Syster och barn..

En liten skänk från ovan! Bonusdag med killarna:-)
Hannah plockade upp Tristan, och vi stannade där hela dagen och bara myste, drack kaffe, åt mat och pratade..

Vi kom precis hem, Lance har haft sin fotbollsträning. Bad, thaimat och gos framför Idol..

Tack från hjärtat för att du finns 🙂

 1. Hej Maggan. Jag tackar dig oxå för att du finns. Jag gillar din blogg, har läst den länge. Jag tycker du verkar vara så full av kärlek, stark och samtidigt ömtålig. Jag önskar dig och barnen all lycka! Massor av kramar från Anette, i Helsingborg!

 2. Sitter och kollar på dig när du deltar i sommarpratarna…tårarna bara rinner längst med mina kinder..(jag har även läst din bok). Jag beundrar ditt mod, din livsgnista, din kämparglöd, ville bara säga det. Jag läser din blogg dagligen men har aldrig kommenterat förr, men nu kunde jag inte hålla mig i bakgrunden längre.
  Din bok förändrade mitt liv, jag gick igenom en liknande historia. Jag kom undan, men har aldrig kunnat hittat de rätta orden för att kunna förklara alla mina känslor, men din bok hjälpte mig något enormt. Tack! Tack för att du hjälpte mig hitta orden, tack för att du finns, tack för att du visar att det går att förändra ens liv och framför allt tack för att du delar med dig av ditt liv.

 3. Grymt för dig att få en extra dag ihop med barnen! Dessutom mys med syrran. Min lille syrra e här ikväll och ska sova över. Finns det nåt mer underbart än att vara tillsammans med nära och kära?!
  Trevlig kväll.
  Kram

 4. Hej!
  Hoppas din kväll är bättre än vad din dag tidigare verkar varit, förutom barnen såklart!? 😉

  Jag har nyss kollat på Sommarpratarna och tyckte det var ett kanonprogram med intressanta personer och min favvo var ju du!
  Du är grym och fortsätt med det snälla du! 😉

  <3

 5. Tack själv för att du finns Magdalena! Jag såg sommarpratarna på Svt play för en stund sedan och det var ett väldigt bra och rörande program.

  Dessutom har jag fått cykeln levererad hem till dörren. Den är helt suverän. Jag cyklar en mil till jobbet som ingenting, Än en gång TACK!

  Kram

  Kicki

 6. Ville bara skriva att jag tycker så mycket om din blogg! Du verkar vara en otroligt stark människa. Jag beundrar verkligen dig, din kämparglöd och din positiva anda. Härligt att du är DU, tack för att DU finns och ger så mycket av dig själv. Du är en förebild.
  Jag skickar många varma kramar till dig, för du verkar lite nere just nu..
  Härligt för dig att få vara med dina killar lite extra idag, som du skriver, tror jag absolut att det är en skänk från ovan, det var precis vad du behövde just nu.
  Kram

 7. Ja kära Maggan, tack för att DU finns. Här blir man så varm i själen när man läser, alltid! Därför är man här och läser serru :). Jag läste oxå om tjejen som blev berövat sitt liv. Satt med en kopp kaffe och mådde så fruktansvärt dåligt när jag läste om det. Tänkte oxå på deras familjer och hur hemskt det måste vara. Hur en mardröm plötsligt blir sann! 🙁 Nej frukstansvärt.

  Härligt med bonusdag igen! 🙂

  Själv så har jag bokat en ”pluggdag” hos mamma 1 dag i veckan nu, då vet jag att dom kommer minst 1 gång den veckan det är pappadag. Skitbra och skylla på! 🙂

  Ha en fin dag, nu ska jag bege mig ut på promenad. Blev tvungen att vänta lite, man kan ju inte gå ut och gå 4 på morgonen.. Sen blir det en god kopp kaffe, längtar redan efter den!

  KRAM ♥

 8. Tänk vad livet kan vända ibland, och det är vid sådana tillfällen man verkligen behöver de nära & kära ! Skönt att din dag blev bra till slut, stor kram<3

 9. Vi alla är nog lika glada för att du finns som du är för att vi finns. Du är bäst! Skönt med en bonus dag, det mår man extra bra av, njut……

  Kramar i massor!
  AL

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..