Tonårs prioritering

Den ljuva flickan satt och läste sina läxor när jag kom hem..

Medans hennes pojkvän bytte olja..

Undra vem som får MVG imorgon?? 😉
Det har varit en mycket känslofylld dag, många skratt och många tårar.
Bantningen sket sig fullständigt, och ingen jogging vart det heller! Jag är en människa utan mat och tränings karaktär! ”imorgon” DÅÅÅ börjar mitt nya liv………… Undrar hur många gånger man lurat sig själv egentligen.
Jag är mentalt trött och saknar de små.
Måndagar suger! Kommer aldrig att vänja mig..
Kurridutt imorgon, så dags för sängen.
Ps. Isaks rum är städat! Han fattade piken hi’hi

Sov gott!

 1. Måste få säga att jag riktigt älskar dina inlägg.

  Tonårsprioriteringar…… Jag har tre också 😉

  TACK för en helt fantastiskt undebar blogg.

 2. Börja med lchf som Katrin kör! Skit bra, äta nästan allt förutom kolhydrater, äta ute som du kanske gör med jobbet är ju då busenkelt! Eftersom man får äta fett! Till frukost en god smoothie med bär, grekisk yoghurt och lite grädde , lr ägg och bacon, makrill i tomatsås! Du har en bra vän o fråga som kört på detta nu i 2 månader, ring henne 🙂 ja har kört i 2,5 vecka nu och gått ber 3,5 kilo!!!!
  Go fot it!
  Du h

 3. Maggan ät lchf!! enkelt och behövs nästan ingen planering för du kan äta allt förutom kolhydrater 🙂
  du vet, katrin kör ju ¨på det??

 4. Haha.Typiskt killar.Har också en moppe-kille.Det är bara den och datorn som gäller.Men hoppas han ska plugga lite mer nu.Börjat Risk-och räddningsprogrammet på Arlanda-gymnasiet och tycker det verkar kanon.
  Kramis

 5. Gokväll Maggan, älskar dig å din blogg men förstår inte hur du kan älska Katrin som du säger är en God människa???!Hon skriver att vi alla som inte röstar på moderaterna är idioter/Dum i huvudet osv..?!?! Då är vi typ 6-7 miljoner som är dum ihuvudet, vilken fin vän du har? Noll Empati å Alla är idioter utom hon(å du i hennes ”lilla skygglappsvärld”, stackars människa.. Å de är en av dina bästa vänner, förlåt får inte ihop de?, får du? sortera eller ens bästa vän kallar oss Idioter är de ens vänner gör?! Då vet inte jag.. Ha de bra å säg ifrån, de kan/vågar du, personliga angrepp är ALDRIG OK??

 6. Trodde att Isaks moppe hade stulits! .Jag måste har missat upplösningen av inbrottet i garaget! Är alla saker tillbaka igen Hjälp mig, jag förstår ingenting.!

  Tycker också att du ej behöver banta!

 7. börja med jogging och annorlunda mat ”regler” när du är på topp.. när du har gott om tid och när det ”passar”..
  om du har någon/några lediga dagar. så börja då istället.

  du har ju fullt upp .då är det inte så lätt att behöva tänka på at mm. då blir det ju att man tar första bästa..

  och just jogging känns det ju som att man ska ha lite lugn och ro för att komma iväg på

  jag önskar dig all lycka till med ditt ”nya liv”, men tycker du är underbar precis som du är-.
  du ser ut att må bra
  kraaam!!

 8. Kära Maggan! Tänk inte på bantning, du är så fin som du är! Tycker du verkar ha bra kondis i Postkoden, så börja med att promenera. Men inget tvång, utan när du har tid o lust. Du, precis som jag själv har varit, har en förmåga att ta på dig alldeles för mycket? Det är inte bra utan ta det lugnt med allting och försök att lära dig att säga ”nej” när någon ber dig om hjälp? Önskar dig en trevlig dag! Kram

 9. Hej Maggan! Har nog aldrig skrivit men läser flitigt!!! Hade oxå en rövdag igår, åkte till H&M i Märsta på väg hem och shoppade…..:o) funkar ALLTID!!! Idag är det lite bättre, en dag närmre helg!! Mysig blogg, man blir glad att se att de flesta barnfamiljer verka ha det lika. Har fem barn i en härlig blandning i spannet 5-18 år och jag känner igen mig i mycket som du delar med dig av….STOR kram.

