Förlåt mamma!

Oops! Nu har jag allt tagit ut svängarna! Den här veckan måste solen ha gjort mig galen! Visar jag inte pattarna så diskuterar jag sex! Vad kommer det för smaklöst härnäst?!


LÄS HÄR!

Förlåt mamma!!!
Ett frikort är INGET för mig, usch vad vulgärt och äckligt! 😉
Allt DU läser (eller alla sura kristna utan humor) ska ni läsa med en nypa salt. Det är på skoj, ironiskt, lite knasigt OCH på låtsas. Jag skulle ALDRIG tänka mig att idka samliv utan att vara gift. Eller vara otrogen och leva i synd vid sidan om min partner..


Ser du likheten mellan mig och damen i ”All about Mary”?

Haha det skulle ju kunna vara jag!
 1. Äch, strunta i alla knäppa komentarer, du är den du är! :)))
  Vart har din Franska Bulldog tagit vägen??? ser bara en Pudel numer…
  Kram kram! /Lena

 2. Hej hej
  Har hängt med på din blogg sen du började blogga, ( även hos bloggfamiljen)

  Men har aldrig kommenterat något.
  Nu är det på tiden 🙂
  Blir såå full i skratt av folk som kommenterar dig.
  Kan inget annat göra. 🙂
  Tycker det är helt underbart med människor som dig, som kan vara dig själv och även bjuda på lite extra!
  Det borde finnas fler av oss.
  Forts vara dig själv, det gör jag oxå.

  Jag har 3 barn, ensamstående mamma.
  Jobbar på nätterna o är ledig på dagarna för att kunna vara Med på allt med skolor o dagis.
  Samtidigt som jag får egentid när dom är där.

  Jag har blivit misshandlad, kränkt o bedragen av olika förhållanden jag har haft..
  Har tänkt många gånger på om det är mitt fel när det händer..
  Men har blivit så stark o byggt upp mitt självförtroende nu, så jag vet att det inte är mitt fel!!!

  Det jag vill komma fram till är att folk som stör sig på så löjligt som pattar

 3. Med eller utan bh mm kan omöjligt varit med om någon här i livet.
  När man tar sig tid att kommentera,gnälla o kritisera om andra människor!
  När man har varit med om sjukdommar, misshandel eller misst någon anhörig, fam eller barn mm mm mm
  Då har man annat för sig än detta trams!
  Prioterar annat!
  Vet att livet är kort o kört!!
  Så Maggan go Maggan go!!!!!
  Ignorera dom ödsla inte ens en min tid dom
  Som stjäl energi av dig!
  Lycka till med allt o din nya kärleks familj!
  Njut o kram!!!

 4. Vad det än kan tänkas att komma för sjuka saker så ser jag fram mot dem. Jag hinner inte kommentera så mycket längre, men jag läser – jag lovar.
  Kram

 5. Jag tycker synd om dig maggan!
  vi är nog ett ganska stort gäng som läst och följt din blogg under en längre tid nu, och vi tycker ju såklart att du är underbar;-)
  Men när du drar ett skämt, är ironisk eller tar ut svängarna lite, så måste du efteråt inom parentes eller med stora bokstäver förklara att det är just ett SKÄMT. För att på så sätt undvika att det ska bli krig bland kommentarerna.. Jag beundrar din ork att förklara och näst intill be om ursäkt för din underbara personlighet. själv hade jag fått extrema utbrott om folk vänt och vridit på mina skämt, mina uttryck eller uppenbarligt skämtsamma ”åsikter”. Din blogg är helt klart en höjdpunkt på dagen:-) Sänder en stor beundrar-kram till dig..:-)

 6. Hej,
  Min forsta kommentar… ytterligare en smygtittare som aldrig ger sig till kanna… Men nu rakade jag ju lasa en tidning som listade solcremer som reducerar fraknar och da tankte jag pa dig, har for mig att du inte gillar att bli for fraknig. Jag bor i England och vet inte om cremen saljs hemma, men vart ett forsok… Den heter Antipodes Immortal.

 7. Har också följt din blogg länge men helt plötsligt känns de som att du börjar spåra ur och inte längre är dig själv utan snarare hur du ”ska” vara.. Mycket tråkigt

 8. Hej Maggan! Jag är en tjej på 24 och har läst din blogg länge, sen du startade den tror jag. Har aldrig kommenterat förut men jag älskar dina inlägg och din humor. Jag läste din bok igår, hela boken i sträck bortsett från en matpaus. Min sambo tyckte jag var väldigt tråkig men jag kunde inte låta bli att läsa färdigt (sambon fick uppmärksamhet när boken var färdigläst 😉 ) Ja just de, jag har inte läst en bok sen jag gick på gymnasiet någon gång, om ens då. För att komma till det jag ville säga så var boken riktigt bra. Jag beundrar dig på alla sätt och vis. Vilken fin människa och fin mamma du är! Tack för att du är den du är och lycka till med bebisen!

 9. Varför skriver du ”Förlåt Mamma”? Inte skall du behöva sig förlåt till din mamma om du nu hade tyckt och kännt så på riktigt, nu förstår jag att du är ironiskt i den här interjuven men det gör väl hon med men annars vad är det för ”krav” hon har på dig? Sen så skriver du ju ”Jag skulle ALDRIG tänka mig att idka samliv utan att vara gift” fast är det inte det du har gjort med Filip?! Eller är ni gifta?! Har jag missat nått?! x

 10. Hinner inte heller kommentera lika ofta som förut, men jag är också här inne nästan dagligen för att läsa och ta del av din härliga, knasiga personlighet! 🙂

  / Karolinka

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..