Ärligt!?

Haha! Skämtar ni med mig, eller är det på fullaste allvar ni tror att jag med flit står och poserar fläskpatte och hjärtiga långkallsonger i min hall?!?!
Jag var tvungen att gå in på sidan och kika vad grejen var. SORRY om jag äcklat någon!
Det är en H&M tshirt som fått en hemsk skugga över sig (och jag sover inte i BH).
Hemskt ledsen om jag upprört någon! Det var verkligen inte med flit dessa avskyvärda mjölkfyllda silikonpattar skulle skymta fram. Jag tittar inte noga på bilderna innan jag lägger ut dem med min telefon.
Men jag LOVAR dig att jag ska omta, retuschera, välja med omtanke i framtiden.
Förlåt från hjärtat, för att jag förstört din dag!


Vidrigt! Haha
 1. Åh vad jag älskar ditt subtila sätt att be folk dra åt skogen med fjantiga åsikter om kort som råkat bli.

  Men vet du. Dom har mer tid och mer avundsjuka.
  Plus att dom inte förstått sig på dig!

  Du är helt enkelt Sveriges bästa, ärligaste, personligaste, ironiska, roligaste bloggerska!
  Vi kan känna igen oss med dig.

  Tack Maggan – fortsätt så!

  Wii. Nu försvann min kommentaroskuld också!

  Kramar till dig!

 2. Ärligt? Du är världens salt Magdalena. varför ska vi inte kunna visa oss i nattsärken o osminkade för. Mitt liv innehåller smink, snickarbyxor, klänningar, högklackat, snor, gråt, skratt, bajs och lite lycka. Heja livet <3

 3. Jag läser din blogg flera gånger om dagen, älskar den och tycker du är så djäkla skön!! TACK för att du bjuder på dig själv och att vi får ta del av ditt liv 🙂

 4. Ärligt, jag såg bilden & tyckte att långkallingarna var kul, men det var först när jag såg kommentaren & tittade på bilden igen som jag förstod vad som menades!
  Kanske beror på var man fäster blicken? Om man inte vill se en mördad mullvad ska man inte titta upp under kjolen liksom… 😉

 5. Maggan, jag vill läsa om ditt ”kändis” liv. För du berättar att du är precis som vanliga dödliga. Jag känner din värme, glädje, klumpighet och din enorma humor. Fortsätt så 🙂
  Kram S

 6. Jag gillar att läsa din blogg för den är just ÄRLIG och full av allt möjligt. Fortsätt som du är, du ska ju inte göra dig till för att EN människa tycker nåt annat. Kram

 7. va faan vi vill ha den där äckliga sunkiga maggan ju…vi älskar ju dig som du är, även om du rullade ner från skötbordet som liten…heheh de som inte vill se dig , som du är, behöver väl inte komma in på din blogg….förstår inte grejen med det? ge fan i att håna våran sunkmaggan nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ärligt!!! det är så skönt att sk. kändisar visar sina rätta jagen(heter det så) och inte skäms för det…hurra för dig…du är mänsklig precis som jag, eloge till maggan!!!!!! kram heidi

 8. Hej!

  Tänkte bara säga att jag älskar din blogg och är inne och läser flera gånger per dag. Jag tänkte inte alls på det när jag såg bilden först. Det har nog att gör med vad det är man fokuserar på. Jag tycker du ska lägga ut de bilder som du vill. Om folk stör sig på det behöver de väl inte kolla.

  Tack för en underbar blogg!

 9. åååååå Maggan!!! jag bara älskar dig, garvar alltid gott av din blogg!!! Underbara människa, lova att ALDRIG ändra på dig!!! du förgyller min dag 🙂 Kram Sofia

 10. Maggan, det handlar om små, grå, nobodypeople out there …
  Du är supergullig, skit i dessa bitterfittor nu !!

 11. Måste bara få säga att även om du inte är stormförtjust över dina bröst så tycker jag dom ser assnygga ut!
  Hejja dig!

