sen va vi och kollade på ett fint hus. Velar lite fram och tillbaka om vi ska ge oss in i budgivningen… Kram

 2. Men mattan var ju jättefin!
  Jag har inte gjort nåt som man kan fnissa åt direkt, men jag har anmält mig som blodgivare! Så jag klappar mig själv på axeln. Sen har jag suttit och haft ångest över pluggandet och längtat efter nåt sött. Hittade bara russin som slank ner och sen blev jag avundsjuk på din semla som ser sjukt god ut!

 3. Vi har haft en underbar dag med korvgrillning i detta underbara väder. Vi har tagit en semesterweekend i Sälen.
  Kom på ett jättefint namn precis. Zackarias.
  Kram på dig.

 4. Vilka snygga naglar, vad heter hon eller var hittar man henne och vad kostar det att göra naglarna där? Tack för en trevlig blogg :))

 5. Vill bara kika in och tacka ödmjukast för att du (igen) skrev att dina skor är: primeboots köpta på Cri-Cri. Gulligt att du svarade…Jag får slå en pling till butiken imorgon eftersom jag inte hittar just den modellen på nätet.
  Du är jäkligt rolig. Du skriver sånt som jag tänkter. Typ som det du skrev om matten – haha! Min pojk går i 3:an och jag kliar mig i huvudet när han kommer hem med matteboken. Fast jag skulle nog inte våga kläcka ur mig det på ett sånt härligt, ärligt sätt som du gör. Kram på dej från mej!

 6. Mattan ser toppen ut, men det ska ju kännas rätt för dig. Ligger en vecka efter dig med bäbisen och hittade min nyhämtade bugaboo halvt uppväxten av katten i eftermiddag. Är fortfarande helt slut efter det böl maratonet. Resten av eftermiddagen har jag ägnat åt att fundera på vad man ska säga till försäkringsbolaget, finns det ens en chans att dom släpper till på den sk drulleförsäkringen.
  Liten sockersöt katt, med fetisch för bugaboo skumgummihandtag och delar. Någon som är sugen?

 7. Vilken underbar spis!! En sådan vill jag också ha när jag flyttar till ett större boende, ser helt fantastisk ut, love it! Idag har jag lyckats hälla kaffe över mig själv och studierna har jävlats med mig, såpass mycket att jag gav upp och ägnade en stund i köket istället och bakade en tröst kladdkaka. Världens godaste dessutom!! 🙂

 8. Hejsan 🙂 ursäkta Maggan men tror bilden inte gör mattan rättvis, men som tur är så tror jag den är grymt snygg i verkligheten! Om du vill fnissa lite så har jag nått jag tror du kommer tycka är ganska roligt… Du vet ibland när man bor i lägenhet så kan de ju va väldigt lyhört* om du förstår vad jag menar, mina grannar verkar dock inte fatta de och just ikväll fick jag nog! När jag till å med hör när dom snyter sig och inte bara rullar runt i sänghalmen då har de gått förlångt! Så för ca 20 min sedan knacka jag på å gav dom en Otrivin comp nässpray och tacka på förhand att dom använde den så jag slapp höra deras högljudda snytningar varenda dag kl 22! Rätt eller fel de får tiden utvisa, undra om de är normal å snyta sig så högt låter som hela hjärnan ska trilla ur!

 9. Nice matta, du tycker om den imorgon, jag lovar. Lyx att va ensam m stora sonen ibland, de behövs:)
  min lilla söta argbigga till 6 åring hon har börjat på brottning idag, hon va sååå laddad sa hon. Undra vad det kommer att bli av den donnan? Precis gjort en halloncheesecake som ska avnjutas imorrnkväll m goda vänner. 1 dag t helg, lövley!
  Där fick jag skriva av mig lite……sweet dreams

 10. Jag bor i Frankrike o är som dom flesta andra människor rätt trött på telefonförsäljare så idag roade jag mig ordentligt med att prata svenska med den franska stackars teleförsäljare som ringde. Kul att höra förvirringen hos dom( ja om du undrar så är jag lättroad) kram från baguette landet

 11. Använd flyttande tvättmedel istället så får du inte sådana ränder på kläderna så är mycket smidigare plus sparar mer på kläderna också..

  Ikväll har jag varit iväg o hållt en tupperwaredemo och haft jätte trevligt med trevliga gäster och en trevlig värdinna som dessutom visade sig vara jätte duktig på att baka tårtor. Hon visade mig foto på tårtor hon hade gjort med olika motiv där ver en kvinnokropp med bikini och dom var jätte fina jag sa till henne o starta försäljning på tårtor och slå ut lite bagerier som inte är duktiga…

  Hoppas mattan ser bättre ut imorgon men jag skulle inte vilja ha den i mitt sovrum ser rent för mönstrad ut….

 12. Den ser jättemysig och fin ut jag tror du får vänta med att bestämma om du gillar den tills efter du ploppat bebbe hehe…den där semlan ser underbar ut jag skulle ge i princip vad som helst för att kleta runt med den mums MEN går fortfarande på no sugar allowed diet så blääää…har inget roligt att berätta men idag när jag va på ett gym i stan för lite behandling så berättatde damen som tar hand om mig att jag har en beundrare haha, en kille som jobbade där har frågat runt om mig, han gillar tydligen mina läppar och undrade om jag sprutat i nått i dem haha och nej det har jag inte!!!… såklart berättade jag det hemma så mannen vet att jag måste uppskattas till 100% nu när jag har en beundrare hehe och jag tror minsann att han va mer klängig på mig idag ; ) Sov gott finaste M kram*

 13. Stort grattis till Isak som fyller år imorgon! Det gör denna tjejen också 🙂 Första året som mamma! Det har varit det bästa året i mitt liv!! Kram på dig Maggan! Grymmaste bloggen alla kategorier <3

