Vad som rör sig i mitt sjukt huvud under en timma!

Vad rör sig i mitt huvud?
I en timmas tid tid har jag fört anteckningar över vad som försigår där inne.
Jag blir lite mörkrädd efter att ha sammanfattat ett litet axplock.

Jag förfasar mig över gårdagens äckliga middag! Jag var tvungen att kasta all mat och bara äta pasta med smör.
När jag tittade närmare på köttfärsen på tallriken kunde jag räkna till minst 15 små ”vener” och broskknutor. Som små, små avklippta vita sugrör låg de där och fick magen att åka hiss.
Jag ska aldrig mer köpa burksås!

Jag såg några duvor stå och picka på en gräsfläck vid ett rödljus. Duvor måste ha ett enormt bra luktsinne! Hur vet de annars vad de stoppar i sig? Ögonen sitter på sidorna, och näbben är stenhård. Pickar de i sig allt, och spottar ut det om det är smågrus?

Åhhhh vilken förbaskad tur att den här killen har rattlås på sin bil!

Det är säkert en mängd människor som frestas att stjäla den!

Vem bor på F1 hotellet längst E4:an i Västberga? Har de tim’rate där? Jag blir alltid lika nyfiken när jag åker förbi. Det känns verkligen som ett ställe dit chefen tar sin sekreterare på en ”snabblunch”

Undrar om jag teoretiskt kan kväva Filip då vi idkar älskog i missionären nu när jag är så här fet?

Skit! Jag visste det!! Pudel’fan! När jag borde ha skaffat mig en rottis!

Kan jag lägga ut bilder på mitt svullna ansikte/mun på bloggen?! Vågar jag det? Någon kommer garanterat fråga om jag fått på käften eller fyllt nyllet med silikon.. Och då kommer jag bli ledsen.

Flygvärdinnor! Kan inte sluta fundera på den som serverar te’t, är hon den lite utstötta flygvärdinnan? Fick hon anställning sist? Är hon lite askungen bland sina medsystrar?Jag tycker alltid så synd om henne! Först kommer kaffe’flygvärdinnan som alla ler och nickar glatt åt. Sen kommer te’flygvärdinnan som nästan bara får skakningar och lätt ansträngda ansikten som tittar bort. Jag tycker synd om henne! Jag kommer från och med nu alltid le, beställa och dricka te.

Jag måste raka benen!
Skicka ett godmorgon’mess till min älskling.
Ringa till småkillarna.
Shit! Träna på mitt manus.
Sminka mig!

Nu är timman över..

 1. Räds icke kvinna! Här virvlar tankarna i en fart i klass med F1. Ha en härlig dag och förstår att Kurridutt icke heller den här dagen är i närheten av mig och västkusten. Eller? Hm, ligger på stranden om det inte är någon som öppnar dörren. Krafset på insidan är då inte jag utan en alldeles ensam-hemma röd-tott (Irländsk Setter).

 2. HEJ!
  Krukorna (gubbar från innerum) jag vann i din tävling i vintras står nu i i det färdigbyggda köket. Åker till Rhodos ikväll! Läser din blogg, ofta! Kram!

 3. Hej Maggan!
  Var bara tvungen att be dig tänka om ang te & kaffe i kabinen! Den som serverar te har inte dragit nitlotten, tvärtom, jobbet är snabbt avklarat & så hinner man snabbare till sin egna fika!

  Kramisar

 4. Har oxå alltid äcklats av köpsåsen. otroligt nog pratade de om duvor i ett Tråkvetenskaps program i morse som stod på i bakrunden. Trots att de drabbas av starr mm och blir blida navigerar de via dofter tydligen.

 5. kära du ,,,,,ALLA har ej råd med vrålåk och den bilens ägare är nog nöjd med sin bil !!!!du har sannerligen dubbelmoral och gör dej lustig på andra ,,,puh

 6. Jag har bott på F1 flera gånger och förklaringen till detta är det billiga priset och att jag är en ensamstående mamma med inkomst som inte lämpar sig för dyrare hotell. Om jag vill få komma iväg och bo hotell har jag alltså inget annat val. Jag gillar verkligen dig Magdalena eftersom du är snygg, rolig, modig osv, men ibland är du så ytlig så att jag måste ta på mig skygglappar för att inte bli irriterad.. Jag förstår att du har kämpat dig till en bra ekonomi och att du har en fin man som bjuder dig på fina resor, men snälla förminska inte oss som kämpar o tvingas bo på billiga hotell för att ens ha råd att få komma iväg.

  Kram på dig!!

 7. Men HOPPIS och JOOLS, var inte så snarstuckna! Jag läser Magdalenas inlägg med glimten i ögat. Gör det ni också så mår ni bättre.

 8. Ang. bilen, det är kanske mycket svårare att sno en modern bil, den du har tagit bild på går snabbt att komma in i och snabbt att tjuvkoppla, ägaren (som kanske inte har råd med en bättre bil) kanske har varit med om detta ett par gånger, med allt strul runt omkring. Så jag förstår honom/henne.
  Du må vara ironisk om vikt och utseende, men du är INTE fet, du är gravid. Kvinnan på bilden är sjukligt fet, du kommer aldrig att komma i närheten av att se ut så. (och förresten är det inte den ställningen som är missionären).

