Vecka 27


Veckorna bara rasar förbi, kändes som att det var igår jag bloggade om 26 veckor.

Vi har just landat på Bromma, killarna är så fulla av energi, att jag bara kan skaka på huvudet och pusta 😉

Jag önskade att jag hade haft en promille av det dem har för att orka med värmen och kånkandet av väskor och kropp..

Nu är jag hemma!!!
Åh vad jag saknat byn..

Killarnas pappa plockar upp dem senare i kväll, sen måste jag jobba på manus och schema inför Kurridutt i ottan.

Vad gör du i helgen?

 1. Här är det t-bone steak på grillen. Ska testa ett alkoholfritt rött vin till det. Kunde ju vara kul om det var gott:-D sen blir det mys på altanen. Har ett underbart väder (27 grader). Hoppas ni får en mysig kväll

 2. Ahhh .. vilken härlig sk ”baby-bump” du har nu .. visst är det vackert? Men visst jag förstår att det tar på krafterna ..
  Även om killarna har en outröttlig energi .. så måste jag säga att du far runt landet som en gaalning och jag fattar inte att du orkar .. mycket imponerande ..
  Kul att följa dig och ditt liv Magdalena, jag är trogen gäst på din blogg som jag tycker är den vänligaste och goaste av alla bloggar jag besökt .. du är så fin och så omtänksam och snäll så man blir avis på din omgivning .. hehe
  Ha det gott ..
  Mvh/Birdien

 3. Å va jag tycker det här är kul,jag ska bli mormor och det skiljer barar ett par dagar på dig och min dotter jag följer dig varje dag och hör min dotter frusta och stöna med alla hormoner hi hi och sen läser man om dig och det som du upplever stämmer ganska bra faktiskt. Jag önskar dig/dottern all lycka på dom ca 90 dagar ni har kvar av denna härliga tid<3 KRAM<3

 4. I helgen, eller närmare bestämt imorgon söndag, väntar jag hem min son som har varit iväg på Sverige-tur med sin pappa i nästan 2 veckor. Ja, jag håller på att längta ihjäl mig!
  Men sen väntar 2 lediga veckor tillsammans då vi förhoppningsvis ska hitta på en massa kul (om det kan tänka sig att sluta regna någon gång).
  Ikväll sitter jag, precis som tidigare i kvällar i veckan, och kämpar med att pussla ihop en fotobok. När sonen föddes så påbörjade jag ett ambitiöst albumprojekt men jag kom aldrig särskilt långt. Så nu gör jag ett försök med att få ihop det med en fotobok istället. Man slipper välja ut bilder, gå och få framkallat, invänta, klippa och klistra etc och dessutom går det att flytta om saker och ting om man inser att man rört ihop tidslinjen.
  Jag tänker inte ropa hej än, men jag har iaf kommit något längre än jag kom i det där ursprungliga klipp-och-klistra-projektet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..