 14. För att få dig att le så bara för din skull avslöjar jag detta… 😉
  Min kära sambo släppte sig jättehögt i vår trappuppgång när vi kom hem och ropade: Men johanna då!
  Det pinsamma var att flera av våra grannar hördes ute i trappupgången och det blev helt tyst..
  😉 kram på dej

 15. Semla nu, de var tidigt hehe, men gott, de hade jag verkligen crawings för när jag fick min dotter, fast då var de efter hennes födsel, haha har nog inte ätit så mycket semlor under hela min livstid som jag gjorde de månaderna…urk, där av man ser ut som man gör nu då…grrr. Nädå, ang mattan tycker jag den ser fin ut, men är det inte alltid så man är aldrig helnöjd, de vänder säkert bara man får vänja sig. Ska strax dra mig in till stan köpa lite presenter åt 2 kompisar en som gift sig och en som fyllt 40. Ha en underbar dag och hoppas ni blir klara i lght snart.

 16. Hej hopp!! FÖrstår att du längtar efter ert kök, visst är det trevligt med restaurang men i slutändan blir även det ”vardag” dessutom är hemlagat alltid godast,..:) Ha nu en toppenhelg och njut innan lilla killen i magen väljer att titta ut, sov, lata dig och bara va.. Kramar från småstaden

 17. Här får du lite å fnissa åt;-) Jag var i skolan å studerade. Hade även mens och kände hur de rann till men tänkte inte mer på det. Men sen blev det EN GÅNG FÖR MYCKET, där rann bägarn över tänkte jag………. Så jag reste mig upp för å gå på muggen, DÅ FORSADE DET UT. Blev helt stel i kroppen å småvinkade åt rektorn med ett förvrängt leende som gick förbi utanför det inglasade rummet jag satt i medans det fortsatte. Jag vågade inte kolla ner eller något, utan satte mig snällt tillbaka på stolen och ringde i panik till min kompis och sa att om jag så ska betala 10000 kr så KOMMER DU Å HÄMTAR MIG NU.!!! Så hon kom in å fick skyla mig så skjutsade hon hem mig. Det såg ut som en massaker i studeringsrummet, hela stolen (tack godedgud så klarade sig golvet) OCH HELA MINA BEIGE BYXOR!!! Vilken jäkla dag säger jag bara. Det fattades bara det säger jag bara;-) Haha, hoppas du blir på bättre humör när du kanske läser detta Maggan! Ha en fortsatt fin dag. Kram Hanna:-)

 18. Vågat att ha heltäckningsmatta när man har småbarn:) Kul om ni får en kräkbebis som käker kaskader över hela mattan…..hoppas den är lätt att torka av…..
  Det kommer aldrig in i mitt hus så länge barnen är under 10 år:)
  Sen kommer vi sätta in det i sovrummet, blir så mycket mysigare då.

 19. haha Hanna M det hände mig en ggn med, men dåå var jag typ 13 och ibörjan av min menstration, men guv vad pinsamt och hemskt det kändes som tur var hade jag svarta byxor den ggn 🙂 idagens läge är det aldrig ngt problem tack o lov, men vet hur du känner dig…om än man kan skratta åt det nu 🙂 kram till dig.

 20. Åt middag med mamma o pappa ikväll o pappa var så himla rolig..

  Min man är engelsk o pappa har börjat slänga sig lite med engelska uttryck..som ”no problem at all” men sen avslutar han med ”som man säger i England..” Just den där biten ”som man säger i England” fick mig att gråta av skratt och lät som det var taget ur sällskapsresan..söta pappa!

 21. Hejsan Maggan !
  Tycker att mattan är snygg. Du ska vara glad att du har ett fint hem.
  Du är lyckligt lottad som har ett hem över huvud taget. Det är så många som är hemlösa . Det är många unga människor som är hemlösa. Det ser ut att vara en skön matta att gå på barfota . Varmt och skönt.
  Har också en mens historia att berätta om. Jag,mamma,mammas kille,syrran och syrrans kille var på fin restaurang på söder och åt en god middag innan vi skulle gå på södra teatern och se på ”Vem är rädd för Virginia Wolf ” ?
  När jag reste på mig för att gå på toan så kände jag att det sprutade ut. Jag trodde att jag hade klarat mig men syrran sa att hennes kille hade viskat till henne att jag hade en stor blodfläck på kjolen . Kul att gå på teater med stor mensfläck på kjolen. Det var en ganska lång kjol så jag drog upp den så det blev en kort kjol istället. Allt går att lösa . Pjäsen var bra med Alexander Skarsgård m.fl. Mamma hostade ikapp med dom andra hostarna.
  Jag har fler roliga anekdoter att förtälja men det tar vi en annan gång.
  Kramar Agneta Blomberg

 22. Hejsan Magdalena igen!
  Måste få kommentera ett inlägg på denna sidan.
  Du som inte tålde att höra din granne snyta sig. Han kan ju inte rå för att det är lyhört.Tänk om dom hämnas på er och klagar på saker och ting. Du kanske pruttar för högt. Det kanske hörs när ni utövar älgskog också. Du kanske biter i kudden. Synd att börja klaga på grannar. Det är faktiskt bra med grannar ibland . Jag hör min granne nysa högt på nätterna och inte stör det mig det minsta. tycker att det är lite komiskt. Det värsta jag vet är gnällgrannar.Klaga om det blir krig eller om du svälter. Var inte så lättirriterad . Dom har väl inte värsta partyt på nätterna för då förstår jag att du störs. Klart det kan vara lite obehagligt att höra när grannarna har sex(det har jag tyvärr inte hört).
  Njut av livet och tänk inte så mycket på grannars ljud.
  Kramar från Agneta blomberg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..