Fetto’fotot ljuger inte..

Jag fått ett par stycken kommentarer från några av er, där ni uppskattade att jag la ut mina mått. Tack..
Visst e det skamsen’poäng, lite genant, utelämnande och pinsamt;-) men det är nog det absolut bästa knepet för att hålla karaktären och inte fuska.
JAA, jag vet att bloggen har fått ett trist hälso’diet’fläsk’tema, men jag lovar dig att det bara är tillfälligt! Hysterin kommer gå över om ett par dagar.
Något som slog mig är att flera av er trodde att jag var ”smalare än vad mina verkliga mått visade” i verkligheten.
Jag har en hemlis! Det handlar till 90% om hållning..
Många sjunker ihop, trycker fram axlarna och kniper ihop röven för att förminska sig på bild.
Helt fel taktik!
Man ska sträcka på ryggen, hålla in kaggen, skjuta axlarna bakåt, och prutta ut pinnen ur röven.. Och DÅ, vips så har du blivit 10 kg smalare;-)
Kolla får du se..
(Tacka gudarna för att man varit gammal nakenbrutta, för då lärde man sig ett och annat knep hehe)

Vanlig hållning…


Ett torskhuvud tittar ut mellan skinkorna, frisläppt mage och fläskig gamnacke 🙂


Ser du vilken skillnad lite hållning gör!!
Jag tänker be Philip använda den nedre bilden som ”före bild” innan vi drar igång med hårdträningen.. Haha!

Kram på dig! Och glöm inte att du är unik och fin som du är! Den VERKLIGA skönheten sitter på insidan.. X

 1. Hej Maggan!

  Jag såg dig nyss på ICA,Sigtuna.
  Men jag vågade inte gå fram och säga hur bra jag tycker att du är. Du hade din son med dig och jag ville inte störa er såhär på fredagseftermiddagen. Har iallafall följt dig under en lång tid här på din blogg och tycker att du är modig och stark som står på dig och visar dina åsikter och lite av din vardag för oss.

  Ha en riktigt bra kväll, nästa gång jag ser dig kanske jag vågar gå fram 🙂

  /Karin

 2. din blogg är ju såå bra om man jämnför med din bloggkompis Katrin….har ju inget annat än sin j…vla vikt i huvudet!!!! Go girl

 3. Vet du, jag har många gånger som ”språkpolis” stört mig på att du inte kan stava så bra och använder ` till precis alla ord som du inte vet om du ska skriva ihop eller isär… 🙂

  MEN…att du bjuder på dig själv och har rå humor (som vi värmlänningar har) så har du charmat till och med mig 🙂

  Kör hårt!

  Kram

 4. Äntligen. Ser fram emot Let’s Dance utan Hannah Graaf.

  Magdalena, kan du förklara för mig vad Hannah Graaf är känd för egentligen? Jag förstår inte riktigt. Hon tjatar om att ‘vi’ dömer henne för något som hon gjorde när hon var 17 år. Men. Vad har hon gjort för bra saker?

  När vi såg Let’s Dance förra fredagen frågade mina föräldrar vem Hannah Graaf är.

  De gjorde sin egen bedömning efter samtalet mellan Hannah och Jessica Almenäs.

  Jessica Almenäs: Kallar du verkligen din syste för ‘syster-prutt’?

  Hannah Graaf: Systrarna prutt. Båda två kallas för prutt. Vi kallar varandra för det.

  Moget Hannah. Svenska folket har ingen aning om vem du är. Du gör ett väldigt fint intryck, måste jag säga.

  Ni är naiva, tycker jag.

  Jag hade alltid tyckt att du var duktig i Postkodsmiljonären.

  Trevlig helg!

 5. Nina: Vem har gett dig rätten att prata för svenska folket bara för att ni inte hänger med.

  Vi är många som gillar båda systrarna o deras mamma…även hon känd.

  Kryp tbx bakom stenen nu o skäms!