 12. Underbara, ljuvliga,störtsköna, ironoska,snygga Maggan!! skit i de avundsjuka moralkärringarna. Jag läser din blogg dagligen and I Löööv it!!!en patt eller två få man tåla annars läs någon annan blogg. du bjuder på ditt liv på ett briljant härligt sätt, fortsätt!!! kram

 13. Ha ha, vad jag garvar!! att folk retar upp sig på den bilden!! Vad är grejen!! Tycker det är kul att du ger blanka fasen i att genomstudera de bilder du lägger upp, det blir ju mer naturligt så! Att skymta lite bröstvårta är väl ingen big deal!! Undra vad dessa människor som stör sig på en sådan bild tycker om en amningsbild?? En sån måste du lägga upp när bebben är här! Bara för att retas;)

 14. Människorna som klagar måste vara djupt avundsjuka på att du vågar vara naturlig.. jag tar alltid morgonrundan med hunden i pyamas så jag har full förståelse för att du åker omkring i den 🙂
  du är helt enkelt bästa bloggare

  Jätte kramen till dej/er

 15. Det var två el. tre knasbollar som kommenterade på det viset..

  Strunt i dom och lägg ut de bilder som du känner för Maggan, det är ju din blogg!

 16. Brukar inte kommentera men nu är jag så irriterad så jag måste!

  Guuud att folk orkar!! Jag märkte att din tröja var lite genomskinlig, fnissade lite för mig själv och tänkte det där kan Magdalena inte ha varit medveten om. (-: Sen var det inget mer med det!!! Klart man förstår att det inte var med flit! Det förstår nog dom där BFna också men dom måste ju ha nått att reta sig på för att ta sig genom dagen!

  Kram på dig Maggan och jag hoppas att du inte tar åt dig av dom där larviga kommentarerna!

 17. Ärligt talat! Jag såg inte ens det. Jag tittade på dina snygga långkallingar;).
  Hoppas folk har sett bröst förut. Det har i alla fall jag gjort och det är väl inget konstigare med det än ett öra tex.
  Kram på dig Maggan.

 18. Skulle jag haft bröst som dina kan jag lova att jag skulle posera och visa upp dem på varenda bild som togs på mig 😉

  Ha en bra dag Maggan och grabbarna

  Kram

 19. Jag hoppas verkligen att du inte bryr dig om alla elaka saker som skrivs. Du är ju jättegullig i ”särken”. Vi vill ha dig precis som du är, du får inte ändra på dig. Så ärlig o härlig o bjuder verkligen på dig själv. Fortsätt så, snälla…. Kram.

 20. Magdalena, du är bäst! Skit i surkorvarna. Du är hur snygg som helst och dessutom har du humor. Självklart har din fina Filip fallit för dig! Puss

 21. *ha, ha* vad folk är ”roliga” Jag avr tvungen att gå tillbka och kolla. Hade läst det inlägget men inte reagerat det minsta. Och varför skulle man??
  Folk som ser sånt och STÖR sej på sånt är såna som LETAR efter nåt att klaga på. Jisses…

 22. Hahahaha…kan inte sluta skratta. Underbart! Om det är någon som stört sig på bilden är det väl bara att klicka sig vidare eller skänka han däruppe ett tack för gratisglutten 😉

 23. Men va faan.. Nu får ju folk ge sig.. De är ju de jag älskar med din blogg att du inte förskönar allt som andra gör.. Som kan ta ”nyvakna” bilder o så är man fullt sminkad och håret fixat.. Vi som följer dig varje dag gillar dig för den du är o just för att du är dig själv.

  Bamsekramen!!!

 24. Jag var tvungen att gå tillbaks och kolla – hade missat det totalt. Jag såg bilden men inte tänkte jag på vad som syntes igenom. Det beror kanske på vad man har i huvudet…? Som en sån där bläckplup-psykolog-bild 😉

 25. Hahahahahah!!! hur kan man reagera över den bilden???Retuschera aldrig dina underbara bilder,Maggan…det är det som är charmen med dig!:) Alla bröst är fina, både de som pekar uppåt,neråt, åt höger eller åt vänster;) puss o kram

 26. Hahaha jag tänkte inte ens på det när jag läste. Fick oxå gå tillbaka och titta. Att man orkar bry sig om en sån sak!!
  Tack för den bästa bloggen ever!!

