Korvkampen

Stämningen var på topp när Korvkampen 2010 drogs igång i trädgården på lördagseftermiddagen. Under parollen ”Må bästa korv vinna!” tävlade alla gäster i Maggans egen sommarolympiad. Förutom äran så stod en alldeles egen eldriven cykel från Lifebike på spel.

En sommarfest är inte komplett utan utomhuslekar. Efter lunchen samlades alla gäster i Villa Askes trädgård för att delta i Korvkampen 2010. Maggans egen olympiad innehöll allt från traditionell säckhoppning till helt galna korvinspirererade grenar. Sex lag ställdes mot varandra i tävlingen som leddes av Maggans Postkod-kollega Kim Kärnfalk och Rickard Engfors.

Halvvägs in i tävlingen fick deltagarna hämta andan och släcka törsten med energidrycken Firefly från godasaker.se.

Den sista laggrenen i Korvkampen kallades Prickakorv.

Deltagarna i det vinnande laget tävlade sedan individuellt. Nio personer blev två finalister efter en omgång av den gamla klassikern Hela havet stormar.

Finalgrenen där Kicki och Jeanette ställdes mot varandra kallades Den blinda korvgumman. Finalisterna fick välja två vänner att ta hjälp av. Uppgiften var att så snabbt som möjligt göra färdigt en korvbeställning till Maggan och hennes barn med förbundna ögon…

Vi vill rikta ett speciellt tack till A&S Reklam som hjälpte oss med våra Korvkampen-tröjor!

Efter en stenhård duell kunde vi till slut kora en segrare. Maggan gratulerade vinnaren Kicki till förstapriset. En elcykel från Lifebike.

Gästerna kunde även prova den eldrivna Lifebike-cykeln på plats.

 1. Vill vara med men sitter här och funderar på tråkigheter jag tänker göra inom kort som kommer påverka mig men såååå skul att se er och nästa gång SKA jag åka om jg så ska åka själv för det är jg värd…

 2. Gud vad du är fantastisk Maggan!
  Vad du ställer upp på dina bloggläsare, det är verkligen helt guld, precis som din kära vän Katrin också skrev i sin blogg. 🙂
  ‘Korvkampen’, hihi, du är bara för go!
  Och vilka priser!

  Ser ut som ni har det underbart, härligt att få ta del av, som vanligt.
  Hoppas jag kan komma på ngn träff i framtiden.

  Stor kram!

  /O.

 3. Vad kul ni ser ut att ha det! Själv har jag varit 3 timmar på akuten med sonen i dag. Han wrestlade i går och en kille landade på hans arm. Nu har han en liten spricka i armen och får gå med stödbandage i några dagar. Sedan är det sjukgymnast som gäller.
  Ja, jag har ju tittat på kungen också. Hela den kungliga familjen är ju i stan för att fira Bernadottes 200 år på tronen. Och äntligen fick kungen säga ”fel” i rätt stad; ”Kära Örebroare”… 😉

 4. Håller med Maria, varför läser man bloggar som man bara retar sig på?????. Tänk vad mycket energi de tar som du Mia kan lägga på något annat. Missunsamhet är inte vackert precis ! Maggan du är en varm och en otroligt humoristisk person, fortsätt så !

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..