Smart pigmentsfläcks’tips

Jag har kommit på en fantastisk ide för att tillfälligt trolla bort mina pigmentsfläcks-fräknar i pannan.
Trots att jag smörjer in mig med faktor 30 och 50 som gravid, så blir huden mörk. Jag har väl mitt tattar, same och valonblod att tacka..:-)
Jag tar en tops och sätter brun utan sol på ”mellanrummen” och de vita fläckarna. Då blir det fortfarande fräknigt, men mycket jämnare.
FÖREBILD (tagen för en månad sen)

EFTER topsmålningen av brun utan sol (i morse..)

Man tager det man haver! Fortfarande massa fräknar..
Jag gillar fräknar, men det dämpar kontrasterna litegrann iallafall..

Vi hittade inget inomhus skatepark i närheten, så killarna gör som Filip och Isak, de kör hardcore i regnet..

Själv sitter jag i värmen med en bok..

 1. Eller strunta i att sola så mkt? Jag undviker verkligen solen när jag är gravid då jag lätt får pigmentförändringar. Mitt tips 😉

 2. Åh vilken skillnad, skall lägga det på minnet tills jag får en liten i magen 🙂

  Gillar du Ozzy Osbourne? Hans sälvbiografi är riktigt bra, man skrattar rätt mycket. Han är rått ärlig och skriver med självironi och ja vad skall man säga. Den är bra 🙂

 3. Jag har använt ett serum från MD (finns på vissa Åhlens butiker) och det var super bra mot mina pigment fläckar i pannan. Jag var dock inte gravid så vet inte om det gör skillnad…

 4. Är oxå vallonättling. De var tydligen kända för sin korta stubin och eldiga humör.
  Kan vid uppenbara orättvisor,oförrätter känna vallonblodet koka i ådrorna.

 5. Hej, vill bara tipsa dig om att Helsingborgafestivalen är torsd, fred o lörd. Massor av mat o uppträdanden. Utomhus scateramp o andra aktiviteter som springa i stor plastbubbla osv. Du kan ladda hem helsingborgsfestivalappen. Om du fortfarande e i Skåne alltså! Kramar

 6. Äsh, pigmentfläckarna har inget med vallon blodet att göra, oftast är det vi blondiner som får dom, och det spelar ingen roll vad man gör för at undvika det då dom oftast startar av hormonförändringar i si sådära 25års ålder, sen blir dom såklart värre av solen och av graviditeten då hormonerna rusar runt mer än vanligt) . lider själv av mina, går aldrig ut utan smink, men tycker faktiskt du är väldigt fin i dina maggan.. mina är mer bara stora bruna kluttar än fräkenaktiga! men i höst ska skiten lasras bort!
  kram

 7. Du är så vacker Maggan! Har läst din blogg ett tag och tycker verkligen om den. Säkert extra mycket i med att jag också är gravid och känner igen mej i vissa saker 🙂 Tack för en mysig blogg! Kram

 8. Hej Magdalena!
  Tack så himla mycket för tipset! Fick pigmentfläckar i våras. Använder ”blekningskrämer” men det tar ju sån tid innan de hjälper.
  Att jag inte kommit på detta själv!

 9. såg dig på på svtplay från året då du sommarpratade. och herrejävlar vilken kvinna du är! jag har ståpäls när jag skriver detta, för jag beundrar ditt mod – att öppenhjärtligt berätta om din historia.

  döm om min förvåning att när jag surfar in ser jag bara bilder från ystad (här där jag bor!). hehe, synd att jag inte fått se dig (fast jag hade nog ändå inte vågat hälsa o säga hur jag tycker du är..)

  go girl!

 10. Vilken brun utan sol använder du? Jag behöver en bra, har testat l’oreal men den är sådär.. jag brukar få massa fräknar vilket är okej men däremot inte den fyrkant som bildas i pannan. Så nåt bra tips på en som täcker? Tack oxå för en grymt underhållande blogg! Enda jag läser 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..