 27. Oh may gaaaad har nil fått solsting, har värmen stigit er åt huvudet….va trött man blir på såna där gnäll människor, ryck upp er & skaffa nått vettigare att gör än gå runt & sprida er skit….Har lust att häva ur mig en hel del svordomar men hjälper ju inte mot såna där människor…Maggan skit i dem, de är väl avundsjuka eller nått du är en toppenpingla…KÄRLEK*

 28. Jag håller med…NU FÅR FOLK GE SIG!!!!Hur orkar dom!
  Sluta ALDRIG att vara den du är Maggan! Dom flesta av oss här inne tokdiggar dig för just den du är!Det lyser igenom liiiite avundsjuka tycker jag..men det är ju lätt när man gömmer sig bakom ett tangentbord 😉
  Jag gillar dig helt ocensurerad,du är som oss andra, HELT VANLIG o MÄNKSLIG!!!!
  Stora favviskramar från mej…-
  hej!

 29. Ja min kommentar var i alla fall att hon visade mer än vad hon säkerligen var medveten om (precis som hon själv säger), lätt hänt när man mobilbloggar 🙂 Men i övrigt så måste jag nog säga att var och en har rätt till sin egen åsikt så länge man inte trampar på någon annan.

 30. Maggan, du är ju ba’ för störtskön människa!! Bilder upplagda med torr eller blöt t-shirt, skit samma. Du är go’ vilket som. Jag följer din blogg flera gånger om dagen och du är en sån fin motvikt till andra utseendefixerade, anorektiska, plastikopererade och retuscherade bloggar som drar så sjukt mycket unga tjejer (har en 16-årig dotter så jag vet) till sig och som sätter upp ett ideal som åtminstone inte jag vill ställa upp på.
  Jag förundras över hur elaka saker kvinnor faktiskt kan säga till andra, allra helst till de som är vackra och framgångsrika. Ibland är det så att man skäms över sitt eget släkte och över hur vi beteer oss!

  Var precis som du är. Du är en inspirerande och kärleksfull människa med självdistans och grymt kul humor. Du bjuder på dig själv och jag skrattar med dig var och varannan dag

  Blessings och kram på dig 🙂

 31. Sträck på dig Maggan.. Dom som kommenterar sådant gör det av ren och skär avundsjuka… Det finns ju som sagt en del som inte är nöjda med sina liv, då måste dom försöka dra ner andra som dom är avundsjuka på i sina hålor…
  Du Maggan… Du får inte rätta dig efter dessa bittra stycken.. Vi andra vill ha ”VÅR” Maggan så som hon är..

  En STOR kram till dig för att du är som du är…

  http://www.mingel4u.se/

 32. Kära du, låt dessa illvilliga människors kommentarer rinna av dig. Jag häpnar. Blir ledsen. Ska vi inte vara snälla, goda? Blir skönare då! Tjo ho!

 33. OMG…att folk orkar ha tid att fundera på sådana saker. Att de går igång på att en tutte råkar synas genom natt
  t-shirten…herregud liksom. De går säkert omkring likadant hemma, skillnaden är attde inte har en blogg.
  Go Maggan! 🙂

  Kram

 34. Du är alltid fin Maggan, pyamas eller finklänning spelar ingen roll. Att sen en del kaske tror jag vi människor föds perfek sminkade och galaklädda, får stå för dem tycker jag. Din charmighet är ju DU, det är ju det som gör dig till den ärliga, charmiga Magda vi gillar! Kram!! <3

 35. Men allvarligt!? Hur töntiga kan människor bli? Tror att de är avundsjuka på dina bröst, annars skulle de lagt märke till de fräcka långkallingarna 😉
  Bry dig inte och retuschera inte, vi som läser vi vara med i ”verkligheten”!
  Ha det så gott!!!!

 36. hejsan

  Jag såg bilden i morse, och tänkte att :-hoppsan, nu finns det kommentarer att läsa i kväll 🙂 Att folk orkar… du är ju super…. kom ihåg det, och ändra inte på dig!!
  Kram

 37. Men jisses Amalia vad folk hakar upp sig på småsaker! När man är gravid är man ”en babybehållare” inte en vanlig kvinna tycker jag så skit i dumma kommentarer! Dessutom är du jättefin i dina hjärtkallingar och vita tisha!
  De som kräks galla över din kropp är nog bara avundsjuka som attan . FJÄRDE killen! En prestation Maggan!
  Lycka till med allt!!!!

