Sol och bad

Sol och bad i Sigtuna, ikväll båtar vi till Bingo, Ringo och Katrin…

Jag solar i shorts och linne. Skulle hellre äta ett kilo kattskit än att promenera omkring bland en massa människor på stranden i bikini!
Någon tar en msmbild, skickar in skiten till någon blaska, jag blir illamående av tanken. Tristan frågade mig om jag hade en bäbis imagen idag.. Lance svarade åt mig. Nej mamma har bara en två storlekar för stor skinndräkt.
Utegångsförbjud och INGEN glass resulterade de svaret till 😉

 1. Heej!

  Snygg bränna du fått!!
  Jag orkar bara sitta i skuggan nu.
  Ingen bebis än. Suck. 🙁
  Hade tokmycket förvärkar iförrgår och igår med ingenting idag. Skit. 6 dagar kvar, men vill inte gå över…. 🙂
  Ha så kul ikväll! (Ska han verkligen heta ”Ringo”?? Trodde det var arbetsnamnet…)
  Kramis!

 2. hahha skinndräkt det ska jag med börja kalla min kropp för…smaaaaart. visst är det sjudargårdsbadet ni ligger vid ??lovar iaf att inte knäppa kort o skicka in till blaskan..bara till egna albumet 😉

 3. vilken underbar komentar.. den måste jag komma ihåg när alla frågar varför jag ligger med tunikan på mej 😉

 4. Nja, knappast behöer du känna så !
  du är ju helt galet vacker och nu med solbrännan bara ännu mer 🙂

  Ha det fortsatt supermysigt !

  Kram J
  ps. dock har jag förståelse för ”blaskorna”.. även om oförargligt så vill du såklart vara ”redo” då du är med i media

 5. Vad brun du är, önskar jag med var lite mera solbränd!..Det var inget snäll kommentar Lance gav, förstår att du var tvungen att ”straffa” honom..Haha För stor skinndräkt??? Vad menar han, egentligen??Elaka barn!!!

 6. Men räcker det med bara en bild till blaskan? De mäste väl ha med en kille också för att de ska kunna bygga upp en story? Det kan vara någon vem som helst som bara råkar gå förbi och som fastnar på plåten.. 😉

 7. Hej maggan o alla .. ja du sommaren värmer och man känner sig lite svullen men när kylan kommer krymper man tycker jag ialla fall .Kram Hellon

 8. Hej igen har försökt att ge en kommentar till katrin z men fick inte iväg någon… Men vill säga jag tycker hon verkar skit snäll .

 9. Usch vad trist att du ska behöva känna så. Hoppas att du kan gömma dig hos katrin o sola och bada ordentligt! kram och ha en trevlig sommar. Snart sticker vi med husvagnen…

 10. Hej Maggan!
  Shit vilken snygg bränna du fått!! Vilken underbar midsommar ni verkade ha och dom andra dagarna nu efter. Härligt. Jag jobbar som tusan just nu, är blekast på ön tror jag… Hinner knappt se barnen något. trist. Men jag slutar den 22:e aug. då ska vi minsann njuta och ha det mysigt, bada i kalkstensbrott å ha det härligt.
  Hoppas ni alla njuter av sommaren!
  Kram

 11. Ha ha förlåt att jag skrattar men det lät ju så roligt det som Lance sa !!!!!
  Jag tror inte på honom men det var ju ett kul svar, jag tänker på mig själv…
  Hoppas ni fick en härlig kväll med era vänner : )
  KRAM Helene.

 12. Haha, vilken skön unge du har!

  Alltså, fy så jobbigt att känna sig sådär påpassad på stranden. JAG tycker det är jobbigt att gå i bikini UTAN att behöva vara rädd att någon skulle smygfota mig och bilden skulle hamna i en skvallerblaska. Hur skall inte du känna då. *urrrrh*

 13. Jag skulle kunna äta kattskit för att ha en kropp som du !!
  Men jag förstår hur du menar . . .

  Hoppas ni får en fortsatt mysig sommar !

  Kram

 14. Bruna ben du har!! om jag hade så bruna ben skulle jag vara glad, blir aldrig brun mest röd men jag har slutat att sola, en yrkesskada då jag jobbar på hudklinik och ser mycket maligna melanom och annan skada av solen så jag har också shorts och linne på och massor av solkräm och sitter dessutom i skuggan. Snyggt att vara brun men det går ju bort direkt!

 15. Inte för att vara elak men din fd ”karriär” med syrran kan ju ha fått folk att ha en speciell uppfattning om dig, inte så lätt för dem som har de då de inte känner dig.

 16. Jobbigt att behöva känna på det viset, att man inte kan få lämnas ifred bara. Ha det gott hos Katrin, Bingo och Ringo.

  Kram AL

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..