 10. Hej Maggan! Hade oxå en rövdag igår så jag åkte till H&M i Märsta på väg hem och shoppade! :o) Funkar ALLTID!!! Lite bättre idag….Stor kram till dig!

 11. Jag har slutat sätta upp mål som att ”börja motionera” och ”äta nyttigare/smalare” och ”börja banta”. Jag blir bara så otroligt besviken på mig själv när jag inte lyckas göra allt det där…. Och då mår jag ännu sämre…
  Kram!

 12. Annika: Katrin säger bara att HON ANSER att andra är dumma i huvudet som röstar på annat än Moderaterna. Man har rätt till en åsikt. Du tycker ju att hon är dum i huvudet som tycker så. Det är ju lika. Det handlar ju absolut inte om personliga angrepp på vad du säger är 6-7 miljoner (?) människor i Sverige.
  Jag tror att du inte har rätt humor/inställning för att uppskatta Katrins blogg och föreslår att du slutar läsa den. Det är ju inte heller Maggans fel som hennes vän, för vi vet ju sen tidigare inlägg att Katrin är en fantastisk vän till Maggan, dock om än med annorlunda åsikter. Men detta är ett fritt land, eller hur? 🙂
  Menade inte att trampa dig på tårna men från en som läst Katrin i fyra år tyckte jag det kunde vara okej att svara. Jag står inte heller för allt hon säger men jag blir inte upprörd över att hon uttrycker annorlunda åsikter ibland.

  Och du Maggan: Du är ju så fin som du är, men känner igen känslan.. 😉
  Puss!

 13. Isak är en klok man! 🙂
  Och vart har du fått dina bantarideér ifrån? Du är väl knappast i behov av att banta? Själv tror jag på varierad hälsosam kost, träning och lördagsgodis 😉
  Hur bra är LCHF för kolesterolet? Det är ju detta som orsakar hjärt & kärlsjukdomar.. Känns inte så super med mkt fett! :/

 14. Nej håller med Annika: Katrin är en farlig mediabimbo som inte har alla hästar hemma! Hon ska inte ge sig in i politik, hon har noll koll och tänker bara på att smörja sitt eget krås! Det enda hon kan blogga om är vikt, träning, botox, bebisvärlden, längre än så greppar hon inte, och det blir SÅ pinsamt när hon ger sig in i ämnen hon inte behärskar! Jag vet inte ens om hon har någon utbildning att tala om. Folk som inte har en gedigen utbildning ska ta det försiktigt med att ta upp ”tunga” ämnen. Upp till kamp för de svaga i samhället!

 15. känns som det är ett kliv på de svaga i samhället genom att påstå att man inte, utan en gedigen utbildning, får ta upp ”tunga” ämnen. Detta tycker jag känns som att man helt enkelt inte får ha åsikter och tycka till utan att ha utbildning och kunskap.

  Jag tycker en j-vla massa och det har jag rätt till!!, lika mycket som alla andra!!!, utan att jag har en gedigen utbildning… vilken utbildning nu det är… *suck*

  Och vad har detta med Maggan att göra?? vad Katrin tycker och anser??

  Känns som så onödiga kommentarer, men ibland kan man bara inte vara tyst… *sorry*

 16. Ingelah: förlåt det kanske blev fel, det där med utbildning= rätt till tyckande. Men Katrin är Maggans vän har vi ju förstått, och säkert en fin vän privat. Men om du läser Katrins blogg så slår hon på de svaga och framstår som ett riktigt svin rent ut sagt. Hon använder sig av ett språk som sprider enormt med negativ energi, vilket Maggan brukar vara allergisk emot. Umgås man med dem som inte delar samma värdegrund? Ja det är två olika bloggar, och personligen läser jag Katrins blogg ibland, ungefär som en skvallerblaska, ni vet sådär skitigt roande ibland. Men Katrin ger sig ut på riktigt farlig mark när hon tar upp ett ämne som hon INTE behärskar och har kunskap om. Hon är inte insatt nog för att diskutera politik. Och vem avgör det? Jo, hennes läsare som sågar henne vid fotknölarna.

 17. KATRIN är BÄST!!!! men Maggan är bättre läser båda och dom får tycka å träna hur mkt dom vill…behöver jag oxå börja med men orkar ej ska äta en pizza nu istället 😉 kraaaaam till maggan vill åka på bloggträff snart…..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..