Äckliga jättebröst!

Jag genuint ogillar mina bröst just nu, idag speciellt! Stora! Större än ett huvud, och större kommer det bli. De är inga bröst! De är pattar, tuttat, raggsockor med gröt i!
Skulle jag svinga det högra, och få upp farten, då skulle jag lätt kunna ta död på ett barn eller ett mindre däggdjur. (och utan problem kunna slå ut alla tänderna på en vuxen karl)
Plötsligt har jag fått ytliga blodkärl i värme oxå?! Jag ser ut som en utomjording.
Jag VILL ha små bröst, nästintill inga alls. Skulle jag ha små bröst, så skulle jag se hälften så stor ut.


Kika in de här blodådrorna, det ser ut som motorvägstrafiken i Hongkong.


Vilket jäkla skitproblem! Tänker du nu, Jepp! (Jag med) Ett riktigt jäkla banalt och futtigt skitdilemma.
Men ibland måste man få ha det oxå, har jag kommit fram till.
Jag läste en artikeln om fattigSverige i en kvällstidning häromdagen. Jag grät när jag läste om lilla Viking som inte hade råd med Fotbollsskor, jag skämdes! Jag äcklade av mig själv och mina ibland små vardagsbekymmer. Jag ville ge honom Lance fotbollsskor!

Vad bra många av oss har det. Vad tacksamma vi ska vara!
Jag är tacksam! Mycket tacksam att jag har det så bra, att jag lyckats skapa det jag har, att jag har mat, är frisk och har tak över huvudet.
OCH jag förstår att det kan provocera människor när man klagar över skit, jag provoceras av mig själv ibland.
Men ska man straffa sig själv då? Isåfall måste jag lägga ner min blogg, lägga mig i ett mörkt rum, skämmas och tortera mig själv.
Nej, det tycker jag inte! Jag är glad för andra, (ibland lite sotis) när jag läser att ”Isabella Adrian” köpt en 10 Chanelväska (när mina nya är fejks från Kina) Att Gynning shoppar loss på Acne. Kul för henne.
Att blogga är en lyxhobby, det är tillfälliga tankar, handlingar, man försöker hitta ämnen som berör, banala saker, fåniga saker, små och stora saker. OCH man måste ta det man läser, skriver med en nypa salt.

Om man skulle straffa sig själv, så skulle INGEN av oss här kunna öppna munnen. För det finns ALLTID någon som har det sämre.
Jag gnäller över kön, när min vän just miste sitt barn. Jag gnäller över hängpattar, när någon med bröstcancer inte har några, jag gnäller över min lön, när många inte får någon alls. Jag klagar på migrän, då människor dör i cancer, att mina killar är stökiga, när folk inte kan få barn. Att jag har SVÅRT att betala mina räkningar, när familjer INTE KAN betala sina, att jag avskyr min trädgård, när många inte har trädgård mm

Vi kan inte straffa oss själva, men vi kan uppmärksamma varandra, vi måste reflektera, få tankeställare och fundera på hur vi kan hjälpas åt. När jag läste om Viking så insåg jag hur jäkla rätt ute jag var med mina funderingar och drömmar om ”dröm’stiftelsen” kunna hjälpa killar som Viking att få uppleva saker som ”jag” och mina ungar tar förgivet.

Det är något JAG kan göra, och nu fanken har jag gett mig tusan på att försöka verkställa det.

Trötta korvar på väg till skolan imorse.
Möten, samtal och pappersarbete kommer fylla hela fredagen. Vad ska du göra i helgen?

 1. helt rätt..vi kan inte straffa oss själva för att man har ”lyxproblem”..
  det finns ALLTID de som har det sämre..(man kan uppskatta det man har istället)
  man kan hjälpa dom som har svåra problem istället..tycker din idé med stiftelsen är toppen!

  sen kan stora pattar och aliens ådror vara nog så jobbigt om man inte känner att man har ork till att ha bröst flängandes framför ansiktet..
  hoppas ni får en fin dag..
  här hade vi skolavslutning igår och har äntligen sommarlov..
  det pissregnar,men gör inget för vi ska ingenstans:)
  kram!

