Shopping, Sjöberg och fotboll..

Möte på lotteriet från 11-15, buffélunch på hotellet och lite tjockisshopping på H&M på vägen hem.


Träffade chefer, gick igenom säkerhet och planerade lite inför sommaren.
Bilden över tog min kollega Rickard (och vän So’Bea’s man.)
Vet du! Rickard Sjöberg ÄR verkligen lika trevlig som han ser ut. Han har ett hjärta av guld, är omtänksam, och enormt rolig! Ibland (rätt ofta) kan en TV’image ljuga, men INTE i det här fallet.

10%off för medlemmar på H&M..

Min underbara underlagscream har tagit slut, så det var dags att köpa ny.

Fotbollsträning och en liten micro’tupplur i gräset..
 1. hej fina maggan….

  ja va me på hm å shoopade idag 🙂 fast inte mammakläder… utan sommarkläder 🙂 har lyckats gå ner 25 kg … gissa va skoj att handla nu i storlek s istället för l hehe

  fast ja saknar ibland min mage me alla mysiga sparkar där inne 😉 gick endast upp 3 kg me lilla sessan 🙂

  ha en jättefin kväll

  kram

 2. Fina Maggot:-) jag läser dina svar på läsarnas funderingar. Funderar på om du inte blir trött på oss?! Vilka frågor… Varför var du inte med henne? Var är han? Var är F? O s v! jag kan inte låta bli att undra vad dessa mäniskor lever för liv? Vad ryms deras vardagar? Hur ser de på sin tillvaro? Hur 17 kan man va så himla nyfiken o ställa så korkade frågor? Jag är jätteglad att du delar med dig av ditt liv o dina vardagar 🙂 du förgyller min dag utan att du behöver redovisa exakt var, när, hur o vem du var med vid vilket tillfälle 🙂 du är bäst! Kram

 3. Klart det blir löjliga frågor och lustiga kommentarer, men om man har en personlig ”naken” blogg där man berättar om sitt vardagsliv så blir det ju också ingående frågor, inte konstigt. Jag är likadan; kan ju skratta åt mig själv när jag läser mina kommenterar och erkänna att det känns lite lustigt många gånger. Och direkt när Maggan svarar om sin nya bil så tänker jag ”kom igen”, du sålde nyligen din gamla för att det blev en för dyr omkostnad (skrev du) och har nu köpt en ny..? I ett gaaaammalt program från förr sa Maggan att f.d ”hogan” var en gåva från sitt ex M. Det är klart läsare undrar, det är lite skvalleri skvallera här inne, och det gör väl inget? Så länge det inte blir hotfull stämning. Maggan hade väl inte kunnat köpa den nya bostaden utan sin nya pojkvän heller; självklart blir det ändrad ekonomisk situation när man är två. Och det är väl skönt! Så länge man behåller sin egen stolthet och aktar sig för att bli ekonomiskt beroende av någon annan människa. Det är en riktig kvinnofälla;)

 4. Hej,
  Tack för en superblogg Maggan..
  Undrar om du kunde svara på vart den blåa koftan är ifrån som du har på bild när du står med Rickard Sjöberg. Har alltid önskat mig en sådan blå färg men aldrig hittat.

  Kram på dig
  /Sanna

 5. Åhh vilken fin blå färg, var har du köpt den? Gillar även ärmarna på den, den ser superskön ut. Hur har det gått med nya jeans, har du hittat några under shoppingturen?
  Tack för din blogg Maggan! Jag har inte så många tjejvänner och vi har inte så tät kontakt, tack vare din blogg får jag min dagliga ”tjejsnack”- dos! Stor bamsekram!!

 6. Sällan jag går in och rättar, men mina Defendrar ”Hogans” har ALDRIG varit några gåvor från Magnus.
  Nu blandas det ihop med annat, och en VÄLDIGT gammalt bil. (Mycket känsligt 😉
  En by bil ÄR billgare i vägskatt, drift, reparationer och försäkring. Jag har en ny bil nu, och den kostar MIG mycket mindre i månaden. Kram x

 7. Hittade du några ”tjockisjeans?” tipset är ju såklart HM. Hittade ett par mammajeans där min första graviditet (hösten 2006). Med mig och alla kompisar så har jeansen gått igenom 6 eller 7 graviditeter och de är fortfarande lagom slitna och skitsnygga.

  Polarn brukar ha snygga jeanskjolar… Dyrt men snyggt, lycka till!

 8. Du har säkert redan svarat på det, men jag måååste bara få fråga villket märke det är på din underlagskräm ( och gärna vilken nyans det är också 🙂

  Kramis

 9. Så sant Maggan, är ju faktiskt skillnad mellan Defender och Hummer, framför allt prismässigt. Klart vi vet att du köpte Hogan, det fick vi ju följa här på bloggen. 🙂

 10. Hello Mags : ) Vilket superfika där hade jag inte haft nått emot att kladda runt, efter 8 veckor utan socker kunde det ha blivit riktigt otäckt hehe ….fint med lite sköna kläder för magen, jag har fått två Oktober barn & det var sjukt jobbigt på slutet av sommaren, gravid svettig ville helst springa runt naken : ) kanske ska testa den där underlagskrämen, behöver en ny bra tack för tipset….tänk att du måste vara nån som ALLTID måste ta upp penningfrågan blabla stackars dig : ( puss & kram hela dan *

 11. Jag har följt din blogg i över ett år nu men är dålig på att kommentera som många andra säkert också är men nu är det på sin plats att jag gratulerar till det lilla livet i din mage 🙂 gud så skoj. har precis själv klämt fram unge nr två och fler blir det nog inte men kan sakna känslan av de små sparkarna i magen och det häftiga med en förlossning. Önskar dig all lycka med F, pojkarna, nya livet, nya lyan, nya bilen osv….känns som att livet står på din sida nu 😉 stor kram till dig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..