  Kram Butta

 9. Men Susanne… Nu fick du minsann mig att dra ordentligt på smilbanden.. Jag menade inget illa i det jag skrev till Magdalena och jag är inte snarstucken och mår inte dåligt. Kanske formulerade jag mig alldeles för ordentligt i min text? Jag provar igen..

  Fan Maggan.. Fattar absolut vad du menar med F1. Troligtvis pippas det som fan på det billiga hotellet! Jävligt synd att väggarna inte är tunnare för då kanske jag också hade kunnat få njuta av lite sex de gångerna jag bott där. För med tanke på hur sällan det pippas i min säng sen jag blev ensam med mina barn kunde jag behöva lite holaballooo.. 😉 Ska försöka spara undan så jag har råd att bo där lite oftare, för nu ska fan denna fattiga nucka också få lite närkontakt…

  Bättre så?

  Ps. Denna fattiga nucka mår bättre än nånsin (TACK Mia Törnblom för det) har pengar så jag klarar mig och tycker om mitt liv precis som det är.

  Kärlek till er alla!! <3

 10. Känns snarare som om Susanne är den snarstuckna här, dessutom med en missklädsam nedlåtande ton. Respektera andras åsikter likaväl som du respekterar Maggans 😉

 11. För det första är du inte det minsta fet! Du känner dig säkerligen fet för att du är större än vad du varit tidigare. Men fet är du inte!
  Och du är hur vacker som helst. Helt galet vacker faktiskt!

 12. Törs man sticka in huvudet här idag om man heter Susanne? 😀

  Ja, jag skrattade åt blogginlägget i alla fall. Det är faktiskt såna saker som dräller runt i mitt huvud oxå, och det kan man inte göra något åt… haha

 13. Haha, när jag låg o va bakis i soffan idag såg jag faktiskt en dokumentär om duvor, så jag har svar på din fråga 😀

  Nedre delen av duvans ögon är väldigt närsynta, så att de ska kunna se vad det är för mat de pickar i sig. Fast du gissade oxå rätt om luktsinnet, det har väldigt bra luktsinne. Många forskare tror att det är via luktsinnet som brevduvor navigerar.

  Och återigen tack för att du är en så skön människa och bjuder på dig själv, blir alltid så glad av att läsa din blogg!

 14. Samma här mitt huvud är sprängfullt med knas, skulle någon kunna ta en titt innanför pannbenet hade jag suttit på nån sluten avd haha näää kanske inte men nästan…gillar mitt knas därinne tänk va trist att va tråkigt normal …du rockar och är störtskön fortsätt att tycka & tänka med glimten i ögat, man kan inte pleasa : ))) kärlek & kramar*

 15. Bara en liten kommentar så här på kvällskvisten: Vad FÅR Maggan skriva om egentligen? Om hon skulle vara tvungen att tänka på alla som ev kan stöta sig på hennes inlägg så kan hon ju inte skriva om något alls!
  Jag kan för mitt liv inte FATTA att vissa av er ens orkar kommentera som ni gör *skakar på huvudet*!
  Nä, fortsätt att skriva som du gör Maggan, vi älskar dig just därför :)!!

 16. Seriöst….. Tycker absolut inte att du ska be om ursäkt för detta inlägget. Tyckte det var humoristiskt, ALLA måste sluta att ta åt sig så lätt. Vilket hotell man har råd till eller inte, vilken bil man har råd att köra osv. Jag håller med dig. Och förstår vad du menar med missionär bilden :)) alla som varit gravida känner nog så någon gång under graviditeten.
  Tyvärr ser jag nog lite avundsjuka här, typiskt tjejer!!!
  Tycker din blogg är kanon att läsa. Många skratt blir det när jag läser dina inlägg, jag tom läser upp vissa för min man.
  Tycker att du verkar väldigt jordnära, med båda fötterna på jorden. Med eller utan pengar…..
  Massor av kramar till dig Maggan

 17. Haha. Shit va jag älskar din humor!!! Be inte om ursäkt i huvudtaget om folk misstolkar dig, det är deras problem. De ser bara inte din sjukt galna och underbara humor som du har, det är den du är & jag älskar den & många fler! Fattar inte ens i huvudtaget att folk reagerar som dem gör. Fortsätt som du har gjort, för skulle du sluta med det, så skulle det inte vara du! Kramar till tusen!

 18. Fortsätt att vara dig själv, om inte alla förstår dig och din ironi så är det bara att sluta att gå in här. Ja jag har provat den där fransgrejen och den är bra så länge du använder den men du måste använda den i fortsättningen också ett par ggr i veckan och det tycker jag den är för dyr för. Det finns så bra mascaror i dag som gör samma nytta tycker jag.

 19. Ha,ha… jag skrattar så tårarna rinner. TACK för det, behövde det idag. DU är såå rolig med dina funderingar och att du skriver och säger det som de flesta tänker men inte vågar säga. Fortsätt göra det, din blogg är bäst ingen protest;-) KRAM

 20. Måste bara säga att jag tyckte att du är sååå vacker på bilden!!

  Så ha bara goda tankar om dig själv (um jag vet lättare sagt än gjort) hahah inte alltid lätt men jag bara älskade bilden iaf

  Ha en bra dag

 21. Maggan, det är inte synd om tevärdinnan….tvärtom slipper hon hälla upp 2000 kaffekoppar om dan utan kan glida lite nonchalant genom kabinen och sen dricka sitt eget kaffe bakom gardinen. Jag går alltid med tekannan;)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..