 2. Man brukar säga att klagar man på små vardagsproblem eller sk. ytliga problem som vi alla gör ibland, så har man det ganska bra. Du får se det som ett gott tecken, för du vet ju vad det vill säga att ha det riktigt tufft, och när man har det riktigt tufft eller är svårt sjuk tex så har man ju bara den önskan om att bli frisk eller bara att hålla sig ovan ytan. ”Njut” av att du kan ”klaga” på små vardagsproblem, jag försöker tänka så själv då jag har gått igenom ett och annat i livet, att när problemen inte är större än vilken frisyr man ska ha, kläder som inte passar pga hängmage då är livet trots allt ganska bra!! Ha en riktigt bra dag fina Maggan!

 3. En stiftelse tycker jag låter som en toppen idé jag satt och tänkte precis samma tankar som du igår men precis som du skriver man kan inte straffa sig själv men man kan på andra sätt hjälpa de som har det svårt! Tack för en jätte fin blogg

 4. Vi kan byta byst om du vill… Jag dras med ”jättepattar” meloner, fotbollar, basketbollar ja jag kallar dem allt. Skulle gärna vilja ha så liten byst som dig om så bara för en dag… Nej vi ska vara stolta över oss själva istället.

  Du är vacker Magdalena vad du än skriver även om du inte känner dig det just nu. Älskar din blogg den är så ärlig och rättfram. saknar dock att du knappt skriver något om Isak men har förstått att han inte vill vara med. Vilket inte min kille i samma ålder skulle vilja heller.

  kram
  Lotta

 5. Nä, ha dåligt samvete för att man inte ligger minus på kontot är det ju ingen mening med. Det är bara att vara tacksam för det man har! Att ta det för givet är nog dock vanskligt…
  Själv har jag ingen inkomst sedan 6 månader. Jag är bedrövligt fattig om man bara ser till saldot på kontot. Men rik som ett troll då det kommer till kärlek och upplevelser!
  Fattig behöver ingalunda betyda lite pengar. Jag tror det finns gott om fattiga miljonärer också faktiskt…

  (http://whoopsiedaisie.blogg.se)

 6. Jag försöker att varje kväll när sonen min är lagd, jag sitter på balkongen och ser ut över havet och båtarna ,att känna tacksamhet över något som har hänt under dagen, Ibland är det svårt, då man möts av avundsjuka och annat, men ändå något lite. Kanske var det ett leende från kassörskan, eller en trevlig herre som berömde din hund.

  Läs gärna min blogg =)

  idasn.blogg.se

 7. Håller i bröstsnacket. *ler*
  Har inte jättestora, men skulle lugnt kunna ha inga alls nästan.
  när det gäller nästa så är det helt klart så att man inte kan lägga sig i ett mörkt rum och göra ingenting.
  Men man kan göra något OCH vara tacksam för det man har.
  Ha en underbar dag !
  Själv jobbar jag och sen ska jag göra typ ingenting.
  Kram

 8. Hej Magdalena!
  Ville bara önska dig lycka till med fortsättningen av graviditeten. Även om du inte gillar brösten just nu så tänk på anledningen till att dom ser ut som dom gör. Jag har stora bröst (75F) och dom blev ju inte direkt mindre när jag var gravid. Men tanken på att dom snart skulle ge mat och näring till mitt barn gjorde att jag ändå kunde se dom som nåt positivt. Du är förresten supersnygg som gravid. Med stora bröst, ådror from hell och allt…
  Ha en skön sommar!

 9. God morgon goaste Maggan!
  Gud,sååå vacker du är på bilden,vilka ögon!!
  På tidiga 90talet skulle jag nästan kunnat gjort vad som hälst för
  ett par stora bröst..Men hade turen att inte ha råd!
  Nu har jag gått upp i vikt&jag genuint hatar mina sadelväskor till
  pattar!!!
  Hoppas ni får en trevlig Fredag!Kram/gamla korven E.Annika

 10. Om du vill ha små bröst går det väl att förminska dem (efter graviditet o amning osv såklart) likväl som det går att förstora dem?

  Vad fin du var på bilderna! Läste Bingos bok häromdagen förresten, det var lite kul emellanåt. Dock tyckte jag sjukt synd om Hannah när jag läste hur han gjorde bort sig på hennes o Daniels bröllop. 🙁 Tur att du var där och skällde ut honom!!

  Kram till dig o trevlig helg!

