Godmorgon i snökaoset! Från paradiset..

Solen är uppe, klockan är ca 4’a timmar före dig.
Jag har sovit som en stock! Ljudet från fåglarna, öknen, vattnet som porlar är förtrollande..
Vi har en egen ”tält’bungalow” utan insyn eller grannar. Så ljuden från naturen ger mig ett själsligt lugn jag aldrig känt förut.
Bagaget försvann i Tyskland på vägen hit. Så vi har rest, sovit ätit frukost, lunch, middag i samma kläder. Idag är det morgonrock som gäller! Kläderna vi haft kan stå av sig själva:-)
Är det inte typiskt! Så fort jag reser lite längre så försvinner ALLTID min packning. Här ute i öknen är det mycket långt till en butik, så jag har försökt tvinga på F en liten arabisk klänning! Men det har varit lönlöst;-)
Frukost i bungalowen, näckdopp och solstolen. I kväll ska vi rida ut i öknen på kameler och titta på solnedgången, så jag hoppas innerligt att väskorna kommit tills dess.
Imorgon ska F jobba i Abu-Dhbi, så det kommer bli bok och mental ensamvila vid poolen. Förhoppningsvis så kan jag följa med honom en sväng till invigningen på Tisdag.
Sen bär det av hemåt igen..

 1. Härligt Maggan..Ser jag på de bilderna ser jag att du har precis allt du behöver för att må bra , haha…..bara njut
  NU ska jag ut i snön o halka , lång runda med hunden.
  Kram kram

 2. Hej!!!

  Aldrig kommenterat tidigare men följt din blogg länge. Det ser ut som paradiset, verkligen och jag glädjs med dig och önskar dig allt gott för det är du värd.

  Själv ligger jag kvar i sängen och hör mannen fixa frukost och passa ungarna. Vardagslyx.

  Fortsätt njut nu
  kram Maria

 3. Snökaos kan man lugnt säga…så om det finns lite rättvisa så borde ni i alla fall få en ½ minuts sandkaos….;)
  Verkar vara ett mysigt ställe det där, finns det någon hemsida man kan kolla på?
  Njut i långa drag!
  Boktips: Hundraåringen som försvann – jag skrattade högt för mig själv flera gånger..sjuk humor…:)

 4. Jag ryyyyyyyyyyyyyyyyser när jag ser dina bilder så HÄRLIGT!! Inte ett dugg avis! 🙂 Här hemma kollade jag precis ut på balkongen och snön ligger typ 60 cm tjockk på våra utemöbler som vi inte tagit in ännu, kuuul! 🙂

  Njut vidare…. så skottar vi här hemma!

  Puss & Kram Nina ♥

 5. Underbart härligt tjejen…synd med väskan. Njut av varandra och värmen här hemma är det tokkallt & blåsigt….ha en härlig 1:avent, kram till er båda & kärlek*

 6. ser att ni njuter av livet ute p[ al maha resort. visst är det en fantastisk upplevelse. nästa gång får ni prova, six senses zighy bay som oxå är ett eco resort här i öknen.

  hoppas ni njuter av solen och värmen!!

  kram

 7. Julen 2004 när Linda badade la jag rosenblad i hallen. Jag la en filt på golvet bredvid granen och omringade den med ljus. Där förlovade vi oss den 27/12. Jag var en lycklig man

 8. Åååh ni gör såå rätt i att dra från vårt kalla land nu!
  Min son önskar sig en skidresa till alperna.. men nej!! jag orkar inte frysa mera! var i Dubai i Februari.. åker i februari igen.. med risk för att shoppa ihjäl sig.. men det tar jag!

  Njut!!
  Kram

 9. Hej Magdalena!
  Jag läste för ett par veckor sedan din bok och blev oerhört berörd.
  Jag slås av den styrka och det mod du har.
  All lycka och framgång!!

  Kram Hanna

 10. Synd att du inte är hemma Maggan för då hade jag hoppats på att du, som verkar god och vettig, kunde ta ett snack med Katrin Zyto. Hon har nämligen hängt ut en tjej på sin blogg med bild och allt till allmän bespottning och mobbing. Bakgrunden är att Katrin tror att den här tjejen har lämnat en kommentar på hennes blogg om att Ringo är ful.

