Kaffe är det bästa som finns!

Killarna är i skolan, jag har satt mig i lugn och ro med kaffe och macka. Jag känner mig lite låg idag, ledsen! Fina Malin Wollin förlorade sin lilla bäbis i veckan 19, (samma vecka som är i nu.) Det är orättvist, och jag känner verkligen med henne. Vilken mardröm hon lever i nu. Att behöva föda fram sitt döde barn, måste vara bland det värsta en mamma kan behöva gå igenom.
Mina tankar och kärlek går till Malin, jag vill bara krama henne länge….
OCH alla er andra som genomlidit denna fruktansvärda mardröm.
Det fick mig att sparka mig själv i baken! Jag har gått omkring med en urinvägsinfektion i någon vecka.. Värken har börjat sätta sig i njurarna, så jag gick till doktorn i gårkväll efter jobbet..

Nu ska jag in på lotteriemöte, trasorna är på, och tofsen i nacken i är uppsatt. Jag måste ha nya jeans! De enda tjockis’jeansen jag har (passar,tycker om) börjar gå sönder!! Vart hittar jag ett par slitna snygga graviditetsjeans, hjälp mig?
Lyssnar på författaren till kungaboken på morgonTV, är det någon som är förvånad? Orkar man bry sig? Gör du?
Jag förminskar inte vad kungen gjort/gör, men fy fasiken vad jag lider med hans familj.
Han skulle VERKLIGEN behöva ha ”Ryan Giggs super junction” nu (ironi)
Jag tycker man ska lämna honom ifred nu..
Jag tackar jag!
Men vad är det, måste googla? Smal vill jag INTE bli just nu 😉 men jag skulle gärna gå upp ”sunt” med mina andra killar gick jag upp 30 kg. Nu har jag gått upp drygt ett kilo.
Mina sekreterareglasögon är köpt på Gina Tricot, billiga och utan styrka. Får en att känna sig mycket smart och vuxen 😉
Jag har Nordea finans på min nya bil, så jag betalar drygt 1800 i månaden. Jag hade bil långt innan jag träffade kille, så tyvärr har jag inte någon annan än mig själv, att tacka för denna magnifika skönhet.
Carrera heter dem, och går att beställa på bla Online brill’shopping!
Modellen är:
En ganska enkel förklaring, vi har tre barn var, mina hade fotbollsmatcher under förmiddagen och hennes hade matcher under eftermiddagen. Snaskigare än så är det inte. Kram
Hej! Nej du har rätt, ”lite dubbelt verkar det kanske” Men kungen har ju faktiskt erkänt Henemark, fått skämmas! och säkert fått sig ett par luggningar hemma (med all rätt) av Silvia.
Skillnaden är oxå att mitt fotbollsspelarinlägg handlade om att Giggs försökte ”köpa sig fri”
Kungen har inte antastat någon, köpt horor (vad jag vet) våldtagit någon, blottat sig eller begått sexbrott..
Så om han varit på strippklubb eller inte mm, anser inte jag vara min sak. (mer en intern moralfråga, mellan han och hans fru) Han har säkert gjort en massa dumheter, men att totalt slakta honom, älta i det, gotta sig i det, vecka efter vecka, börjar bli lite tjatigt..
En fråga till dig!
Jag fastnade i amerikanska varianten av ”bachelorette” på trean igårkväll. Love it! Jag och F låg och dividerade om vilka hon skulle välja.
Jag vill ha skvaller, vem valde hon, är showen avslutad i USA, nu är jag riktigt hooked.. Vet du?
Ha en toppen dag!!

Tack för vår vänskap! Och att du förgyller min dag.. X

 

 1. Men, tänk bara vad mycket gott han har gjort. Okej, tänk OM han har gjort det som sägs i media, men även om han har gjort det är det ju lång tid tillbaka. Och varför bry sig om det nu? Han är underbar, rolig, kunnig i det han gör och han gör det bra. 🙂

 2. Jag har själv mist ett barn. Han dog i magen 2 v innan planerat snitt. Jag var nersövd och hade ingen aning. Vaknade i total förvirring. Därför förstår jag då bm säger att det är bäst för mamman att faktiskt föda fram sitt barn så allt blir så naturligt som möjligt i denna totalt vansinnigt onaturliga situation. Vad jag har förstått så får man max smärtlindring eftersom man inte behöver ta hänsyn till barnet…??
  Hemskt i vilket fall…:(
  (http://blogg.aftonbladet.se/fetfulochmotbjudande)

 3. Jag blir så trött på det här med kungen! Han kan väl för f-n gå på strippklubb om han vill, det är ju i alla fall inget svenska folket har med att göra, den enda han behöver stå till svars för är väl sin fru drottningen i sådana fall.