 11. Läser här dagligen men brukar inte kommentera. Jag är väl en av de mindre bra lottade här just nu, men inte SÄMST. Jag lever som ensamstående med två härliga tonåringar och jag är långtidssjuksriven. Å nu ska du få höra, JAG beklagar mig över att jag gått upp i vikt, att jag har en dålig hårdag, att jag känner mig ful och pms ig osv. Det hör till…. Skulle vi inte få gnälla över oss själva och ”ytliga” ting så skulle vi nog fasen inte uppskatta de bra sakerna heller…

 12. Maggan, du är ju sjukt snygg! Sträck på dig och var nöjd. Jag vet precis hur du menar med att små bröst ”känns” vackrast. Man vill inte att de ska ta för stor del av kroppen. Men… du är ju otroligt naturligt vacker på bilden!!!!

 13. Btw. Du är jättefin och jag tar förgivet att din man talar om det för dig så fort han får chansen, den lyckan har jag fått och det betyder sååå mycket.
  När man är gravid känner man sig inte vacker som de på bilder och hört berättats om hur det ska stråla om en, men du strålar även fast du inte ser det själv.
  Det lyser i dina ögon att du bär något helt fantastiskt och unikt inom dig.

 14. Du maggot man får klaga och vresa ibland. Vet precis din känsla med de däringa brösten som inte känns bekväma men det förändras. Du är fin och det som är viktigast din F älskar ju dig som du är han ser dig dagligen sedan är det ju resultatet av er kärlek :).

  Jag tycker precis som du att sockertoppar gör att kläder sitter finare på kroppen men jag får helt enkelt gilla läget.
  När jag har sådan gnälldagar som gubben säger som inte orkar med mig så brukar jag tänka att de finns ju de som har det sämre också tyvärr

 15. Jag håller med dig!
  Klart Viking ska ha ett par fotbollsskor!
  Grät och hulkade gjorde jag när jag läste om det och täker på mina små killar som har allt de behöver och lite mer därtill!

  Jag vill vara med och förverkliga din dröm och dina funderingar vad gäller en ”Dröm Stiftelse”!
  Sätt igång och ta mig med på tåget! (och säkert måga fler som läser din gudomliga blogg)
  // Eva

 16. Gällande att du blev besviken över att barn nr 4 blev en pojke till. Så JA – jag kan förstå att man vill ha barn av båda könen, om man gör så stor skillnad på dem. Följer man könsrollerna med fotboll, gråmurrigt, vilt och farligt för pojkar och sött, gulligt, fint och dockor för flickor – då hajjar jag att man blir less på det ena eller andra tillslut.

  Men vet du vad jag tycker du ska göra? Läs boken ”Ge ditt barn 100 möjligheter istället för 2”. Pojkar och flickor bemöts HELT TOTALT FUCKING (sägs med all kärlek) JÄVLA OLIKA från både familj, lärare, bekanta och omgivningen från att de föds. Är det så konstigt då att de blir på ett visst sätt – när alla förväntar sig- och uppmuntrar det? Det finns aldrig med på agendan att en pojke kanske vill prova och t.o.m. älskar dockor och rosa. Så inte fan är det konstigt om han aldrig upptäcker det.

  Om du är less på fotboll och allt som är stereotypiskt grabbigt. Fortsätt inte så då. Ge Wolfgang.. ;)… en chans att prova på de traditionellt flickiga sakerna också. Och se det inte som självklart att ”tuffa till honom”. Varför inte uppmuntra honom till andra egenskaper som också är viktiga, men som många pojkar missar… omvårdnad, empati, att lyssna och ge plats osv? Tycker du om att pärla halsband, rita, leka med dockor, älskar färgen rosa (osv.) så KÖR PÅ DET DÅ! Ska du skita i det bara för att ungen har snopp? Varför då? Tänk efter… försvinner snoppen för att ungen bär rosa, leker med dockor eller vad det nu kan vara? Nej. Blir ungen bög? Nej, man kan inte framkalla homosexualitet och om han nu skulle bli det – är det så jävla farligt då? Är du rädd för mobbning? Pttja.. mobbning är synd, men det är inget man kan påverka genom att förändra på SINA ungar. Det är ju ungen som mobbar som har problem och det är där problemet ligger. Fokusera på att stärka dina ungar i sina val istället, oavsett hur mycket de stämmer överrens med normen eller inte.