 38. Men hallå!!! Vilka töntar! Du e stört skön just för att du tar en bild precis så som du är!!! De är bara sura för att du ser bra ut ändå 😉 inte alla kan bära upp en gravid mage, nyvaken feja, mega tuttar, tvätt å skräp med en sån stjärn glans å charm!!! Just love U

  / Frida

 39. Men herregud…. När ska tjejer sluta kritisera varandra på det här viset? Trist att personer som följer din blogg har så mycket avundsjuka inom sig att det till slut spricker. Din blogg är ärlig och härlig! Heja dig!

 40. Haha folk är så roliga! jag läste inlägget igår utan att jag tänkte på tuttchocken alls 😉 vissa letar väl bara efter nipples dagarna i ända :p
  Kärlek till dig, och dina! Du är så vackert gravid.

 41. Herrejesus! Hur orkar ni moralkärringar? Har ni inget vettigare att göra än att predika om en sån naturlig sak som bröst. Skärp er tjejer! Maggan bjuder sååå mycket på sig själv och ironin finns med i många av hennes inlägg. Njut av det, skratta och gläds åt att Maggan låter oss ta del av hennes härligt galna sida utan att sätta upp en fejkad perfekt fasad som många andra bloggare gör. Här skrattar vi och har kul! Du är bara för härlig Maggan!!!!

 42. Bry dig inte om folk som märker detaljer, det är ju helheten som räknas. Tycker du är störtskön, läser alltid din blogg, varje dag! Fortsätt i samma anda, du förgyller dagen för många, du är äkta och genuin och har en sjukt härlig humor, heja Maggan!
  Kram, Berit

 43. Du är underbar Maggan!! Det jag älskar med dig och din blogg är att du bjuder på dig själv, Själv fastnade min blick på dina häftiga hjärt byxor 🙂 Underbara!!!!!

 44. Det finns folk till allt. Jag tycker bilden var naturlig och fin. Vad tusan det är ju det som gör din blogg liksom. Att du faktiskt visar att du är som alla andra!!

 45. Men Herre Gud, om man inte gillar nån bild så låt bli att titta då… hoppa över bilden!!
  Det är nämligen VÄLDIGT frivilligt att läsa bloggar och om det inte passar så låt bli…
  Men om man inte har nåt roligare att göra än anmärka så har man definitivt alldeles för lite att göra.
  HA DET GOTT

 46. Jag tror inte jag hade märkt något, eller tänkt på det hur bilden såg ut…Då jag läste ditt inlägg först så trodde jag faktiskt att det skulle se mycket värre ut.. Du e jätte fin o HM tshirt och hjärtiga långkalsonger Maggan! 🙂 Puss o kram!

 47. Men snälla ni….. finns det NÅGON, & då menar jag verklien NÅGON, som bjuder på sig själv så mycket som Magdalena??? Jag tror inte det. Hon är ju ändå en känd person, jag tycker att alla andra bra visar upp bilder när dom ser som bäst ut…….
  Skärpning!
  Hon vill väl för f.. inte göra någon illa på något sett.

  mvh Camilla
  p.s så där ser man ut om man har försovit sig…

 48. Men allvarligt, man tror ju att det är ett skämt! Förstår inte folk att det är det som är de charmiga med dig: du bjuder på dig själv och ibland är du uppstylad och fixad och ibland står du i hallen med pyjamas osminkad. Det är ju därför jag gillar din blogg, du är så naturlig och är dig själv, fortsätt med det ! STOR Kram till dig och fina magen<3 ( och dina patt-skämt får du absolut inte sluta skämta om!!) 🙂

 49. fortsätt vara dig sjäv maggan!! Jag fullkomligt ÄLSKAR din blogg, är inne och kollar flera gånger om dagen. Lägg ut precis dom bilder du vill utan att bry dig om missnöjda pessimistiska människors idiotiska kommentarer! Jag är en nybliven förstagångs mamma och tycker du är en riktig förebild! kram till dig

 50. Kom ihåg: Man dömer andra efter sig själv.

  Det är just vad dessa personer som skriver sådant crap (SKIT, rent utsagt!) gör!

