Studiedag, högröda ungar och städångest

Småkillarna är hemma från skolan och Mio och William är här och hälsar på.
Det är fullt hus, svärden viner och rösterna är så höga att golvet skakar..
Solen strålar in genom fönstret, och jag borde känna ”vårglädje” men idag ger det en motsatt effekt. Fönstren är nersolkade av flottiga handavtryck och gatsmuts. Luften är fylld av dammpartiklar, på golvet dansar råttorna i takt till killarnas dunkande vansinneslekar från övervåningen.
Det enda rätta att göra när man drabbas av sol’städningspanik är att dra ner persiennerna! ELLER gå ut och låsa dörren bakom sig.
Jag valde det sista :-)
Mitt hus är rent, jag är en pedant, men när solen tittar fram så spelar det ingen roll hur mycket man torkat eller städat..


Börjar känna mig lite piggare, fick en liten sovmorgon till 10. Skönt! Jag älskar verkligen att sova.

Engelska tidningar! Det blir alltid en slags mysceremoni när jag kommit över ett par blaskor..
Jag kokar kaffe, sätter mig ner, och vill inte bli störd.
Det är min lilla egenstund, och killarna vet att det innebär ”stor fara för livet” om den avbryts. hehe

Men när jag fått mina 10 min, så måste ju självklart killarna få SIN egentid..
Leklandet! Vad skulle man göra utan detta fot/barnsvett och bajsblöjeluktande helvete, ljudnivån är rent av skadlig! Och det är fyllt av högröda och blöta småfolkligister, som brottas, skriker och lever rövare. Men vet du det fina med det?! Jo! BARNEN ÄLSKAR DET! Och det är ju det som räknas 😉
 1. Åh vad avis jag blir när jag ser dina engelska blaskor..! 🙂 Jag älskar´t jag med. På större Pressbyråer kan man hitta diverse tidningar dock till min stora glädje 🙂

 2. Hej Magdalena! Jag vill bara skriva att jag älskar din blogg och att jag beundrar dig för den härliga varma och förbaskat roliga kvinna du verkar vara! Såg av ren slump (är hemma och mår som en knarkare på avvänjning för att jag slutat med en medicin) exets intervju, förstår vilket helvete det måste vara för din fina familj. Tycker ändå han var modig om han var uppriktig. Kram på er!

 3. Visst är det skit när solen skiner in och det ser ut som man inte har städat på skitlänge fast man vet att det är rent. Men du vet väl att dammtussar är änglarnas tofflor hehe. Härligt med sovmorgon, behöver man ibland. Hade leklands kul I Falun på fredagen med kussarna, kul men hööööög volym 4 timmar orkade vi, sen däckade vi I en hög I soffan för mys. Ha så kul *

 4. Hej hopp Maggot!

  Städångest det har jag varje dag, men jag tror att det är som med allt annat, svårt att vara nöjd 😉

  Jag tycker det är jättebra att de har sådana ställen där man kan gå och leka med barnen. Och som du sa, älskar barnen det är det såå värt det!!

  Och du, en egen liten stund det behöver alla mammor, för en glad mamma är en bra mamma!!!

  Många kramar från Ingela

 5. Jag städar o så,men så fort denna härliga sol tittar fram. Ser man damm ja o alla fina fönster. Men men är nog lika hos alla.
  Idag har jag städat under duschen igen o då kan man tro att jag aldrig gjort det.
  Men det viktiga är ju att man trivs o mår bra o har kul.
  sen lite ”änglahår” i hörnen spela ingen roll
  Suttit här o tittat på dagen program från Malou…Håller alla tummar och hoppas det ska lugna sig o han ska kunna må bra o gå vidare.
  Tycker han är en mycket fin människa som tyvärr hamna lite snett och nu dax att ta sig uppåt igen.Kan hända alla i bland , tyvärr.
  (men så lika han och Lance är)

  Ha en underbart fin kväll…………..kram

 6. Det är det värsta med att vara hemma en solig dag…Ah… Barnens Djungel hade vi oxå tänkt åka till idag, men det blidde inte så…

  Du, är det inte dags för en träff snart??
  Typ NU…

  Kram kram!

 7. Jag säljer en maskin som får bort bl.a dammet i luften.. Intresserad av en demonstation? 😉 Det värsta som kan hända är att du får städat hemma..

 8. Småfolkligister?? 🙂 Själv kallar jag dom för kravallknott.. 😀

  Håller med Sandra.. Bloggträff nu skulle inte sitta helt fel.. Har gått alldeles för lång tid sedan den senaste.. 🙂

 9. Tack Ella för att du dela med dig av länken till ponnyakuten,var kul att se och hade inte en tjusning om att det gick nu..Ha en fortsatt bra dag allihopa!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..