När katten är borta..

..dansar råttorna på bordet. Eller hur var det nu igen?

Jag, Tomas ”Tjocko” Gson är ute och rekar inför nästa bloggträff. Jag har suttit hela dagen i tuffa förhandlingar, provsmakat mat och mätt upp lokalerna. Jag har provgått trappor, sovit i de skönaste sängarna och testat mingelvänligheten. Jag gör tummen upp och tror det här blir fantastiskt bra. Håll utkik, inom kort kommer det information om nästa mysiga träff.

Nu hoppas vi bara på att Maggan inte får några dumma ideér och stannar i Bremen eller något och öppnar ett GuestHouse och serverar Knödel och öl resten av livet, utan att hon kommer hem snart.

Är ni nyfikna på vart vi skall vara så kan ni smygkika här. Tänk bara på att inget kan bokas förrän informationen och inbjudningarna har gått ut, vilket de gör inom kort.

Boka av helgen 21-22 augusti och gå gärna med i vår nya facebookgrupp, där vi hela tiden uppdaterar med mer information kring det här och mycket annat.

Även om regnet öser ner så hoppas jag att solen skiner på er på ett eller annat sätt.

//Tjocko

 1. Men älskling… inte nog med att man missa förra träffen.. nu kommer jag missa igen…suck… snyft… jobbar för Barnens dag i Borlänge o precis den helgen har vi fest för barnen… åh… åh… hm…. ska jag leja över mitt jobb på någon annan…hehe.

  Stor kramis

 2. Men NEJ ingen träff I AUGUSTI!! då har jag ju semester!!! (=är bortrest!!)..och säkert många andra med..kan ni inte ha träffen då semestrarna är över!??
  Åh, va ledsen jag blir jag har missat båda andra träffarna pga. ingen barnvakt, jobbresa osv..Vill så gärna följa med på denna!!Dessutom bor jag ju 10 min från hotellet..åh..vill ju med er dit!! jaha, livet är orättvist..
  Tack för en bra blogg iallafall 🙂 Du rockar alltid Maggan!!!
  Kram

 3. Åh Maria, vad synd. Det var enda helgen detta fantastiska stället hade möjlighet att ta emot oss och självaste huvudakten (maggan) själv har möjlighet. Det blir fel tillfällen, jag lovar! Och du kan ju åka på semme lite senare:-))

  /tompa

 4. Vad synd! Jag kan inte heller den helgen. Vi har V.ox festival fredag och söndag och då ska jag jobba. På lördagen blir det finbesök av kungafamiljen här i Örebro, så då är det massa jippon på stan som jag tänkte besöka. Får hoppas på att jag kan gången därpå. Har ju ännu inte varit med på¨någon av bloggträffarna…

 5. åh, då ska jag på bröllop. attans! (eller, bröllop kommer ju också bli toppen!)

  hoppas alla som ska dit får kul, det var hur bra som helst sist!

 6. åååhhhhh typsikt….. vf lägga på den dan ell mån när folk inte har pengar efter semster för…
  inte alla som kan då..
  nu e de 3 gången ja missar detta :(((((
  hade gärna velat va me…
  men det är för långt bort från göteborg… kan ni inte ordna nått här i gbg istället….

  ledsen ja blir nu….

 7. åååh neej… enda helgen i augusti som jag typ inte kan..
  Fasiken också, jag som laddat för nästa träff hur länge som helst.. 🙁
  Jaja, jag får hoppas jag kan gången efter helt enkelt!

 8. Ååh det verkar vara många som inte kan denna helg å likaså jag,MIn dotter fyller 2 år då…Skit oxå,har missat den förra oxå..Å jag som verkligen ville gå nästa gång det blev en bloggträff…. 🙁 Jaja hoppas på ytterligare en då….

 9. Med tanke på att dom två tidigare träffarna blivit sådana succeér har jag svårt att tro att Maggan inte skulle fixa fler träffar än den här..

  Eller hur Tjocko? 🙂

 10. Annelie: Nej, det här ser ut att bli den sista. This is it! Nej då, visst kommer det fler, om alla söta vill ha dem. Det är ju apanice och helt otroligt mysigt.

  puss.

 11. Attans då – kan inte den här gången heller ……….. :(. Men skam den som ger sig – nån av träffarna SKA jag lyckas vara med på. Det kommer bli en grym helg!! Ha det bäst
  kramkram

 12. Jag kommer också:) Hmm, måste försöka smussla undan lite pengar så att inte mannen märker nåt,vi reser till Mallis helgen efter ( har blivit nerbjudna för att se Elton John…Jippie:))!!

 13. ÅÅH Typiskt att det ska komma så sent och tätt inpå. Här har man laddat och väntat på en ny bloggträff och så kan jag inte den helgen. Men man får vänta tills nästa gång istället!

 14. Skulle gärna men ekonomin tillåter inte denna gång heller… Jag får se till och spara till nästa för jag vill ju oxå gärna gå, nån gång… =)
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..