Middag..

 1. Shit alltså…vad Du är vacker!!!
  Förstår att F ville Du skulle åka med…Du måste charma ”häcken” av alla araberna ju…hahahahahah

 2. God morgon vackra du!! Vad fin du är på bilden*
  Här i Sthlm är det en fantastisk vintermorgon. -10 grader, snö och sol! Haft en skön sovmorgon och sitter och äter en sen frukost med en massa mysig julmusik i bakgrunden :D, sen jobb.
  Ha en underbar dag!

 3. Åh du tindrar ju som värsta julgranen ju. Så vacker och så kär du ser ut att vara.. UNDERBART..
  Stor kram och massa kärlek på dig och Mr F

 4. Hej Maggan!
  Ser ut som rena paradiset och det förtjänar du verkligen. Tunikan du har på dig är helt underbar, var har du hittat den?
  Kram till er

 5. Hej Maggan..
  Det ser utsom att du har det underbart i värmen. Njut allt du bara kan för här hemma är det kallt och snöigt.. Du är bara så mycket värd en sån underbar resa och sån glädje i ditt liv.
  Igår när jag kom hem från jobbet låg ett brev i lådan där jag fick vet att jag vunnit på postkodlotteriet.. Fantastiskt.. Trodde nästan inte det kunde hända på riktigt. Skulle i och för sig varit roligare om det var du som kom med beskedet. Men fy tusan vad glad jag blev. Kram på dig…

 6. Åå så fin du är! Det strålar om dig 🙂 Har någon försökt ”köpa” dig med några kameler? Har hört att det kan vara vanligt där nere 🙂

 7. Efter vecka 12 kunde jag slappna av lite. Nu började vi planera, vad ska barnet heta och en massa annat. Jag hade mycket att fundera på för jag skulle bli den förälder som jag aldrig haft! Jag skulle finnas där, skämma bort det och framförallt överösa barnet med kärlek. Jag skulle bli världens bästa PAPPA!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..