 6. ML: Mycket bra sagt!
  Nina: Du undrar vad Hannah har gjort för bra saker…Tja hon har bland annat tillsammans med sin syster öppnat ett barnhem i Indien och räddat livet på många små flickor…

 7. Nu blev jag superpeppad att ta tag i min kropp. Läste dina mått. (Vi är ungefär lika långa) Har inte känt igen mig själv sen jag fick tvillingar för snart 11 månader sen. Smällde precis i mig en halv marabou, men nu ska här mätas kropp. Här behövs mer än bara förbättra hållningen om vi säger så.

  Hållning är ack så viktigt. Ett annat tips är: Le och gå snabbt 😉

 8. Jag blir så himla glad Magdalena. Hur du kan bjuda så på dig själv! Tänk om fler vågade det istället för att vara så docksöta hela tiden. Kram till dig och dina killar!!!!

 9. Nina vilket skämt du är! bara för att din MAMMA inte vet vem Hannah är , så har du rätt att smutskasta HANNAH på MAGGANS sida ? Hur mår du egentligen??? Systrarna Graaf är goa tjejer som bjuder på sig själva, prova det du också…….

 10. Läser man inte era bloggar känner man inte till systrarna ”Prutt” Synd om dessa människor som missar så mycket:-)))) Kram och jag ser fram emot o se hur det går med LCHF brukar gå väldigt bra för dem som provar,tipsa gärna om middagstips Kommer kika in på bloggen flera gånger per dag! Saknade Hanna i Let´s Dance ikväll, men du ser nu åkte nästa folkkära person ut! Konstigt?!?!? Fattar ingenting! Ett hett tips på feelgood träning är Zumba, pilates!! I love!!!!

 11. Haha kul bild och bildtext, den där med gamnacken =) Du e jättefin Magdalena! Men de e sällan fel o röra på sig o äta bra, såklart, om man inte redan gör det! =) Ta hand om dig!

 12. Du är en cool tjej Magdalena. Gillar dig skarpt och de är bra att få påhejning i viktkampen men jag tycker att du verkar bra på att fixa det själv…Jag har oxå fått energi att ta tag i min viktokontroll men ligger långt högre än dig. Min idealvikt är typ 65 kg annars blir jag för tunn. Formerna försvinner. Så inte för mycket nu…ett par kilo räcker för dig om du nu vill gå ner. Kram

 13. Så härligt med en offentlig kvinna som vågar visa upp sin naturliga kropp med alla dess fel och brister, men ändå är så vacker! Du är en bra förebild för många, Maggan! :]

  För övrigt har jag vetat vem både Hannah och Maggan varit sedan sent 90-tal. Jag är visserligen 28 år så jag ligger väl i ”rätt” kategori för att veta, men båda mina föräldrar (60 och 68 år gamla) vet mycket väl vem systrarna Graaf är. ;]

 14. HAHAHAH.. herregud. Detta gjorde min dag! Du är ju helt underbar! Man är lite av en stolt Sigtuna-bo att ha dig i närheten! hahaha. Lycka till med träningen och allt annat!

 15. Ha ha så där gör jag med, ett bra knep för oss mulliga kortisar;)

  Har skrivit ett inlägg om kvinnomisshandel,
  skulle gärna vilja ställa några frågor.
  Om du inte har tid har jag all förståelse för det.
  Men min mail är girlysworld@live.se

  Älskar din blogg och din bok är en av de bästa jag läst.
  Många Kramar Helena

 16. SKÄRP DIG nu Maggan, du är INTE tjock!!!! Vad har du för självbild och kroppsuppfattning egentligen? Du behöver fan inte gå ner i vikt! Tvärtom, du borde gå upp minst 15 kilo till!

 17. ”Fetto” suck. Du är ju faan assnygg. Själv väger man över 100 och har förbjudit vännerna att tagga en på facebook. Vete fan hur jag ska hålla in kaggen när den är så stor att jag inte kan knulla :/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..