Rullgardiner och unga modebloggare

Mina ögonlock är som köttiga och soggiga rullgardiner, klämmer jag lite på locket sitter den lilla skinnvalken kvar i exakt 1.45 sekunder..vänstra ögat är värst! Jag måste nog tejpa upp det under brynet, för att kunna se något imorrn’

Tåget var 4 timmar försenat igår! Så jag var inte hemma förrens långt efter midnatt..
Iochförsig gjorde det inget, killarna hade somnat som stockar hemma hos F innan melodifestivalen ens börjat. Jag kan nog gå i god på att de haft sin ”roligaste lördag” på länge igår. De var ute och tittade på/åkte rally på isen:-) (ja! Det var en VÄLDIGT säker och tjock is)
En superdag för dem! De grillade korv och njöt av både sol och frisk luft.

Jag och barnen har varit runt och kikat på lägenheter idag. Finns det något mer spännande än att få drömma sig bort lite?!
Jag älskar mitt lilla hus, men Isak börjar snart gymnasiet, jag är trött på att pendla och alla i familjen skriker efter en nystart.
Ut med allt gammalt, och IN med härlig positiv energi! SÅ titta, och planera för framtiden skadar inte 🙂
Fick ett mess av Tjocko igår, han skulle ut och dansa, slå ”klackarna i taket” hette det..
Och det var INTE maskerad! Han skulle bara ta sig en sväng om på gay’båten Patricia och ragga lite lamm.. Det är det häftigt med Tjocko! Hans skäms inte för att han är udda, gillar annorlunda kläder och vågar experimentera med sin sexualitet och stil. Jag skulle oxå vilja vara lite mer wild’n’crazy ibland..

Sitter i taxin på väg från flygplatsen in mot Göteborg igen.
Jag jobbar här över dagen imorgon.
Förresten, på tal om stil och mode, mina goda vänner i Skånes dotter har startat en modeblogg. Hon är BARA 15 år, men så jädrans duktig på känsla och styling. (Nu vet jag vart tant Graaf ska gå in och stjäla tips i framtiden.)
När jag var 15, sprang jag efter killar! Jag blir så imponerad av dessa unga företagsamma tjejer som både sköter skolan, är smarta och brinner för sina hobbys och intressen.
Den här tjejen kommer bli något stort! Nästa generations Sofi Fahrman! (Kom ihåg vart du läste det först)
Ellis Modeblogg!!

Min väska kom först på bandet!! Det har aldrig hänt mig förut..

Incheckad på hotellet vid grönsakstorget, dags att sova, klockan ringer 6 imorgonbitti.

Underbara, unika, och mycket speciella bloggvänn! Tack för att du finns! X

Location:Basarbron,Göteborg,Sverige

 1. För 8 år sedan träffade jag min stora kärlek. Han flyttade in till mig och barnen i min lägenhet där jag bodde med deras pappa innan. Vi var inte särskilt lyckliga ihop. Jag brukar säga att det sitter så mycket negativitet i dessa väggar att livet aldrig kommer att bli riktigt harmoniskt förrän vi flyttat till nåt som är VÅRT.
  Jag tror stenhårt på nystarter. Man behöver ruska av sig det gamla dammet.
  Önskar dig all lycka!!

  (http://blogg.aftonbladet.se/fetfulochmotbjudande)

 2. Hej Maggan. Jag måste säga att när du klippte dig verkar det som om du klippte av lite av den`”gamla”Maggan! Det verkar som om du är på väg åt ett nytt håll..! Spännande o. all heder åt dig som vågar!! Man blir ju lätt kvar i sina invanda spår..eller hur? Blir spännande det här..! Kram o.ha de´gött! Lollo.

 3. Satt och tittade lite på dina bilder från olika inlägg, och såg att du hade den fina lampan Scheisse men även min favorit ljusstake ”spring is coming” från Driade. Vad har du för favoritpryl just nu?

  / Helena

 4. Ett nytt hem är alltid en bra nystart =) Och tänk så mycket man får rensat på köpet 😉 När vi flyttade till huset för ett år sedan så fick vi massor kastat och då hade vi flyttat bara ett år tidigare. Man skulle behöva flytta en gång om året nästan bara för att rensa 😉 Men så roligt orkar man nog inte ha det heller haha.

  Hoppas din dag ska bli toppen! Kram

 5. Hej Maggan, du är så fin så. Inga påsar i sikte:-)

  Nu har jag lite undringar.
  Jag har gjort fas 2 dvs flyttat ihop i ny konstellation. Det gick åt helvete. Nu har ju din kille inga barn vad jag förstår (vill han inte ha barn? orkar du isf med ett till?) men det är ändå svårt. Man hamnar lätt i en situation där den andre börjar störa sig på ens barn och man själv börjar hålla undan, hålla de tysta och känna skuld. Nu verkar han gullig med dina barn men betänk att ni är relativt nyförälskade och inte bor ihop. Ja ja. bara en tanke. Nu njuter jag av hem och mina tre barn själv och har en särbo istället. Jag tror att andra konstellationen är dömt att misslyckas om man flyttar ihop. Njut av varandra som särbos istället tills barnen blivit stora, tycker jag tralalalala. Men men önskar er alla lycka vad du än gör. Vart funderar ni på att flytta? Till innerstan?

