Djur och en jäkla massa kändisar..

Vi har smygit omkring och spanat in kändisar! Den killarna vart mest glad över att se, var lite otippat….

Och hela AIKs supporterklack 🙂 var på plats på berget såklart.

Vi träffade Magnus Carlsson, Shirley, Bengtzing, Ryde, Alban, Bagge, Fyllking, B-bonden Peter, Måns Möller, Tomas Hanzon, Sara Sommerfeld, Carlotte Perrelli, Pernilla, Linus, Wahlgren plus att vi såg MÅNGA många fler 😉 både sällsynta och mer vanliga arter..
Killarna sprang som galningar efter autografer!

På väg upp i linbanan..

-Vad gör dem mamma?!?
Hehe, vad svarar man?

Skulle kunnat vara Zcar..
När jag stod bland lejonen, så tog mina tankar mig tillbaka till NY, till minnena av musikalen Lejonkungen, som jag såg där för många år sedan..
Vilka mäktiga och vackra djur!

Träffade på underbara Bea och hennes långe man, min jobbkollega Rickard i sandlådan. Jag slet av henne tröjan! En ny modell av mina mysfavoriter i beige..


Tror du att jag vill ha??!!

Springa, eller vara kvar?

Inge gos med vargarna, åldersgränsen var 15 år, och jag ville inte göra barnen avundsjuka och ledsna.. All for one, and one for all 😉

Nu ligger jag i sängen på Vildmarks hotellet och försöker tina upp!
Morgonen var solig, men under eftermiddagen piskade det ner..

Och mina händer förfrös som vanligt..

Vila, för att snart gå ner och möta upp resten av gänget i restaurangen..

All kärlek och tack fina Johan Petré för vi fick komma! X

 1. hej fina maggan..
  ser ut att ni haft en kanondag trots sol å regn

  i gbg har solen skinit hela dagen 🙂

  ha en fortsatt fin kväll kram

 2. Vilken härlig dag ni ser ut o haft. Själv har jag bakat som en galning hela dagen. Kommer drömma tårtor o bakverk inatt. Såg att du väntar tillökning o var tvungen att kika in här igen,vart allt för länge sen jag var här. Stort stort grattis! Helt fantastiskt! Jag blir lite avis och min bebissjuka bara växer. Imorgon fyller minsta 1 år. Helt galet vad fort det går! Kram fina o hoppas att du mår bra o inga krämpor ännu.

 3. Mysig dag du haft med dina prinsar, härligt : ))) kändisar everywhere puh..jag ska ta min rosevins indränkta kropp I säng, mys med svägerska & familj heeeela kvällen lång…va gla att du slipper vakna bakfull ; ) sov gott & love love love *

 4. grattis till din gravidmage undrar om du är kristen som din mamma har funderat att besöka arken nån gång.blev förvånad vad som stod i aftonbladet att du varit och spått dig stämmer det det är ockult prata med din mamma isåfall.ha en bra 1 maj med dina fina pojkar mvh en 5 barns mamma.

 5. Vaför säger du att det är sju år sedan du såg din exgubbe?Här på bloggen har du skrivit att du har bra kontakt med honom o han har passat dina ungar(när ni hade det där jättehuset) ,om nån har varit med om jobbiga förhållanden kommer man ihåg sånt,speciellt om du vill vara en förebild,man kan inte ändra på sin story för att det ska se bra ut utåt!

 6. ”- Rekomenderar starkt pogrammet ”Det blir bättre” ikväll kl 21. Magdalena som programmet handlar om ikväll är min absolut ständiga förebild, i just looove her. Har ni inte läst hennes bok så gör det! <3 "

  En kvinna med större hjärta än du maggan finns inte! Alla människor som har dig i sitt liv,borde känna en oerhörd tacksamhet & glädje <3 grät mig igenom hela din bok & när jag ser på dig idag så kan jag inte sluta le 😀 Du är ju heelt fantastisk med ditt stora förlåtande hjärta, livsglädje & kärlek till din omgivning,inte minst till dina barn. Tvivla aldrig på dig själv & sluta aldrig vara den du är! Världens största kram till dig <3

 7. Hej Magdalena!

  Vad glad jag blev av nyheten om att du väntar en till. Lycka!Följer både din och sin systers blogg, för tycker ni verkar vara så otroligt fina människor. Hoppas allt ska gå bra! Du och dina barn är värda det bästa.

