Premiär för vinterstövlarna

God morgon! Vintetkläderna på..
Så förbaskat skönt att få dra på sig ett par stövlar igen :-)
Står i regn på Skeppsholmen. Det kommer bli en mycket intressant dag idag.. Många härliga, skrämmande och starka livsöden kommer knytas samman..

Ha en toppendag så syns vi lite senare!

 1. DU är jättefin, men jag vill INTE att det ska vara vinter stövlar ännu, ”vägra hösten” .. jag hoppas lite till på några varma/soliga dagar (som i lördags), jag kör pumps utan strumpor idag 🙂
  kram

 2. Hej Maggan

  Hoppas du har de bra idag. Ja snart är hösten här på riktigt. Första helgen jag har börjat gå i gympadojjor, annars har jag bott i mina sandaler i 2 månaders tid. Ska bli rätt skönt att kunna kura upp sig dock och tända massa ljus.

  Saknar min andra hälft en massa dock. Jag iväg och pluggar i Skövde och han är på jobb i Norge. Snyft.

  DU en fråga! Den mojängen du köpte på GLITTER som man ska snurra spinna och ha sig med för att få en såndär fin snygg knut. Jag har köpt en sådan men kommer in på hur man ska GÖRA?

  Har du lust att göra en bildvisning på HUR eller FÖRKLARA för dom genomskinliga bilderna på plasten den kom i fattar man ju inget av!

  Ha de bäst! KRAM

 3. Här har jag sandaler o kjol o linne ännu. Får ta en kofta på då..om jag måste. Men drar ut på hösten så länge jag kan.

 4. Snyggt med stövlar 🙂 Känns som man är i klimakteriet bara då vädret skiftar från regn till strålande solsken på 5 minuter.. Svårt å klä sig liksom hihi

 5. Hm…då kanske man dra fram stövlarna då menar du ?? 🙂 Det ska jag göra, älskar stövlar.

  Anna – hahaha, vilken härlig kommentar !! 🙂

 6. Meen, kom inte min kommentar fram?

  Skrev iaf något i stil med att jag är som du och älskar också hösten etc, sedan undrar jag var du helst shoppar ? Det brukar ju gå i perioder men du har så otroligt snygg stil så lite tips uppskattas!

  Förresten så verkar du vara en otrolig fin människa på insidan också 🙂

 7. Vi har nog haft rätt ok i Östergötland idag, men lite av en väderpyttipanna typ, men det sitter långt in innan det kommer fram några vinterstövlar säger jag bara..! 🙂

  Jag hoppas att du haft en bra dag!

 8. Maggan du är sååå vacker men snälla SLUTA med Botox! Det syns så tydligt att du använder det och nu är det för mycket. Ditt leende blir stelt och du är mycket vackrare precis som du är!

 9. Hej Fina Maggan,
  Super duper snygga stövlar…
  Vart är de inhandlade någonstans?
  Massor med kramar och ha en bra dag!!! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..