Kramar!

Saknar mina små! Mest av allt på jorden hade jag velat bunta ihop dem och krama dem i timmar….

Nu ser verkligheten annorlunda ut, och jag får hålla om dem i mina tankar…
Vi arbetar för fullt! Snart en liten matpaus..
Vi syns ikväll! X

 1. En vecka går ganska snabbt Maggan. Så passa på att ha lite egentid och vila dig! Sen skall du se att snart har du dem hos dig igen? Som mitt barnbarn brukar säga när han skall förklara ”dagen efter”. Du har dem hos dig efter natten, efter natten, efter natten och så säger han då det 7 gånger? De är inte dumma de små? Vore inte så dumt om du gick ner i varv lite, eller? Har du överhuvudtaget ”landat” efter semestern? Du skall ta vara på dig min vän!

 2. Maggan , barnen kommer snabbt hem till dig igen då veckan går så fort. Får man fråga vart Isak är?? kanske han stor o klara sig hemma eller han oxå hos Magnus?
  Jobba på du o njut av egentid…..glöm ej att ta det lungt o tänk på dig själv oxå o vila.

  Kram från Skånelandet

 3. Hej Maggan

  Just nu känner jag med dig mer än någonsin eftersom jag oxå sitter och bär på den tunga saknaden. Jag har precis skiljts från min sambo och vi ses inte förrän i nästa vecka.

  Det är tungt att gå igenom dagarna utan dem man älskar mest. Jag har tidigare skrivit i dina kommentarsfält att jag just börjat plugga i Skövde och jag och sambon har hus i Ronneby (Blekinge). Eftersom han jobbar i Norge och reser en del är han enbart hemma periodvis. Han är ledig just nu men måste vara i Blekinge p.g.a att han har sina barn där.

  På de sättet känns de ännu jobbigare. För nu vet jag att han är ledig och är hemma hos oss. Vårt mysiga hem och jag sitter i Skövd ensam och saknar! Vet att jag gör detta för VÅR skull, en invenstering för livet och får ett kanonjobb efter utbild. är klar.

  Men just nu känns det mörkt inombords!
  Många styrkekramar till dig!

  Vi kan sakna ihop!

 4. Anna 18.48 håller med dej! Så till dit eviga tjat om barnen och måndagar… Kan du inte försöka byta så du har barnen i veckorna? och M varannan helg och kanske varannan tisdag onsdag!? Kan inte vara kul för barn att bo varannan vecka hos sina föräldrar! tror inge vuxen skulle gå med på att byta bostad varannan vecka! Tänk på barnen!

 5. Carina: Hur menar du nu? För ditt förslag var ju inte rörigt alls:-) Tror ingen vuxen skulle gå med på att byta bostad varannan helg och varannan tisdag onsdag heller:-) blir ju fan samma sak. Gud så fånigt!

 6. Hej!
  Följande har inget med just det här inlägget att göra, utan tanken att skriva här pga musik. Vet att du har en skiva i din samling med artisten Kim Stranne som bl a skrivit om våld mot kvinnor i låten 20.22.17

  Vill gärna lyfta fram hans musik så därför lottar jag ut hans senaste skiva som är helt fantastisk. Lyssna gärna på Bara ett barn, länk finns på bloggen.

  Sista dagen att delta i utlottningen är idag!

  Lycka till!

 7. MARTIN

  Kim Stranne? Från Hasslö? Där kommer jag oxå ifrån. Hans pappa hade jag som lärare från 4-6. Haha. Världen är allt bra liten.