  Ta hand och fortsätt vara den underbara människa du är!
  Kramar om

 8. Hej goa Maggan!
  Mysigt med alla djuren!Här blir det mycket Maggan i dag!
  Såg de i onsdags,men ska se reprisen på KL8 hos stjärnorna.
  Sedan blir det DET BLIR BÄTTRE på 3an kl21.En bra TV kväll med
  andra ord!!
  Stor kram från den gamla korven E.Annika

 9. Sitter här och titta på matprogrammet med dig Maggan.Tårarna trillar ner.Vilken underbar,godhjärtad kvinna du är.Åhhh jag bara tycker så mycket om dig.Graaf sisters men gud jag tror jag dööör så bra.Du är bäst Maggan.Ser fram emot nytt program i kväll med dig.Puss o Kram.

 10. Hallå där.. Shysst blogg och cool design.. Inspirerande.. Skriver själv en pappablogg om livet som ensamstående med mina grabbar Leon och Mio.. Full fart.. Hur kul som helst.. Kram Gabriel

 11. Till NIKE!

  Jamen det är ju inte Magnus hon pratar om…….han som är far till 2 av barnen…..han ”passar” nog mer än gärna sina barn.

 12. Hej Maggan!

  Grattis till bebben! 🙂 Idag kommer jag sitta bänkad framför tv:n kl 21. Jag har läst din bok 3 ggr och hoppas att du så småning om kommer ha tid att börja skriva på en fortsättning. 🙂

  Varma kramar från Göteborg!

 13. Maggan Maggan. Jag ser på programmet o tårarna rinner hela tiden. Fan va du har gått igenom. Önskar dig o de dina all lycka i framtiden. Kramar i massor

 14. vill bara säga att i dag får bigbrother vänta, för i dag är du magdalena på tv, läst din bok ett tiotal gr. du är en sann förebild för alla kvinnor! DU ÄR BÄST!! <3

 15. DU ÄR BÄST MAGGAN!! DU ÄR HELT KLART MIN FÖREBILD!! LÄST DIN BOK ETT TIOTAL GR!! DU ÄR EN SÅ STARK KVINNA!

 16. Har aldrig kommenterat förut, men är en av alla som följer din otroligt fina blogg där du verkligen bjuder på dig själv. Sitter med dyngsura kinder och svullna ögon framför ditt otroligt starka program på TV3. Jag beundrar dig. Det är så starkt av dig att berätta om allt detta. Jag har inte läst din bok, bara läst OM den. Hade aldrig kunna föreställa mig att du hade varit med om låg på den nivån (här snackar vi grader i helvetet).

  Har alltid tyckt att du verkat vara en härlig, ödmjuk och jordnära människa. Men du är verkligen mer än så! Fina, fina, fina du. Vilken livsresa………. H e r r e g u d !

  Önskar dig all lycka i framtiden. Stort grattis till bebisen i magen. Du är värd det absolut bästa!

  Varmaste kramen

 17. Hej!
  Jag sitter o tittar på 3-an och tårarna bara rinner längst min kinder. Vilken otroligt stark människa du är. Jag kan inte beskriva i ord hur fantastisk du är.

 18. Du har haft det så jobbigt, men du är så otroligt stark!! Du är otroligt ödmjuk idag. Vad vet jag, du kanske var det innan också men om inte så har det här haft något bra med sig, du är en god och ömhjärtad tjej och det är inte alla som är… Jag hoppas verkligen att du får ett underbart familjeliv med nya bebisen, dina stora pojkar och sist men inte minst Filip! Du är värd det!!! Programmet är väldigt starkt!
  Stor kram till dig och din familj

 19. Magdalena tack för att du delar med dig. sitter och gråter framför tvn. Du är värd all lycka.Du är så stark och god.
  Grattis till graviditeten.

 20. Jag beundrar dig! Tack för att du ställde upp i Det blir bättre! <3 Hoppas att jag får träffa dig en dag!

 21. Jag har följt din blogg från och till sedan jag fick barn för snart två år sedan och hyser en stor respekt för dig. Det är sällan jag skriver någon kommentar här men var tvungen nu när jag såg dig på TV. Du berör, du är stark och modig. Stort grattis till er kommande familjemedlem också!

 22. Kikar på 3:an och har även läst din bok. Du är en förebild Magdalena. You go girl!! Önskar dig allt gott!:)

 23. Tårarna sprutar. Du är en så stark, modig o fantastisk kvinna !!
  All kärlek till dig och din familj och grattis till bebisen 🙂
  kramkramkram

 24. Du är underbar och berör mig mycket, såg programmet och vill säga att jag är så imponerad av din styrka. Kramar från mig!