  Magdalena! Jag minns själv hur jag tänkte förut, innan jag var påläst om genus (tips: läs LadyDahmers blogg om du vill ha en bild av genus och barn – hon är underbar!). Då ville jag absolut INTE ha pojkar för att pojkkläder är fula och pojkar är bråkiga. Jag ville hellre ha en liten Suri Cruise-kopia, eller gärna flera. Men vet du vad? Nu bryr jag mig inte längre. Jag blir varken mer eller mindre glad om jag får 3 pojkar, 3 flickor eller både flickor och pojkar. För jag tänker inte längre i banorna att ”flickor ska.. flickor kan inte..” eller ”pojkar ska.. pojkar kan inte!”. Allt är möjligt. Allt är okej. Hittar jag ett barnplagg som tilltalar mig och som är praktiskt – då köper jag det. Och det är så befriande. Istället för att ”oohhh så fint, men nej nej inte till en pojke..”. Samma sak med leksaker, bemötande och ja – allt. Jag tar inte längre för givet att en son blir på ett sätt och en dotter på ett annat.

 17. men du amanda, skillnaderna kommer inte när barnen är små utan när de blir äldre och det är skillnad. Oavsett hur man fostrar så har de en egen syn känsla om sig själv. En son mamma relation ser inte lika ut som en dotter mamma relation även om intressen och annat är samma och det blir tydligare ju äldre barnet blir.
  Min älsta valde ofta avvikande och lekte ofta med tjejer och barbie, pärlade mm problemet ”folk” hade var ju att det fick förutfattade meningar om mig som mamma
  Mina fick(detta är ETT exempel) välja färg på cykel min älsta valde rosa/lila och han fick den såklart men sen finns man ju inte med barnen 24-7 och kan stötta, försvara prata och sällan en 4-7 åring kan det. Han fick höra kommentarer om val av cykelfärg ofta och även jag som mamma fick slängar som ” vi ser att du önskade dig en tjej så synd om din son” vem är person att döma. Man kan inte förändra andra men man kan påverka själv hur man vill bli uppfattad.
  Men självklart uppmuntrar man barnens egna val oavsett kön men det är inte alltid det blir som man tänkt med sin goda gärning/handling. Barn förstår inte alltid varför det blir som det bli eller att det är ex”mobbaren” som har problem.

  Genus är känsligt ämne

 18. Vad tänkvärt skrivet! Håller med dig att det gör så ONT i hjärtat över barn som lever i vårt ”välfärdssamhälle” och inte kan köpa ett par fotbollsskor som kamraterna! Självklart kan det också låta banalt om vi jämför med de barn som inte har mat för dagen i andra länder, men här i vårt land blir fattigdomen synlig på andra sätt, som att inte kunna köpa det andra har för t ex en hobby. Och vet ni vad?! Sitter den här iskalla regeringen kvar vid nästa val så kommer det bara bli värre och värre för de svaga, lågavlönade, sjukskrivna, icke-produktiva människorna i vårt land!! Sitt inte och oja er över ”viking” om ni röstar BLÅTT, för då är det en naivitet och dubbelmoral som heter duga! Idag klarar man sig bra om man har bra utbildning, är frisk, har ett bra jobb, och inte faller utanför de ramarna. Reinfeldt och co gynnar de välbeställda och produktiva människorna, det är kalla fakta. Kyliga vindar blåser i vårt land, och är du sjuk, då är du SVAG. Själv bor jag i ett genomgående ”blått” område, där städhjälp är mer regel än undantag, alla har fina bilar och båtplats runt hörnet. Jag tillhör inte arbetarklassen, jag skulle själv dra nytta av rut-avdrag, men jag kommer ALDRIG rösta för min egen vinnings skull, varför behöver jag ha det bättre?? För mig finns det inget annat; jag brinner för de svaga i samhället, för djur och barn som far illa, och jag har valt mitt yrke därefter! Sedan undrar jag lite Maggan varför du blir avis på dem som kan köpa dyra märkesprylar, när du själv levt samma liv när du levde med Magnus? Då uttryckte du en glädje över någon Rolex-klocka du hade fått i ngn intervju och dina LV- väskor kommer väl ifrån den tiden när Magnus tjänade storkovan? Därför blir jag så förvånad över att du är avis; du har ju själv levt ”lyxliv” med hemhjälp ( au-pair) mm när du var hemmafru? Eller kanske har jag fel? Kanske var det bara ett spel för gallerierna? Hur som så har du väldigt vettiga tankar, det är spännande att läsa dina inlägg som både kan vara galna, ytliga och djupsinniga. Och p.s det är väl bara att plocka ut implantaten efter graviditeten?:)