  Isak bor väl hos ditt ex? Det sa ditt ex i en intervju. Hur går det med LCHF dieten? Har du fuskat mer eller lyckats hålla?

 6. Hej, är kör våra killar oxå på isen, dom brukar ta motorsåg och såga upp isen med o se hur djup den är, men som mamma är man ju skit nervig ändå. Hönsmamma som man är. Men kul har dom i alla fall.
  Jag trodde Tjocko var ihop med Richard Engfors men det är nåt jag kanske bara har fått för mig? Kramar från mig.

 7. Hej Maggan!

  Måste bara skicka en hälsning från norra Sverige, vi diggar dig stenhårt här! Jag och en gammal bästis hade dig och din syster som idoler för ca 14 år sedan så jag tycker det är såå roligt att få följa din blogg nu senare i livet, tycker att du är en förebild både för unga å äldre kvinnor =)

  Stor kram från Isabell

 8. Hej Maggan!

  Måste bara skicka en hälsning från norra Sverige, vi diggar dig stenhårt här! Jag och en gammal bästis hade dig och din syster som idoler för ca 14 år sedan så jag tycker det är såå roligt att få följa din blogg nu senare i livet, tycker att du är en förebild både för unga å äldre kvinnor =)

  Stor kram från Isabell

  http://elleella.blogg.se/

 9. Tro det eller ej men idag såg jag dig mitt i centrala Göteborg. Otur att just jag råkade gå förbi Condeco 😉 mitt i er tvinspelning. Om du såg mig som jag tror men kanske inte reflekterade över, så var jag iaf den där tjejen med mössa som med spänning såg dig och Renée hoppa in och ut i bilen – var det inför postkodmiljonären på fredag? Tyckte jag såg Sanna Bråding också. Kan du inte berätta vad ni gjorde 🙂 för varken Sanna eller Renée är väl egentligen inte med i postkodlotteriet. Kul var det iaf att få se er.
  Det viktigaste som jag mest spanande in, eftersom jag följer din blogg 🙂 är din grymt snygga frisyr. Kul att få se den i verkligheten och du var verkligen super super supersnygg, det passade dig PERFEKT. Väldigt fin jacka också! Hoppas ni hade en trevlig dag i Götet, hoppas jag får se det i tvn sen 🙂
  Sköt om dig
  Kram Maja

 10. Jag anar att en förändring är på G, känns i luften : ) Den där Tjocko är en härlig prick haha så störtskön!!!!! Hoppas d får det fint i Götet, ha det myyyyys, stora kramen & love i massor <3

 11. Ush jag får lite panik av alla små tjejer som har modebloggar. De går på café 27 gånger i veckan och lägger upp bilder på sjukt smala mode chicks. Denna gång är det inte ens avundsjukan som snackar utan sunda förnuftet, jag tycker inte det är normalt för en 15 åring att handla kläder för flera flera tusen i månaden och jag tror dessa bloggar skapar större klyftor mellan rika och fattiga ungdomar/familjer.

  Jag tycker att du ser skit fräsch ut i den nya frisyr! Kul men lite jobbigt med förändringar! Jag längtar tills jag får min trygghet i ett hus igen, just nu bor jag i en pluttig liten lägenhet mitti stan.

  Ha en underbar kväll!

 12. Stort steg att flytta när man har barn. man lämnar ju även ett socialt skyddsnät, kompisar till barnen osv. Vad tänker Isac välja för linje? Även min son ska börja gymnasiet i höst, för honom blir det NV. Lycka till med lägenhetsletandet. 🙂

 13. Vi bor utanför en större stad, och härifrån flyttar folk när yngsta i familjen börjar gymnasiet….Då måste de ju ändå byta skola. Inte när de går i grundskolan. Mest logiskt…

 14. Det finns inget bättre OCH jobbigare än nystarter. För sex år sedan flyttade jag 70 mil bort från hemstaden, lämnade ett nästan fem år långt förhållande och började plugga. Hittade kärleken, gifte mig och fick barn inom tre år. När vi gifte oss kastade vi ut gammalt bagage, köpte nya saker och gjorde oss ett eget hem. Fantastiskt!

  Du har börjat med ny frisyr och en fantastisk kille, ta ett steg i taget så kommer allt ordna sig! Heja Maggan. 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..