 25. Tack för att du delar med dej!!!! Tårarna rinner ner för min kind av lycka för att du kom vidare och är där du är idag….. lycklig! 🙂 och för att du ger oss andra ett hopp!!!! TACK!!!!

 26. Å vad stolt du ska vara Maggan! Jag har självklart läst boken men det blev ännu starkare av att höra dig berätta med din röst!
  Är så glad över ditt mod och att du fick ett sånt fint liv med fina barn och ett nytt på väg ;)..
  Du är en sann förebild!! Ser verkligen upp till dig!
  Kram Zara

 27. WOW!! Maggan du är helt underbar, tack för dina öppna och fina medverkan i kvällens program! Jag blir alltid lika glad när jag läser din blogg, du har varit med om så mkt och är alltid lika generös med din omtanke och kärlek till oss läsare. Ett super grattis till din lilla baby i magen, hoppas du, barnen och din fina man Filip får leva lyckligt livet ut. Kram från en mamma i 25 års åldern från Gbg.

 28. Jag har aldrig varit där och hoppas att jag slipper, men jag sitter hemma i soffan och blir inspirerad ! Man måste vara rädd för att vara modig var det jag kände att jag kunde relatera till. Du gick nog in i fler hjärtan än vad du hade tänkt! Tack 🙂

 29. Har precis tittat på 3:an. Har gråtit floder men är så grymt impad över den styrka du besitter. Har själv fått en liten son mellan att jag läste din bok och detta program, och om mitt hjärta gick sönder för er när jag läste boken, så är det än värre nu då jag även kan förstå din ”mamma” rädsla. Men jag kan även förstå den livskraft som gör att du orkade ta dig igenom detta.
  All lycka till dig och din familj och grattis till den kommande ”bebben”

  Du är fantastisk!

 30. Fina Magdalena! Jag borde kommentera oftare eftersom jag läser din blogg varje dag! Du är en så fin förebild, öppen, ärlig och härlig! Tack för ditt fina program! Du förtjänar allt fint som händer i ditt liv.. Jag blev så glad när jag hörde att du var gravid! Grattis till allt!

 31. Jag läser gärna din blogg dagligen, och har även läst din bok som behandlar det du pratar om i kväll på TV3.
  Det är ett bra program, ett viktigt program, av ett slag som vi nog inte sett i det här landet tidigare(?)..

  Du är fantastisk! Stark! Vacker! Med ett stort hjärta! Ditt tal i slutet av programmet rörde mig (och många andra, ser jag här bland kommentarerna) till tårar. Det var välgjort, känslosamt och väldigt starkt!

  Du är en kvinna att inspireras av!

  ..och jag blir så arg när jag hör om hur pressen behandlat er, hur f-n kan man gräva i människors alldeles privata, och t.o.m. skriva lögner om ”skvaller” för att sälja tidningar, men inte ens yppa ett ord om en så stor bedrift som det pris du och din syster fick, för ert fina jobb med barnhemmet? Kan förstå frustrationen i att alltid få ”de där” frågorna som är totalt ointelligenta – ”Hur var det nu det där med brösten..?”!

  Som sagt, du inspirerar. ..och jag tror dig; Det blir bättre.
  Du är fantastisk! All kärlek och lycka och framgång till dig och din fina familj!

 32. Tack för att du delar med dig, din bok var så gripande. Tårarna trillar fortfarande ner för mina kinder efter att ha sett dig på TV ikväll. Du är fantastisk och jag tror att du har talat rakt in i hjärtat på många ikväll.

 33. Har sett dig på TV precis och tårarna rinner… DU är fantastisk: varm, stark, charmig, rolig och ödmjuk. Fantastiskt att hålla ett sånt föredrag och att du tänker på alla som är i samma/liknande situation. Stor kram till dig och din familj.

 34. Hej maggan

  Jag har just sett programet på tv 3 med dig och jag känner att jag måste skriva lite till dig

  2006 blev jag misshandlad och då rasade hela min värld, jag trodde aldrig att jag skulle låta någon göra något sånt mot mig. Jag hade alltid sagt att jag skulle lämna med en gång, men så lätt var det inte. någon gång under 2007 så skulle jag i skolan göra en bokrecension och då valde jag att läsa din bok. Innan jag började läsa den så trodde jag aldrig att jag skulle kunna gå vidare efter allt som hänt, jag levde i en bubbla. Jag började läsa boken och jag lovar att jag grät hela tiden, det var den värsta boken jag någonsin läst, men också den som räddade mig och fick mig att inse att vad jag hade varit med om gick det att ta sig ur. Du fick mig att inse att man måste gå vidare och försöka glömma för att kunna leva ett eget liv. Efter att jag hade läst din bok kunde jag äntligen släppa och gå vidare. På något sätt så kändes det som att du pratade till mig och att du sa att ingenting är omöjligt.

