Dålig start..

Träffade en av oss på Sergels torg idag, alltid lika kul! Tack för att du kommer fram och förgyller min dag! Jag blir verkligen glad..

Måste bara skryta med att Graafenslusk gick från Kungsholmen till Gärdet idag! Inte illa för att vara en lat tjockis som snart ska ha barn..

Barnen är upphämtade och vi har redan hunnit bila runt halva stan i jakt på en afro’frissa. Lance ska göra ”corns” a’la David Beckham

Jag ska försöka vara transparent och inte för elak, men jag kan avslöja att jag och Lance har mycket delade meningar ang detta 🙂

Ikväll har jag riktigt dåligt samvete! Jag känner mig som den sämsta morsan istan.
Det är mitt första föräldrarmöte för alla 1,2 och 5:or och jag kommer inte kunna gå…
Filip är i Skåne på jobb, jag har ingen barnvakt, och kommer inte kunna ta med mig barnen till mötet som kommer pågå i över 2 timmar..
Usch! Ingen bra start i den nya skolan..

Dagens bästa! Isak byter skola och börjar plugga ekonomi på Jensens.. Jag är superglad för hans skull.

 1. Du är ingen dålig mamma, men förstår att man känner så ibland! Är övertygad att du gör ditt bästa och det är det viktigaste! Mer än så kan man inte göra! Puss o kram

 2. Jensen är en grym skola! Nästan enbart behöriga och väldigt engagerade lärare. Hoppas han kommer gilla det! Jag jobbar som ekonomilärare på Jensen södra, får se om han dyker upp här.

 3. Hej Magdalena!
  Jag är ”bara” 15 år men jag måste bara säga att du är en otroligt stor förebild för mig! Jag läste din bok i sommras och nu håller jag på att läsa den igen. Jag har sett ditt avsnitt i ”Det blir bättre” många gånger om. Det slutar alltid med att jag sitter och gråter vid ditt tal! Du är en fantastisk människa!
  Kram!!

 4. Hej Magdalena!
  Ville bara säga att vi fick höra din och Hannahs hit ”you’ve got what i want” idag på gympan. Det var riktigt roligt och det var finfina rörelser till den, mycket skaka rumpan 🙂 Själv minns jag när jag mimade till den på mellanstadiediscona, med inövad dans och allt!
  Förresten kommer jag också från Kungsängen, ni var ju de största kändisarna som vi hade att skryta om 🙂 Gillar för övrigt din blogg, den gör mig glad!
  Ha en fin kväll!
  Kram

 5. Allrafinaste Magdalena,

  du kommer att hinna gå på massa fler föräldramöten. Trist att det kokade ihop sig ändå förstås.. men det gör dig inte till en sämre mamma. Inte alls. Du är fantastisk.

  Jensen är en grymt bra skola. Dottern gick på Jensen Norra.. läste Digital Medieproduktion. Galet bra värderingar, underbar och behörig pesonal och ett omhändertagande utan dess like. Inte konstigt att de vunnit massor med priser och utmärkelser för sin verksamhet. Bara positiva erfarenheter alltså.. så Bra Val.. och Lycka till Isak..!

  Kram Kram
  Annukka

 6. Hej Maggan!
  Läser din härliga och helhjärtade blogg varje dag, och bara njuter!… av att läsa det du bjuder oss bloggare på av ditt & de dina!! Så då är det väl dax ge ett tassavtryck!!! Kram Ha det!!

 7. Men barnens pappa kanske kan gå? Huvudsaken att en förälder kan gå.
  Själv tycker jag inte att det är så fint med sådana flätor men det är ju inte jag som ska ha det;)
  Hoppas Lance kommer att trivas i det:)Kram

 8. Magdalena!

  Det framgår inte om du hittade någon bra affrofrisör, men det finns en riktigt grym på Grev Turegatan. De är lite dyra, men jätteduktiga.

  Blacknuss hair and care heter de. Finns på nätet!

  Hannah

 9. Hej du fina kloka morsa! Jag följer din blogg lite sporadiskt, men läser alltid med stort intresse och oftast glädje. Nu känner jag ändå att jag vill komma med en kommentar på ditt inlägg: Kan inte två killar som är 11 och 7 år vara ensamma hemma i två timmar medan du är på föräldramöte? Du verkar inte vara en hönsmamma, tvärtom. Jag förstår inte riktigt problemet, inte skall väl L o T behöva övervakas av mamma 24/7?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..