  Uch så trött jag kan bli på folk! Å du Maggan: Tummen upp till dig och din grymma bloggisch!

  Stor kram Karolinka

 51. Älskar din blogg, bara så du veeeeeeet 🙂
  Fortsätt vara dig själv, du är för härlig och rolig!!!!!
  Massa kramar i värmen!

 52. Bry dig inte om dumma kommentarer,lyssna till dom fina.Du är en fantastisk kvinna på många sätt men jag måste medge jag gillade dom fina pyjamasbyxorna.
  Ha en fantastisk sommar,för det ska jag ha!

 53. Det jag älskar med dig Maggan är att du INTE gör dig till. Du lägger ut bilder i ”morronfrissa”, ”pyamaskläder”, du är så härlig. Fortsätt som vanligt, dom det inte passar kanske får läsa någon annan blogg.

  Du är bäst
  Tess

 54. Men hur orkar ni? Maggan råkade visa lite bröst, vad gör det? Alla har ju bröst. Helt naturligt. Tog någon skada? Skulle knappast tro det. Hade madam inte gjort ett inlägg om detta så hade jag aldrig märkt det. Jag fick titta väldigt noga för att se det. Så, vill ni inte se, titta inte så noga nästa gång!

  Maggan. Störst, bäst och absolut vackrast!!

 55. Helt enkelt är det nog så att du provocerar DESSA MÄNNISKOR med din vackra kropp!??

  Sådan avundsjuka lyser igenom precis som din ”fläskpatte” och är nästan lite roligt? Om en patetiskt, och naturligtvis på en ytterst barnslig nivå!

 56. Säger som många andra: vad är det för fel på människor?
  Blir så trött på gnället! Fan, jag tänkte inte ens på dina tuttar innan jag läste det här inlägget. Beundrar dig ofta för att du vågar lägga upp naturliga bilder som visar hur du FAKTISKT ser ut, inte de där photoshoppade bilderna som hade passat i herrtidningar. Du är grym!
  Låt dig inte provoceras av de små nättrollen.

 57. Maggan, inte ska du be om ursäkt för en bild där man kan se ”tutte” !! Du är en härlig och humoristisk person, fortsätt med det ! Det är ju av den anledningen som jag / vi läser din blogg ! Go girl !! Välkommen till Skåne . Kram på dig

 58. Maggan du är toppen! Såg inte brösten utan de fina byxorna.
  Skit i folk som gnäller. Du har ju snygga bröst 😉

  Kram till dig!

 59. Hahahahaha…allvarligt!? Vad är det för fel på er? Sura jä*la pms kärringar är vad ni är! Hon lägger väl ut vilka bilder hon vill?! Ni blir säkert bara illa berörda bara för att ni själva inte ens är i närheten av Maggans skönhet!! Både hennes inre och yttre! Lägg er energi på annat än att gnälla en massa!!

  Btw..Underbar blogg! Keep up the good work! 🙂
  Kram!

 60. Mycke o bråka om en tutte, alla har sådana.. killar och tjejer. De finns för sjutton karlar med större brön. Åk ner till stranden en varm sommardag så så ska ni få se på bröst. Ska ni gnälla på dom å? Äh! Jag reagerade snarare på de hiskligt fula hjärtbrallorna.! 😉 Du är toppen Maggan!!

 61. Men snälla nån! What’s the fuzz about………..tänk att det alltid finns viktigpettrar överallt som måste sitta o peka finger om allt och alla. Ta inte åt dig överhuvudtaget, det är din blogg o du lägger upp vilka bilder du vill! För det är ju helt fritt o bestämma sig för om man vill läsa bloggen eller inte!
  Kramar

 62. Din blogg är den bästa!!!! Visst är det en dålig egenskap som en del har: ”avundsjuka”… Fortsätt att vara dig själv!! Vi är så många som ääälskar din blogg!!! :))))

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..