  Så jag vill tacka dig för att du vågade skriva om detta för det kan inte ha varit lätt på något sätt men jag vill också att du ska veta att tack vare detta så har du åtminstonde fått mig att leva mitt liv. Idag har jag lagt misshandeln bakom mig. Jag har inte förlåtit honom för det, men jag är inte heller rädd för honom, Vi kan prata i dag och det känns skönt för jag behöver inte gå runt och kolla bakom mig hela tiden för att tänk om han dyker upp. Hade jag aldrig läst din bok så tror jag detta hade tagit mycke längre tid för mig att läka. Så tack för att du vågade skriva boken och tack för att du ställde upp i programmet och blottade dig själv. Jag hoppas verkligen fler kvinnor i samma situation ser programmet och vågar ta steget mot sitt eget lyckliga liv utan mannen som misshandlar dem.

  Jag förstår nu varför du varit lite borta från bloggen antar att detta varit väldigt psykiskt påfrestande. du är stark som orkar

  Jag önskar dig lycka till och grattis till din graviditet och hoppas att du filip och dina barn får ha ett lyckligt liv tillsammans

  kram på dig och komihåg att du räddade åtminstonde mitt liv från att bli förstört

  tack

 35. Vilken otrolig tjej du är! För mej personifierar du verkligen uttrycket ”det som inte dödar gör dej starkare”!
  Kram

 36. Hej Magdalena!
  Jag har följt din blogg nu ett tag och har just sett på TV3 om din historia. Jag har också levt i ett förhållande med psykisk våld. Jag är glad över att jag lämnade honom, vill inte tänka på vad som hänt om jag hade stannat kvar.
  Jag sitter och gråter och tycker du är en stark kvinna, en modig kvinna. Som jag verkligen ser upp till. Idag bor jag med min sambo och våran dotter på snart 2 år.
  Jag har aldrig pratat med någon om hur dåligt jag mådde. Hur kränkande han kunde vara.
  Idag mår jag bättre, men tror inte på mig själv. Skriv gärna tillbaka till mig. Du har min e-post: eklof.jessica@hotmail.com
  Du har en fin familj och ska vara riktigt stolt!
  Varma kramar.

 37. Har suttit och gråtit framför teven med min tioåriga son som även han blev mycket berörd av ditt liv. TACK fina du för att du ställde upp i programmet och för allt gott du gör genom att vara den du är!!! KRAM Susanne

 38. Grattis till bebben! Du är värd all lycka! Programmet idag var så bra, och du har rätt- det blir bättre. Har själv en son med en ”komplex” man och min största rädsla är att han ska komma en dag bara, hämta upp honom i skolan eller bara vara här hemma en eftermiddag. Han är psykopat i ordets rätta bemärkelse och det är så tufft att hantera situationen, hur pratar man med sitt barn? Det känns som om att vadjag än säger blir det fel. efter tolv år har jag fortfarande inte vant mig. Men det är bättre, så mycket bättre. Kram och lycka till, från en annan i Kungsängen =)

 39. Jag beundrar dig så otroligt mkt att du orkar kämpa på som du gör.. det är bra så inte för den sakens skull. Men kollar ”Det blir bättre” å jag förundras av ditt mod, att du fick kraft å styrka att lämna J. Så glad att du mår så mkt bättre å att du idag ska få en liten knodd till å har så mkt kärlek,all lycka till dig =O) massa kramar

 40. Tack för att du finns Maggan. Du är helt klart den starkaste och finaste personen på denna jord. Dina ord du sa ut mot folket var liksom riktade mot mig.
  Jag blir inte slagen, men jag har en dotter som har kroniskt ont i magen pga en far med temperament. Han kan inte skälla i en normal ton utan skriker. Han har aldrig höjt handen mot någon av oss, men vi mår inte bra.
  Jag bara önskar att jag skulle kunna bygga upp styrkan att ta fram dom skillsmässopappren jag har skrivit ut och lagt i en låda här hemma.

  Kram till dig och din familj med tillökningen och allt!

 41. Vilken underbar tjej du är! Tack för att du vågar gå ut å berätta, jätte viktigt!

  Såg ut som du inte gjort annat än att hålla tal!!!

  Stor kram till dig å grattis!

