Godmorgon!

Killarna är i skolan, och jag har just gått en pyjamas’promis kring byn!
Idag ska jag fota en reklamkampanj för ett hudvårdsmärke som ligger mig varmt om hjärtat. Jag hoppas inte mina arbetsgivare är här inne och snokar idag ;-) för statusen på detta nylle är inte direkt glamour..
Jag ska hoppa in i duschen och skrubba rent, det som går att skrubbas! Sen tänkte jag pysa ner till Sigtuna och äta frukost med syrran.

Hur ser din dag ut, händer det något spännande?

 1. hehehe du är så jävla härlig!!!!!!

  Min dag består av att tvätta, plocka och sen hämta barn på skolan.

  Hoppas din dag blir bra!!

  Kram

 2. I dag är en skrivardag för min del. Hemma var det tänkt. Men eftersom jag här hemma verkar göra allt annat på datorn än att skriva det som bör skrivas så tar jag nu dator under armen och beger mig till närmsta café, ett internetfritt sådant 🙂 Kram och ha en bra dag!

 3. Min dag består för tillfället med att ha lite ångest. Har tänkt ringa ett par samtal idag och jag HATAR, verkligen HATAR, att ringa. Lite av en fobi. Usch….. Behöver styrka………
  Kram!

 4. Hallo Mag
  jag är ute på turne som vanligt,
  men idag har jag ledigt och är kvar i stlhm,
  ska passa på att klippa håret.
  Hoppas frisören har nyslipade saxar…
  Håret har inte sett nån sax på 6 månader 😉

 5. Godmorgon !

  Jag håller med Marie : Du är så jäkla härlig =)

  Jag har en jobbledig dag och ska i eftermiddag åka in till närmsta storstad, Linköping, för att myspysa med min äldsta dotter =)

  OM jag någon gång ser dig Maggan så lovar jag att du ska få en STOR KRAM ! Du är en av oss som vågar bjussa lite på sig !

  Kramkram

 6. Sitter på jobbet nu, efter det så är det hem laga mat, träna inför GBG marathon nästa helg *pust*, läxor med barnen och sen mysa med min sambo som jag är så vansinnigt kär i (4 år ihelgen) och som bara är bäst!
  På söndag börjar vi räkna ner till Maldiverna då är det exakt två månader kvar till vi åker dit *underbart*.
  //U

 7. vi ser precis likadan ut,jag har uggisarna på-fast slitna jeans när jag lämna på dagis:P De andra föräldrarna kommer i kostymer,tant kjol o knytblus HAHA,snacka om att man utmärker sig-men vem bryr sig!HAHAHAHA

  nu kaffe o smörgås sen powerwalk,städa &dammsuga.
  Behöver oxå få min soffa bortforslad innan lördag,då kommer min nya soffa:/Ska lägga på blocket:)

  kram fina,ses på fejjan:)

 8. Tro mig SANNA AG när jag lämnade på dagis i kostym som krävdes för mitt jobb var jag avis på de i mysbyxorna som lämnade. De fick antagligen gå tillbaka hem igen men det fick inte jag.

 9. DU är så goo! Vet inte hur många gånger jag har åkt i pyjamas- byxor och osminkat face och lämnat barnen i skolan och de bara : -mamma, du går inte ur bilen,ha,ha !
  I kväll blir det tjejmiddag hos mig med goa vänner, hoppas du får en spännande dag <3

 10. Å va mysigt med frukost i Sigtuna, hade jag bara bott närmare så hade det blivi oftare…. Jo idag ska man sluta lite tidigare för att gå på arbetsintervju. Ligger på söder så lite långt från hålan Märsta, men det ska va ett schysst jobba annars….nervös!!!!!! Ha en bra dag!! Kram

 11. Nu är det jobb, jobb, jobb…phu, är rädd att jag glömmer något.
  Sedan ska vi ha lite sent kalas i helgen där jag fixat canvastavlor på barnen till hon som fyller år. Det ska bli spännande och se hur de tas emot.

 12. Mysigt med frulle tillsammans med syrran ! Jag saknar min lillasyster så mkt, hon bor i Madrid. Jag är på jobbet men ska snart ta mig hemåt, e inte kry alls idag. Ont i halsen, låter som om jag vore 97 år och har feber. Sängläge ordinerat ! Kram.

 13. Jag vill ju oxå ha en syrra o kunna äta frukost med…Hmmm
  Underbart härligt o kul nu då man läser att du o Hanna ses så mycket o fikat,äter o är tillsammans. Ni verka vara lika fina tjejer bägge två*L*
  Jag kokar ärtsoppa o ska städa lite i dag- kraaam

 14. Jobbe o jobbe…… Men jag skall faktiskt på en föreläsning med Glen Strömberg kl. 13.00 idag, skall blir riktigt kul.

  Sen skall jag nog förbereda lite inför vår lilla semester tripp.

  Kramisar AL

 15. Fniss…. Söta toka! Ja, du är i alla fall vacker helt osminkad. När jag lämnar på dagis ser jag på sant ut som sju svåra år, svart under ögonen, blek, håret i en kärringknut, mysbyxor med vällingfläckar. Brukar ibland lyxa till det med en tandborstning. Oftast hinner jag inte så fagisfröknarna står och håller för näsan när jag överlämnar Milo, Milo själv har väl nästan svimmat vid det laget. :))

  Jag har blivit så himla sugen på att besöka Sigtuna sen jag börja läsa här, måste ta familjen dit nån dag och fika eller käka nånstans!!!

  Nu ska jag fika med en vän, vänta tills Milo somnar. Sen kackla i nån timme. Efter det väntar besök hos mina föräldrar och lite målvaktsträning!

  Ha det gint. Kram Nina

 16. Härmapa : ) jag har städat igenom hela huset i likadana uggisar (har ett par som tofflor inne eftersom jag är en fryslort ) och ungefär likadana pyjamasbyxor lite mer rosa i mina haha…men nu är städningen klar älskar när Ajaxlukten sprider sig i hela huset känns som allt blir lite lättare i tillvaron om jag får komma hem till ett rent hus, hatar oreda då blir jag stressad…nu ska jag ut i det härliga vädret, sommarvarmt i solen här i Borlänge, njuter…hoppas din dag varit bättre idag än igår….Kärlek*

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..