Laila Bagge säljer ut och jag missar:-(

Textade precis med min fina vän Laila Bagge som berättade att hon har utförsäljning i helgen av sin klädkollektion Rock by Sweden. Jag lovade att jag skulle puscha lite för hennes utförsäljning i morgon.

Det är förra höstens kollektion och vårens kollektion som de säljer ut och där kan man verkligen fynda fina klänningar. Det är ca 70% rabatt av vad kläderna annars skulle kostat i butik. Och då jag själv tycker om Rock by Sweden så ville jag så gärna sprida detta vidare till er också. Laila är såklart där hela dagen. Synd bara att jag missar det:-(  Hon håller till på Kungsgatan 2 i Stockholm. Det finns mer info i bilden nedan, hoppas ni kan se det?:-)

Fridens liljor!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..