Rustar för krig!!

Jag har visst trampat min kompis Katrin på en öm och uppsvullen liktå! Oops, och det gör man ju inte ostraffat.
Det hela började med att JAG som ALDRIG tidigare tränat slog henne i armhävningar.
-Hur många gör Katrin, Philip?!
-22!
-Då måste jag ju göra 23! Inga problem! Lätt som en plätt gick det oxå..
(Självklart var jag ju tvungen att ringa och gnugga in det i trynet på henne under eftermiddagen hehe)

Kvällen har nu urartat i ett träningskrig, och hon ligger 4 månader före mig! Men det kommer inte hindra eller skrämma, snarare sporra mig 😉

”Efter ett anonymt tips om att hon slagit mina 23 armhävningar med 30, och till råga på allt lagt ut en förnedringsfilm, drog sms’kriget igång”

Har jag spelat för tuff?!
Vem kommer vinna sumo’duellen, vem kommer behöva gå catwalken över Stureplan, endast klädd i string? Jag lägger en slant på att jag slipper, ELLER har jag väckt faan som sover. Nu gäller det att spela cool! Iskall och vinnarskalle, någon måste ju våga utmana henne.. Katrin som tycker jag är den mesigaste mjäkigaste, och gulli’gull’gulligaste kompisen hon har, kommer bli chockad när hon få smaka på annat än LCHF-bullar. 😉
War is on…

God natt, och sov gott x

 1. Hej, oj vad svårt. Diggar Katrin så får väl säga att jag håller på er båda men det var inte anledningen till att jag skriver några rader.

  För ca: 4-5 år sedan tipsade en kompis mig om din bok när vi var i en bokhandel. Jag förstod egentligen inte då varför jag skulle vilja läsa något från en ”av de där blonda systrarna” som man lite nyfiket sett på Voxpop i 7:e klass. Ikväll förstod jag (äntligen) varför jag blev tipsad om din bok.

  Du har säkert fått hopervis av brev med anknytning till boken med finare beröm & komplimanger än vad jag kan få fram. Så jag vill bara säga tack. Tack, tack, tack!

 2. det är inte ens spännande… eftersom du slår henne redan efter första passet kommer ju du vinna LÄTT! vet du hur mkt katrin har kämpat eller, du säger att det var lätt…
  Jag hejar på dig!!!! Du är bättre o snyggare 😉

 3. Judo är en mycket bra sport! Hoppas dom fortsätter med det! Lära sig att lyssna, visa respekt, bra träning osv osv…..
  Ha en bra helg!
  //U

 4. Ha ha spännande !!! Jag hejjar på dig.
  Ska bli kul att följa hela er träning och jakten på snyggare kropp.

  Tipsa mig gärna på vad du äter.
  Själv går jag efter Katrins matschema som hon la ut på bloggen.

 5. Nu har du nog väckt den björn (katt) som sov. Jag tror på en jämn kamp, men med dig som vinnare. Tolka det som du vill 😉 Må bäste man vinna!

 6. Men vi vill se filmbevis, Katrins armhävningar är inte speciellt snygga, och går inte långt ner och hon håller inte upp huvudet.
  Så : Hur ser dina ut?!

 7. Jag hejar självklart på dig! Du kommer slå henne! 😉
  Vad söta pojkarna var i sina dräkter. 🙂 Kul för dom, och bra tydligen för dom vuxna oxå. 😉 Kram och trevlig helg!

 8. Hahahahahaha… det vore det sjukt roligt om du kunde slå henne i det som är för henne efter hennes son ALLT just nu. Hon är helt manisk. Lycka till och kom igen nu!! du fixar det här..du är ju kackerlackan! kram

 9. Hej Magdalena!

  Jag undrar över en sak som jag kan se att du gjort i detta inlägg, hur tar du kort med din iPhone över tex denna gång som sms?
  Jag har försökt sökt på google osv men jag kan inte hitta nå, jag antar att det är så du gör.. Knäpper ett kort och sen bloggar om det, jag vet att det går för jag har gjort det när jag var ute men vet inte hur.. haha..
  För övrigt tycker jag du är snygg som du är, men fan vad skönt det är med träning när det man väl satt igång..Lycka till med allt!

  // Ida

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..