 8. Jag bodde varannan vecka hos mina föräldrar och det blev folk av mig också 😉 Kan bli för rörigt om det ska skifta sådär titt som tätt.. Barnen klarar sig! 🙂

 9. Men Carina? Maggan skriver väl precis som hon känner, på sin EGEN blogg? Det spelar väl ingen roll vilka dagar M har dem för seperationen från barnen är likadan? Kanske det inte är det allra bästa för barnen, men de lider säkert ingen nöd hos M. Förmodligen bor du med barnens pappa efter ditt utlåtande? En sak skall jag tala om för dig o det är att jag högaktar de kvinnor som vågar ta steget ut o skiljas, när inte äktenskapet klaffar. Av olika anledningar som jag inte vill ta upp här, gick jag kvar i ett äktenskap som var dött, helt jäkla sjukt alltså, och jag tog på mig en fasad som INGEN kom igenom. Detta gjorde jag så enormt bra(för barnens skull) att ingen trodde det var sant, när jag senare (när barnen var stora) tog ut skilsmässa. Men det har kostat mig enormt mycket för att hålla löftet till mina barn.

 10. Tycker du är fantastisk, du har en otrolig styrka, förstår att det är tungt ibland…men du sköter allt så snyggt, fler skulle lära av dig! 🙂

 11. EN jättekram till dig Maggan !!
  Jag är en ensamstående mamma till två tonårstjejer, vi byter också måndagar och jag håller med dig, det är hemskt och man längtar varje dag
  Till er som inte vet hur det är, att ni ens orkar lägga energi och tid på det, alla vill ju ha sina barn varje dag men lever man inte ihop med barnens pappa så måste man ju lösa det på ett sätt
  Det är inte lätt men barnen är viktigast och fungerar inte en relation så är en separation bäst
  Barn är inte dumma och Maggans barn har det toppen
  Kram till er alla där ute
  Marre i Göteborg ( ps imorgon fyller jag år men mina kids ska komma på middag och fika 🙂 )

 12. Louise

  Precis den Kim – en fantastisk artist & vän.
  Missa inte att delta i utlottningen. Ligger länkat under ”Tävling”
  Drygt en timme kvar att delta!

  http://edgeman.blogg.se

  För alla er som inte hört Kims underbara musik finns ett par länkar på bloggen!

  Lycka till!

 13. Maggan, vem saknar inte att kramas?!
  Jag längtar oerhört mycket efter en att få kramar av och det värsta är att jag inte vet när jag får en kram av denna någon nästa gång, då vi har på tok för långt till varandra.

  Kramars på dig!

 14. Hej, Maggan! Jag tycekr du verkar vara en fantastisk mamma som kämpar med allt runtomkring utan att någonsin din fasad krackelerar, det är starkt gjort tycker jag. Gråter i vår ensamhet gör vi alla ibland… styrkekramar i massor till dig från en separerad mamma till en annan. //KRAM KRAM KRAM!!!

 15. Jag vet PRECIS hur du menar Maggan! jag har oxå barnen varannan vecka och GUUUUD vad jag längar efter dom!! Första dan är värst…då ställer jag mig i duschen och bara gråter…..
  Stor styrkekram till dig vännen!
  PS..dina barn har verkligen fått en underbar mamma!

 16. Glad 1 september! Nu är det höst på riktigt riktigt snart. Ska sälja pälsjackan för i år, undrar vad man ska köpa ist…?

  Du är go Maggan och jag är glad för din skull att kommentarerna hålls fina i den här bloggen, annat är det med andras bloggar, mest bara skit.

  All kärlek!

 17. Jag håller med Mammablogg! De flesta andra (läser iofs bara 1-2 ibland) innehåller så mycket skit!! Den här håller stilen oftast, är mild, och fri från svordomar, könsord och all annan bottensörja.

 18. Elin: Förlåt om jag skrattar lite, men jag undrar om vi läser samma blogg. Magdalenagraaf.se?

  Håller med om att hon skriver på ett väldigt bra sätt. Men att hennes blogg inte skulle innehålla svordomar och könsord bestrider jag.. 🙂

  Visserligen inte i samma stora omfattning som många andras, men visst innehåller den saker som kanske inte alltid lämpar sig i tryck, men det är ju det som gör hennes blogg så charmig. Att hon får vara den hon är i sin egen blogg.. 🙂

  Och det ska hon absolut fortsätta göra..

  Kram till er alla och även till Maggan såklart..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..