  Katrin som för övrigt driver en provokationsblogg och inte backar för att stå i TV och kalla känsliga tonåringar för bögig, äckligt tjock och ful. Men en kommentar om sitt eget barn tålde hon minsann inte. Enligt vissa så är det dock troligtvis någon annan som använt tjejens namn. Men sak samma, hon har ingen rätt att hänga ut tjejen ändå. Hellre börja med att godkänna kommentarer innnan publicering.

  Men saken är att den här tjejen har stora problem med depressioner och självskadebeteende. Jag är på allvar rädd att det här blir droppen som får bägaren att rinna över, att hon tar livet av sig.

  Jag försvarar inte att man lämnar dumma kommentarer på bloggar, men vi vet väl alla hur långt en ung människa tänker ibland?! Det känns otroligt fel av en 33 årig mamma som Katrin att göra såhär mot en människa som mår så dåligt som den här tjejen gör. Framförallt känner jag med den här tjejens mamma och övrig familj!

 11. Men snälla du C…vad ska Maggan göra åt detta?
  Som jag bruka tycka ang våldtäcksmän mm…mobbare o så på skolan. Sätt upp foto för att få stopp på det hela.DET är inget rätt att göra så.
  OM du nu känner denna tjej, hjälp henne då så hon kan få vård o hjälp. DET är vad hon kan behöva om hon mår så dåligt ju.
  DU är den som kan hjälpa henne då ju…du som vet vilken det är.
  Man måste oxå på något sätt få stopp på alla mobbing via datan o bloggar mm. Man måste markera att folk inte ska göra så.

  Egentligen är inte detta något för Maggans sida,men måste bara svara dig…….känner man till att denna tjej mår dåligt,HJÄLP henne då.DET är det bästa .
  Säger som jag tycker bara i detta./Catarina

 12. Catarina:

  Få stopp på mobbing via bloggar osv???? Katrin som skriver skit om allt och alla och inte kan tåla en liten kommentar tillbaka.

  Förresten var det Maggan och inte dig jag vände mig till. Hon har tonårsbarn själv och är en ödmjuk människa som vet att ungdomar gör fel ibland. INGEN ska behöva bli uthängd för det. Varför inte bara godkänna kommentarerna först?

  Ledsen om jag stör dig på din semester Maggan, men jag har försökt anmält inlägget först till både Katrin och Finest, men inget händer. Jag är rädd för vad det här kan driva tjejen till och tycker synd om hennes familj….

 13. Ja detta om något lär väl säga vad Katrin går för i så fall… Undviker hennes blogg som pesten nuförtiden och tur är väl det märker man nu. 🙁

 14. C: Kära gud, håll dej borta från bloggar du inte tål. Alla vet hur Katrins blogg är (dvs toppenskön) och tycker inte du det så undrar jag varför du läser den? Men så är det alltid med gnällon.
  Så undrar jag vad Maggan har med det att göra….kanske man kan be henne styra allt rätt mellan Nord & Syd Korea??
  För lika fånig är din begäran att hon ska göra något åt detta med din överkänsliga kompis

 15. Til dig C igen..Nätmobbing och all mobbing är hemsk.
  Man får försöka stoppa sånt ju

  OM du nu känner denna tjej måste det vara bättre o hjälpa henne så hon får hjälp.DET var det jag mena i första hand. JAG hade gjort så om jag känt henne,
  Man ska ej skriva hur man vill för man tror man sitter skyddad bak en data.
  Katrin är den hon är o tål man inte henne ska man inte läsa bloggen bara, så lätt att låta bli. Jag försvara inte allt det Katrin säger o gör, Menade att du kanske bör hjälpa denna tjejen istället för att Maggan ska snacka med Katrin.

 16. C// Bättre att du vänder dig till chefen för Finest (bloggportalen) Alex Ervik, det är han som har det yttersta ansvaret och sista ordet på denna bloggportal. ¨Håller med om att detta ju inte är något som maggan kan göra något åt egentligen… Och tipset är att undvika hennes blogg om man inte gillar den 😉

 17. Nu är inlägget och alla kommentarer om den här tjejen bortplockad på Katrins blogg iallafall!!! Om/ifall du Maggan hade ett finger med i spelet där vill jag säga ett STORT TACK och önskar dig en fortsatt trevlig semester!

 18. Ska jag vara ärlig så tror jag att det är Alex Ervik, han har stenkoll på sina bloggare och har även sagt åt henne tidigare 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..