 19. Glömde fråga hur det går att vara avis på ngn som ”Isabella- Adrian” som inte SJÄLV har köpt sin svindyra väska?? Då kan du ju snarare vara avis på att hon har en MAN som har köpt den? Hon själv är ju bimbon personifierad utan något eget engagemang utöver sitt eget utseende och förhoppningsvis sitt barn då;) Jag kan bli avis på personer som har ”lyckats” själva, med att förverkliga något de satsat på, att de har drivkraften och turen att genomföra något de tror på! Men never ever på en Holywood- fru som inte gör annat än sprutar in botox och gör om i huset för svindlande summor. Istället för att göra något vettigt av sin tid och ”mannens” pengar. Kanske jobba med välgörenhet eller se till att använda sina tillgångar på ett konstruktivt sätt som kan hjälpa andra som lever i fattigdom! Vissa av ”holywood-fruarna” har ju något eget engagemang,men de flesta framställer sig själva mest som trofeèr till sina män. Måste vara så tomt och lite sorgligt. Här florerar nog ätstörningarna och smygsupandet mer än vi kan ana..

 20. Får oxå två stora meloner när jag är gravid o kännermig mycket större i kroppen pga än vad jag annars hade gjort. Men min man är glad 😉 Tror inte att det någonsin spelar någon roll hur mycket eller lite man har…man är nog aldrig riktigt nöjd! Kram på dig !

 21. Välkomna in i min värld! Jag är en före detta kännigendis från Fame Factorytiden som numera lever villaliv söder om Helsingborg! Följ min vardag, tankar o funderingar om livet och följetongen jag precis börjat skriva, om min FF- tid. Kika in vet jag!:)

 22. Du är så klockren : klok, rak,ödmjuk och varm person, också är du snygg också 🙂 Hoppas att dagen och helgen blir bra! Jag ska åka båt ! Kram<3

 23. Jag har också rätt stora bröst (dock naturliga) och önskar ibland att de vore liiiite mindre för då ser man nog liiite mindre ut själv 😉 Fast i stort sett är jag nöjd med mig själv, ingen idé att grubbla för mycket 😛

 24. Jag har trott att du har implantat, vet inte varför jag fått för mig det, tänkte att då kan du ju bara ta ut dem? annars lär de bli mindre snart……..

  kram

 25. Varför jag trodde du hade implantat vet jag inte men jag har det själv efter att ha opererat bort mina bröst efter bröstcancer. Tänkte också att det var så ytligt att operera in implantat och inte bara vara utan men är så glad att jag gjorde det, inte stora men små lagom men att ändå HA bröst känns fantastiskt och jag tänker inte längre på att jag varit sjuk när jag har bröst, tidigare såg det hemskt ut och jag klarade knappt att duscha.

  Var glad att du har FRISKA bröst!!

 26. Jag har själv implantat efter bröstcancer då jag fick ta bort båda brösten. Tänkte först att det var ytligt att sätta in implantat men jag klarade inte ens att duscha när jag inte hade bröst, kände mig ful och äcklig och nu är de så fina, är så glad att jag gjorde det. Inte stora och så men lagom och fina.

  Var glad att du har FINA bröst!!

 27. Jag har själv implantat efter bröstcancer då jag fick ta bort båda brösten. Tänkte först att det var ytligt att sätta in implantat men jag klarade inte ens att duscha när jag inte hade bröst, kände mig ful och äcklig och nu är de så fina, är så glad att jag gjorde det. Inte stora och så men lagom och fina.

  Var glad att du har friska bröst!!

 28. Under graviditeten och amningen efteråt så kan man tänka sig som ett sorts värddjur för en liten människa och belöningen när man slutar amma är ju att man har ”gjort ett rackarns bra jobb” och därefter om allt gått bra då får man tillbaka sin kropp som man kan göra det man vill med!
  Lycka till med Wolfgang, husförsäljning o.s.v.!!!