  Kram från mig!

 4. God morgon!
  Vill bara önska dig en fantastisk dag! Ibland är man låg o det får man vara, det goa är att de bra dagarna smakar så mycket bättre då! Sen vill jag även tacka dig för att du är så vanligt, du är så lätt att tycka om! Blir lite trött på kommentarer om pengar, bilar, osamsrykten osv. Du har lite tid som oss andra, bra man men självständig=föredömligt!

  Stor kram!

 5. Hej Maggan!
  Brukar aldrig skriva en kommentar i ”negativ ton”, gillar verkligen dig ska du veta! En liten reflektion bara. För någon vecka sen skrev du ett väldigt starkt inlägg om otrogen engelsk fotbollsspelare… Helt rätt. Men när det gäller kungen är det ok och inget att bry sig om? eller missuppfattar jag.
  Skit samma egentligen!
  Ha en bra dag!
  Kram från Maria

 6. Otrogna engelska fotbollsspelare är inte ok, men kungens eskapader är det? Eller har jag missuppfattat?
  Kram och ha en bra dag!
  Maria

 7. ja, halleluja vilka komentarer du får ibland..
  vet inte varför fok känner att dom kan ”säga” vad som helst till en person bara för man är ”känd” och har en blogg..

  jag hoppas du får en fin vecka, hittar snygga jeans och kör mkt med din coola bil!
  massa kram!!

 8. Hej Maggan!
  Jag följde Bachelorette då Ali var med när jag bodde i USA. Showen är avslutad i USA och i somras såg jag Ali och den hon valde på en baseball match.
  Men vill du verkligen veta vem det blir, är det inte roligare att följa på tv och ha sin egen gissningslek?? 😉 Haha! Man fastnar lätt för shower som dessa.

  Ha en bra dag!
  Kram

 9. Jag tycker också man kan lämna den stackars Kungen i fred! Han är ju inte mer än människa!

  Och jaaaaaaaaaaaaaaag vet vem hon valde 😉 Har sett the Bachelor så Ali har varit med en del i tv också 😉 Men det vet jag inte om jag vågar skriva här ifall det finns fler som tittar och inte vill veta 😉

 10. Det kanske är bättre att föda fram barnet även om det är dött men som det är nu så får blivande föräldrar reda på sjukhuset att deras fina bäbis inte lever längre och så skickas de hem för att senare få komma tillbaka för att bli antingen igångsatta eller att det sätter igång av sig självt. Detta har hänt en vän och i min familj och jag kan inte förstå hur man kan göra på det viset. Varför ska man på vissa ställen i landet behöva gå över tiden med tre veckor för att bli igångsatt? Med alla de risker som finns…
  Nu är jag själv gravid i v17 och oroar mig till och från för vad som kan hända, om jag och min man har turen att få vår fina bäbis och om jag kommer att föda utsatt datum eller om jag kommer få gå över tre veckor och leva med den stressen och oron.

 11. Fina & kärleksfulla tankar till Malin <3 Jag förlorade ett barn i V.16 , det var en jobbig tid och de 2 graviditeterna efter gick jag med en ständig oro, svårt att njuta av magen…du kanske har fått en njurbäckeninflammation eller början till, har jag fått av urinvägsinflammation när man gått för länge, fixar sig med en pencillinkur : ) Kolla in H&M`s gravid kollektion, de brukar ha snygga jeans…ha en bra dag i solen..kärlek*

 12. Tjiho!
  När jag var gravid letade jag land o rike runt efter jeans som inte såg ut som de var från 80-talet.
  Tipset är topshop.com!
  Shippade hem 2 par som såg exakt ut som vanliga! De hade ingen sån mudd utan var resår vid fickorna. Satt skitsnyggt och man såg i det närmaste normal ut..
  Prova!

 13. Hej !

  Brukar inte skriva till dig fast jag läser varje dag. Har gjort så sedan jag läste din bok för två somrar sedan.
  Såg Det blir bättre på TV3 Play idag, och jag måste bara säga att du var jätte bra. Ett toppen program och jag hoppas verkligen att det kan hjälpa unga flickor ute i landet och ge dem styrka.
  Kram Anna-Lena
  P.S Förstår din känsla med Marias bebis. Förlorade en son i vecka 16 för snart två år sedan och det är fruktansvärt.

