Nudlar och Paris

Jag flyger till Paris på jobb imorgon..
Det ska bli både skönt, roligt och intressant. Jag har varit med barnen på Disney när de var små, och i Paris med mamma då jag var yngre..
Men det ”vackra” Paris har jag aldrig fått uppleva, så det ska bli mycket spännande.
Kvällens guldkant är en riktig brakmiddag! Min favorit och tonårsrepris..;-)

Jag kan inte vara hundvakt till Morran när F är bortrest, och jag själv ska bort, så jag har ordnat ett fantastiskt lyxhelgweekend’boende till henne. Hos Rickard!!!!

Min älskade Rickard, han är allt för go!
Jag har hunnit fika med ”båda favorit bösarna” idag..

Min omslagsbild vart jättefin! Jag är mycket nöjd!
Lite skavanker, haka och skäggväxt men de lovade att ta bort lite i retuschen.

Jag har fått en ny favoritlåt! Jag älskar den! Och är på högsta volym repeat all day..
(Indestructible med Robyn)

Min andra favorit som gått varm de senaste veckorna är den här gamla godingen!

(need you now)
Bästa GAMLA skivan för tillfället är låt 10 och 3 🙂

Och sommarens åka bil skiva är..

OBS. Jag älskar all musik! Så sätt mig INTE i ett ”smör’fack” please 😉
för i grund och botten är jag en hårdrocks tjej..
Vad gillar du för musik?

 1. Åh härligt med Paris!! Jag ska också dit om några veckor, så skulle vara kul om du kunde ge lite paris tips här på bloggen! Tack för en trevlig blogg.. Och du är så stark som kunnat berätta om de hemskheter du upplevt. Jag brukar tänka på det du skriver i din bok, att man måste förlåta för att gå vidare och själv må bra. Det är tänkvärt och så sant! Kram

 2. Paris är UNDERBART! Jag har varit på många ställen och jag älskar solsemerstrar, men Paris slår allt. Så mysigt, sån känsla den ger, så romantisk stad… går inte att beskriva. Ha så mysigt och njuuut 😀

 3. Åhhh lyllos dig…packa ner mig i väskan haha ; ) hur får du till ditt fina tryne, är det nån iphone app…sjukt snyggt : ) Klart att du är en hårdrocks brutta , bästa musiken som triggar alla ens sinnen, guuu alla rockballader man gråtit till för nån usel karlslusk…åhhh får R ha vovven, passar ju bra med en pudel när han är allergisk ….Bon voyage och ha en safe flight…kramelikramis undt plenty of löve…*

 4. Kiss Kiss och åter Kiss. Jag älskar deras musik! Men när jag är lite nere eller behöver något för själen så lyssnar jag mycket på Ainbusk och Colplay!!! När jag läst din bok så lyssnade jag på ”Kom så Far vi härifrån” med Ainbusk. Tyckte att den stämde bra in på dig. Vet inte varför!

 5. Ha det så mysigt i Paris! Mycket historia vart man än vänder sig. Där är så fint fast jag tyckte det luktade urin i gathörnen…haha
  Musik som jag lyssnar på nu är som alltid Pink :), mycket ös till träningen: dance-electronica, Robyn-Dancin´on my own, Kim Sozzi. Annars Stevie Nicks, Sanne Salomonsen, Sade…osv Åsså Bob Bobban Marley.. Skönt gung!

 6. Känns ni Andra korvar här inne har gjort allt i Paris å vill göra de igen, ? Men jag och en stor del av ”oss människor” har aldrig haft råd å ta oss nånstans? Å som jag sa tidigare Maggan önskar jag dig allt, men varför lever en del på fattigdom (utom vilja, barna går i begagnade kläder å blir mobbad för det??) Å man kämpar 12 timmar om dan?! å mer för skola/barn privat men de råcker aldrig. vissa går före i kön??? å inte vi fattiga mammor. sämre å sämre om man inte är kändis så säg inte att vi/Du lever som VI/OSS för de har du aldrig gjort ?! Prova i två månader å försörja 2 barn på 1000 kr per månad(inkl. mat, kläder hygien, buss för er alla???) fika på statoil finns inte å de tycker ni är fattigt?? Hallå vakna Upp. de är lyx. vi är en del som inte valt att bli arbetslös(arbetat heltid i 22 år) å regeringen tycker vi kan dra åt ?! Så jäkla hemskt är de, så njut.. du förstår inte nu men för mig lever du lyxliv, me nudlar för å verka solidarisk i 5 timmar?? de äter barnen och jag 5 dar i veckan.. förstå andra å ta till dig de ..vi är givmilda me önskan å allt men så är de med oss som inte har nåt, vi ger å en del suger musten av oss när jag har er men vi kämpar på i motgång å önskar er allt bra…..DU säger en sak å gör en annan, som dom flesta .. önskar du har de kanon, de gör jag verkligen sen kan du tänka till på oss –kramar

 7. That is very attention-grabbing, You’re an overly skilled blogger. I’ve joined your
  rss feed and sit up for in search of extra of your excellent post.
  Also, I’ve shared your website in my social networks

 8. i use observed a lot of different weblog posts with regards to health
  scenario and that i have to say thank you. You will have stored
  warring. I know it is hard and never simple to shed weight along with thanks
  to you I am at this point capable of see precisely what our oversight was.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..