 29. Haha du är så fin så. Men du har rätt…hur svårt vissa än har det och hur små våra egna problem än kan verka i förhållande till deras så måste man ibland få ”tjura” av sig och klaga lite för att senare kunna uppskatta det man har ännu mer. Det sker så mycket hemskt i denna värld och man önskar såklart att man kunde hjälpa varenda en som har det svårt, men något kanske man kan göra iaf och din idé är fantastisk. KRAM

 30. Jaaa vilken bra idé Maggan, en drömstiftelse!! Vore ju toppen om barn med speciella önskningar kan få dem uppfyllda av någon som inte har några problem med att kunna hjälpa dem. Jag skulle lätt hjälpa till med det lilla jag kan göra, som kan vara något jättestort för någon annan. Jag menar, hur många har inte köpt nya fotbollskor till sina ungar som sen plötsligt inte vill spela fotboll och så ligger de bara där o skräpar i hallen. Då kunde ju någon annan få dem! Hoppas att du orkar dra igång det här någongång. Du är bra du Maggan!! Bamsekram!

 31. Hej Magda, har nu läst ifatt din blogg lite du hade hunnit med en hel del sedan jag var inne sist.
  Det blir säkert jättebra med en kille till 🙂 Är själv en pojkmamma men bara till två och man älskar ju varenda unge lika mycket ändå och det förstår jag att du gör också 🙂

  Hur känns det att flytta från ditt fina hus då?
  Kommer ni flytta från Sigtuna?

  Ha en trevlig helg, själva skall vi på Logdans 🙂

  Kram

 32. Angaende ”dromstiftelsen”… Pepsi har just nu en kampanj dar man kan skicka in ett bidrag for hur man kan ”refresha love”… Det kan vara karlek i alla former.. och vad ar inte storra an karleken till barn??!!

  Jag tror din idee skulle vara ett kanon bidrag. 10 finalister far 10 000kr och far presentara for jury i Stockholm, och vinnaren far 100 000kr for att forverkliga ideen. Du kan sjalv ga in och lasa mer pa: http://www.pepsi.se under utmaningar. Men var snabb, ”audition” ar endast till 12 Juni!

  Lycka till om du deltar!
  Kram

 33. åh, du sätter alltid huvudet på spiken!

  och jag har svårt för mina ”nya” pattar med. köpte ny bikini här om sistens – inte kul när man är gravid i v.24.. fick gå upp några (MÅNGA) storlekar. de första jag gjorde när jag kom hem var att klippa bort lapparna – haha!

 34. Hej hej!! Så fin graviditetsmage du har!! =)

  Funderade lite på det där du skrev om dina bröst.. Varför plockar du inte ut inplantaten om du vill ha mindre? Dina bröst var ju stora redan innan du blev gravid..

  Är verkligen glad för din skull att livet har börjat ordna upp sig för dig! Du förtjänar verkligen all lycka!!

  Kram på dig

 35. Ahhhhhhhhhhh känner igen mig 🙁
  Mina är BOOOOOOOOMBER nu.. (har implantat) o är gravid.
  Geez trodde inte dom skulle bli SÅ Stora..
  Hoppas verkligen dom krymper sen en del :/

 36. varför tar du inte ut implantaten? jag är själv storbröstad, har gjort en bröstförminsking, men nog fasiken är de stora igen…

 37. Så rätt du har, brukar plocka upp den tanken, när jag själv gnäller för att jag inte har ditt o datt. Men jag har friska barn o man, jag har jobb, jag har boende och mat på bordet. Jag behöver inte en väska för 5000, jag kan ta min familj och åka till Thailand varje år. Va fan gnäller jag för, blir trött på mig själv. Lycka till med preggon btw 🙂

 38. Jag har verkligen funderat på att ta ut mina fejkisar efter 7 år, är såå less på dem. Jag vägrar dock göra ett lyft pga ärren. Då får dem vara lite (!) baggy istället haha. Stora tuttisar e svinjobbigt. Bh, tröjor, jackor, yoga, springa, pattsvett, uuöööhhh listan blir lång. Men så tänkte man ju inte när man va så sjukt eager på att få dem ”fixade”. Och, som du säger, man skulle se mindre ut me mindre patte. Fast du är ju jättefin. Varför är man inte nöjd själv?

  Och tacksamhetens dubbelmoralade land, jaaa jag är jättetacksam och lycklig över mina två friska hela glada barn, min älskade make, min underbara bästaste mamma, och för min egen hälsa!! Men man har väl känslor? Eftersom man är människa? Känner man på ett sätt så gör man ju det. Lyxproblem? Nej känsla. : )

 39. Woah! I’m really enjoying the template/theme of this blog. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s difficult to get that ”perfect balance” between usability and visual appeal. I must say you’ve done a superb job with this. Also, the blog loads extremely quick for me on Safari. Outstanding Blog!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..