 42. Hjärtat va underbar du va idag, jag fick tuppskinn & tårar. Jag är så glad att allt gick rätt väg annars hade jag aldrig fått träffa en så vacker människa med ett hjärta av guld, du berör ,du ger du är bara bäst…kärlek kärlek kärlek finaste *

 43. Sötaste Maggan! Vilken tjej du är, wow! Söt, stark o smart! Tack rör att du delar med dig av dina erfarenheter, hjälper säkert många som varit/är i din situation. Stort grattis till bebben! Kram

 44. Finaste Maggan!
  Du är en sann inspiration till alla medmännsikor! Det är otroligt modigt av dig att dela med dig av ditt liv som du gjorde i programmet ikväll och tårarna trillar ännu.
  Som syster till en misshandlad kvinna som tagit sig ur ett helvete och idag mår ganska bra så vill jag ge dig, henne och alla andra kvinnor som lever eller har levt som ni, den största blombukett som finns!

  Jag önskar dig all lycka Maggan och hoppas att du förstår hur ycket lycka du skänker till dina nära och oss korvar här!

 45. Såg ditt program och har tidigare läst din bok….Grät då liksom idag. Jag har som du också tråkig erfarenhet av att leva med en elak psykopat, men om jag då bara hade vågat att göra en anmälan istället för att fly så hade jag kunnat rädda åtminstonde en annan flicka vad ja vet….Det har värkt inom mig i 23 år nu. Man måste väl någon gång förlåta sig själv för sin rädsla. Jag är imponerad av din styrka. Jag skall få mitt första barn i september vid 43 års ålder och hoppas att jag kan ge denna lilla/lille ett bra och ett tryggt liv. Lycka till med din kommande baby;) Tack för att du delat med dig av ditt liv. Kärlek i massor Christina

 46. Fina Maggan! Vilket program och vilken stor inspiration du är. Kunde inte hejda tårarna. Tack för att du delar med dig!
  Du är en fantastisk människa!

  Kram Mathilda

  Ps. Vad roligt det var att få en liten liten inblick ”live” i din vardag när de filmade din morgon med barnen 🙂

 47. Maggan, vilken superkvinna du är! Modig och vacker vågar du berätta om det du och din son blev utsatta för inför hela svenska folket och på så viss säkerligen hjälpt en hel del kvinnor att se att det finns en utväg. Och att det blir bättre! Wow! Tack!

 48. Vilken underbar person du är och vilken styrka du visar! Vilket enormt känsloladdad, starkt och fint program. Jag har även läst boken och ditt liv har jag verkligen tagit mig till. Det gör ont i mig när jag tänker på vad du gått igenom. Men återigen, vilken fin tjej du är och jag beundrar dig verkligen hur du har orkat tagit dig upp igen.
  Många många varma kramar från Jenny

 49. Kära Magdalena,

  Jag känner att efter att ha sett kvällens avsnitt av ” Det blir bättre” så vill jag väldigt gärna skicka dig detta meddelande.
  Jag har suttit och gråtit i soffan ikväll, jag har nämligen precis som du varit med om denna hemska resa. Min egen historia har så många likheter med din, så varje ord du säger går djupt in i mitt hjärta och berör på riktigt.
  Jag träffade min dåvarande pojkvän när jag var 16 och upplevde både fysisk, psykisk och sexuell misshandel under många år, nu idag har jag haft förmånen att träffa en alldeles underbar man som jag lever ett lyckligt liv tillsammans. Jag tänker väldigt ofta tillbaka på den jobbiga tiden, men inte längre med sorg i hjärtat, utan med en glädje att jag faktiskt tog mig ur det och att jag idag får ta del av den ljusa sidan av livet, att kunna älska och att bli älskad, på riktigt.

  Jag har tänt ett ljus här bredvid mig som jag vill skall symbolisera alla kvinnors rätt till sitt eget liv, tack Magdalena för att du vågar stå upp och berätta din historia, för att du vill förmedla känsla av att det blir bättre. Jag finner inga ord för att förklara hur mycket din insats betyder för mig, och säkerligen alla kvinnor där ute som vandrat samma väg som oss. Tack!

  Jag skulle väldigt gärna vilja komma i kontakt med andra tjejer/kvinnor som har varit utsatta för samma sak. Jag skulle behöva någon som vet hur det är att leva med en man som misshandlar, oavsett om det är psykiskt, fysiskt eller sexuellt våld, någon att ventilera tankar och känslor med. Skicka gärna ett e-post till mig, min adress är: tjugotrean@hotmail.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..