 14. Mina tankar går med till Malin, vet hur hon känner. Har varit med om samma sak för åtta år sedan, det gör fortfarande ont i hjärtat att jag aldrig fick ha min lilla tös : (

  Men man blir starkare av något sånt här, man tar inte allt för givet längre, vi hade dock tur och fick en efterlängtad kille lite mer än ett år efter.

  Ha en skön dag och var rädd om lilla magen.
  Kram kram

 15. Åh….är avis…1kg Maggan!!? Är i v 24 o ligger nu på ca +9! Vet inte hur de kommer…plötsligt fläsksr det bara på:( Suck…gick inte upp mycket med min första, runt 20 kg med tvåan o trean…få se hur det slutar nu…tur att jag är gift med en fd PT <3 Promenaderna har jag fått lägga ner…fått lite foglossning ;/ Inget mer klagande nu, ska bara njuta av det härliga vädret 🙂 kram

 16. Såg också ”Det blir bättre” med maggan men tyckte dock att de andra avsnitten var bättre, har absolut inget med Maggan att göra för du var helt underbar, stark, snygg och fantastisk men dit tal fick för lite uppmärksamhet av publiken, de andra programet fick ju lite mer ”plats” Håller du med? Kanske mer såg ut så genom tv:n dock!

  Kram

 17. hej sötis
  nu sitter jag i min trädgård i solen o försöker njuta(emellan diarre,kräk o urinvägsinf) ,igår klippte jag faktiskt gräsmattan-alldeles själv!!! weee duktig invalid hehe

  skämt åsido,fick ångest för grannens gräsmatta var nyklippt o inte igenvuxen som min:P

  du jag fråga tomas,om den där spåtanten du använde för ett tag sen-vill jättegärna komma ikontakt med henne-mejla gärna på fejjan om du vill lämna ut uppgifter
  och sen undrar jag
  vart kör du ditt hår baby?? jag har tappat så väldigt mycket hår under strålningen så jag vill ha extensions/löshår(vad är skillnaden??) hehe
  puss på dig
  fina fina fina du

  ….snart blir det champagne! när jag är på bena,då kommer jag med flaskan (du får dricka alkofritt) puss

 18. Förstår inte hur Susanne kan jämföra avsnitten i ” Det blir bättre” alla handlar ju om olika livsöden. I så fall skulle det väl vara att man knyter an till någon mer, för att man själv kanske har upplevt något liknande. Jag själv blev väldigt berörd när jag såg Linda Lampenius, men vet inte om jag tycker att avsnittet var bättre än något av de övriga

 19. Så hiiiimla tråkigt för Malin, kan riktigt känna med henne hennes smärta. Själv har jag upplevt tre (3) stycken sena missfall,det sista var i v 26, men men…efter det så har jag fått en underbar son , Har lärt mig utav det att man ska inte ge upp utan kämpa vidare 🙂
  Ha en underbar dag Magdalena, många hälsningar.

 20. Det är väl bara att googla Ali och Bachelorette så får du svaret 😉 och ja jag vet vem hon väljer 🙂 Hint *latino killen*. Sedan tycker jag det där med Kungen känns något förstorat, vilket det säkert är även med den engelske fotbollsspelaren. Tramsigt och sorgligt att folk orkar lägga energi på sådana ”storys”..

 21. Tjenis!
  Tips på jeans ville du ha.
  Jag köpte jeansleggings på Vila när jag var gravid. Hade dom ända in i slutet och då gick jag upp dryga 25 kg totalt. Satt perfekt under magen. Lycka till!! kraam

 22. google finns ju:D man kan kolla på google om vem hon valde 😀 ej svårt. jag själv har fuskat å kollat på googleäven jag följer ändå på varje avsnitt 😀 så man förrstår ju bättre om varför hon valde honom 😀 desto lättare då än vet inget å sen får man veta vem hon valde på slutet så glömmer man varför å hur han var under tid. tex? haha

 23. Jaha då får jag försvara mig då, jag jämförde inte programmen utan menade att maggans tal inte verkade få samma uppmärksamhet då folk i publiken både åt och pratade med varann, vilket jag tyckte var synd! Talet i sig var väldigt fint! Hoppas du maggan förstod hur jag menade. Kram

 24. I blog frequently and I really thank you for your content.
  This article has really peaked my interest. I am going to book mark your
  blog and keep checking for new information about once per week.
  I opted in for your RSS feed as well.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..